Септември `09 - 30

• 12 629
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
dundito 2  аз още не съм направила списък. може би другия месец .иначе ми казаха че първото нещо което трябва да купя е шапка за да се роди с главата напред.... Rolling Eyes

# 106
Момичета, ако ще купувате дървени легълца, купете първо тях, за да има време да се отмиришат от разните му там лакове и други миризливи неща.
Аз принципно обичам да ми мирише на нова мебел, ама дали на малките мишки няма да им навреди.

П.п. ЕЕЕЕ, много ме бива акъл на другите да давам, ама аз май най-напред ще родя, а нищо не съм купила.
Живи и здрави да са...Пазаруването бързо става.

# 107
# 108
Аз също още не съм започнала със списъка все рано ми се струва. От август веча като съм си в къщи тогава ще му мисля.

# 109
Аз да се похваля с първата си и единствена придобивка за бебка до момента - имаме си легълце  Grinning Е все още е на части де, ама аз така му се кефя и се радвам  Laughing Толкова ми е вълнуващо Simple Smile
За съжаление скрина и текстилите към леглото ще пристигнат към края на август и бебето може да ги превари  Rolling Eyes Ама като се падна да поръчвам всичко през лятото, когато всички са в отпуска и то така се получава. Ето и какво е легълцето  Mr. Green : http://www.micuna.com/catalogo/mobiliario/moderarium/babybear.php?idioma=en
Понеже имаме отделна стая и сега я обзавеждаме за детска. Вчера поръчах една секция-шкаф за едната цялата стена, със същия цвят като легълцето, но ще стане до 7-8 август и чак след това ще мога да си чистя и подреждам. В събота ще ходим за пердета и боя за стените. Толкова се вълнувам, че само за това си мисля непрекъснато. По цял ден си гледам сайтове за бебешки неща и се чудя какво ми трябва и какво не...
А как ме сърбят ръчичките да пазарувам вече smile3508 , а и сега съм взела повечко парички, ама ако взема да купувам  няма има къде да слагам нещата ...

# 110
  • Испания и Стара Загора
Здравейте всички,
аз не мога да пиша много често,че нямам интернет.При мен нищо ново.С нетърпение чакам 15.07. да видим бебка,а на 14.07. нашия бъдещ батко става на 3г. Party
Тук вали от 3 дни и не можем да излезнем никъде.Стоим си в къщи и вече издивяваме. Tired
Искам да попитам раждалите мами.Когато ви изтекоха водите усещахте ли нещо?Ако съм под душа или в морето,дали ще усетя ако стане нещо? newsm78Все такива неща си мисля през последниет дни.
Неки,радвам се че с Манос сте добре. Hug

# 111
Аз си поначесах крастата днес и лекинко понапазарувах.Неутрални и унисекс цветове  Mr. Green

# 112
Аз се чувствам ужасно зле. Още ходя на работа и имам 4 седмици и мислех да си ги изкарам всичките, но просто нямам сили. Не вярвах, че ще стане толкова зле. Трета сутрин за тази седмица ходя да повръщам тука , без значение какво съм яла. Първите месеци повръщах доста, но на работа се случи съвсем инцидентно тогава, а сега това чудо какво е незнам. Ужасно ми е отпаднало и ми се гади често. Следобед ми е малко по-добре. А трябва да си завърша нещата, поне да ги предам на колегите. Знам, колко е тъпо да се притеснявам в такъв момент за работата, но уви..

Много съжалявам за неразположенията. В книгите пише, че неразположенията през последния триместър се повтарят през последния, заради нивото на хормоните + матката повдига всички ограни, така, че е неминуемо да не притиска хранопровода. Опитай да ядеш по малко и по- често и да не лягаш след като си се нахранила (на мен това ми помага и за киселините).
За отпадналостта те разбирам напълно. Ако мога бих спала 24 в денонощието. Лекарят последния път ми каза да лягам винаги, когато мога. Понеже и аз работя и ще работя до края те разбирам напълно...

# 113
  • Габрово
Искам да попитам раждалите мами.Когато ви изтекоха водите усещахте ли нещо?Ако съм под душа или в морето,дали ще усетя ако стане нещо? newsm78Все такива неща си мисля през последниет дни.

Моите води преди да изтекът се чу едно "пук"- сякаш балон се спука и аз се учудих кво пък е това и минута след този звук текнаха водите. Все си мисля, че и под душа или в морето пак ще усетиш, а ако не спират да текът с часове като моите, то няма как да пропуснеш момента  Grinning
Ти секцио ли си била първият път?

Неки, май наближава времето да си взимате Манос в къщи- пу-пу, все така да наддава милото  Praynig

Атракция, побъркаха те тия доктори и чак се чудиш как да се настроиш. Аз както съм се настроила за момиченце ако се роди мъжко ще има да го гледам на кръв първите дни, докато приема факта  Mr. Green

# 114
refresh, усетих го на няколко пъти бебо, че е застанал напречно и ми опъва корема от двете страни, та тогава си мислех, че след като се обръща настрани, нищо чудно скоро да се обърне и с главичката надолу. Но самото обръщане надолу не съм го усетила, в смисъл такъв, че той е много активен и постоянно рита и ритниците са му все различни, та може когато се е обръщал просто да съм мислела, че ме рита по-странно.
Atrakcia Mr. Greenнямам думи , наистина те побъркаха вече, но и аз съм склонна да вярвам, че е момиче, защото и по думите на д-р Марков момченцата се различават много по-категорично от момичетата - при мен на 3-тата секунда след като включи видеозона каза "момче без грам съмнение" Simple Smile

# 115
  • Габрово
vesita007, ти ли беше участвала в Горчиво, щото сега ви дадоха ако си ти и ви подариха една зелена лятна количка, нали?  Grinning

# 116
нормално ли е само вечер да усещам бебето че рита ..не трябва ли по често?

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 17:18 от keri_

# 117
Много зависи от бебето, моето ме рита непрекъснато няма спирка.

# 118
desi_k84  ти при кой лекар ходиш на консултации

# 119
Здравейет на всички мами от темата,аз ви чета постоянно,че полуавам ценни съвети,ама сега чак загрях че може и мене да ме запишете,ама то акъл се иска за тая работа бре  hahaha термина ми е 30 септември,втора бремнност,имам един прекрасен син Христо на 3 години и 5 месеца/колкото прекрасен ,толкова и палав де  Laughing /та аз да попитам-пиете ли нещо за зъбите/предния път май пиех Zimaflour/,ама не си спомням от кой месец почнах  newsm78 извинявам се ако вече сте приказвали по тоя въпрос,ама може да съм изпуснала  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт