Септември `09 - 30

• 12 625
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
и аз моито бебче го усещам повече вечер но когато пия кафе през деня и започва да ритка

# 121
Неки, аз съм много закъсняла с новината, но нали не е късно да те поздравя и пожелая все по-силно и здраво момченце  Hug
Анита, не мисля, че можеш да пропуснеш изтичането на водите дори когато са малко. Аз спях и се събудих като ударена от ток, просто сякаш тялото ти казва.
Атракция, те още ли не могат да ти кажат със сигурност бре  newsm78. Дано и мен са ме объркали  Embarassed иначе ще трябва да се борим за още две - момченце и момиченце  Joy

# 122
  • Варненско мишле
На  мен от този месец ми изписаха Зимафлуор,т.е. от 7-ми .Но дали защото попитах какво  да правя срещу кървене на венците и това напомни и за зъбите или просто сега му е времето да се приема - не знам.

# 123
Здравейте, момичета!

Не успях да изчета всичко досега в темичката, но бързам да споделя с вас как мина процедурата.
Мисля, че всичко мина добре, хемоглобина ми се вдигна доста, лицето ми придоби леко червеникав цвят и бебка не спира да ритка и да прави разни други движения в коремчето!  Надявам се повече да не се налага да ме кръвопреливат и бремеността да върви нормално до края!
Благодаря на всички вас за подкрепата! Hug
Добре дошла на новата мама! Пожелавам леко изкарване на бремеността и също толкова леко раждане!

Надявам се, че всички, които не се чувстваха добре, вече са се пооправили!

На всички желая хубава вечер и до утре!

# 124
  • на Русе
здравейте момичета,
остават още една нощ и един ден докато се върне мъжа ми  newsm44 Досега беше в Ирак на мисия, но вече му се вижда края...
Да Ви питам нещо - какви са симпомите за шарка? Днес разбрах, че дъщеричката на един колега е болен и се притесних... аз досега несам карала никаква шарка и ме е страх да не се разболея точно сега  newsm78 На всичкото откоре започна да ме сърби кожата н ръцете  Shocked
Иначе утре е последния ми ден на работа. Взех си опуска и после болничен, че не се издържа на работа - 30 човека работим в една стая и няма да ви казвам следобяд какво е... Бъзикам колежките, че в тоалетните мирише по свежо  Crazy

Янита, радвам се че всичко е минало благополучно и вече си по-спокойна  Hug

Неки, дано бебчо е наддал още и скоро да си се гушкате в къщи   bouquet Че като знам какво е да чакаш нещо с голямо нетърпение ...

# 125
  • Испания и Стара Загора
Валка,нормално раждане имах първия път,но ми спукаха водите в болницата и за това питам. Peace
Ianita28 радвам се,че всичко е минало добре. Hug

# 126
slavip ,много хубаво че мъжа си идва и заедно ще чакате появата на новия член на семйството.за шарката-при всеки протича различно,понякогас темперетура,но за трети триместър на бременността не е опасно,ако я изкараш,опасна е ако си в първите три месеца  Peace поне аз така знам де  Rolling Eyes

# 127
nahodkata ако много се притесняваш за шарката намери си една частна лаборатория  и си направи един тест. Трябва да са минали поне 3 дни обаче. Аз така имах контакт с едно дете което не знаех че е болно от шарка и разбрах чак на следващия ден , когато са разбрали и родителите му и бях в 3-4 месец някаде. Отидох и си направих тест. Казаха ми че организма ми вече се е срещал с този вирус, т.е съм го минала и имам антитела за него. За варицела ставаше дума... Лаборантките казаха че щом съм я минала вече няма вероятност да ме повтори. Ти сигурна ли си че не си я карала и какава е шарката . Това е мн важно.
Стискам палци всичко да е ОК
Пиши как се развива въпроса. Hug

# 128
  • София
Видях случайно, че говорите за шарката. Да, има два вида антитела IgG (за придобит имунитет) и IgM (за настояща инфекция). IgM при варицела няма много смисъл да се пуска, защото тези антитела се качват чак след като ти излезе обривът, а тогава вече нещата са ясни.

Така че, slavip, ако не знаеш карала ли си я, си пусни едно IgG за варицела зостер в която и да е лаборатория.

А симптомите - започва като грип и после обрив. Варицелата е опасна, ако се разболееш точно около раждането.

# 129
Добро утро на всички...
Сори, че не ви сервирам кафето (аз моето го пия вече), но не ми се рови за картинки. От нощес се опитвам да вляза във форума(последно към 2,30ч.), но админите нещо го ремонтираха и нямаше достъп.
Янита, много се радвам, че процедурата е протекла нормално и ти се чувстваш добре. Grinning
 newsm78Кери, нормално е да усещаш бебето по-ясно вечер. То спи през 90% от времето...и докато спи-расте. Иначе, разбирам тревогата ти. И аз често и се моля на моята беболина поне за един шут, че да съм спокойно. Като ходя на запис, все ми казват, че ми е поспаливо бебето и ми поразклащат корема да я събудят.
Неки, чакам за най-хубавата новина, че Манос си е вече вкъщи!!!  Praynig Силно те прегръщам за куража и търпението през всичкото това време. Hug
Относно шарката...това което прочетох е, че с влизането в седми месец плацентата е вече доста изтъняла и става все по-лесно през нея да преминат вируси и бактерии. И ако се почувствате зле веднага да тичате при лекар за да се започне навреме лечение.
Опс, станало време за инжекцията.
Вчера бях на третата ФМ, но като се върна ще разказвам.
До след малко...И някой вече да сервира кафето,де! Grinning

# 130
Хайде мацки на кафето!
 Добре дошла на новата мама!
slavip много се радвам,че ще сте заедно съвсем скоро!Мъжът ми го нямаше 2 седмици и направо бях оклюмала отвсякъде,а представям си ти как се чувстваш! Two Hearts
Атракция,теб те побъркаха вече Shocked Само юнисекс цветове купувай! Wink Важното е да е живо и здраво,а пък ще ти е изненада септември-супер!
Янита браво че всичко е минало наред!

# 131
нормално ли е само вечер да усещам бебето че рита ..не трябва ли по често?
Кери,моето бебе също риташе  вечер предимно,но ми бяха казали че е нормално един път на ден(и аз бях 29 седмица),миналата седмица почна да е по-активен ,горе долу на всеки час и особено като хапна нещо.Казаха  ми сега че три пъти  на ден трябва да го усещам поне.А онзи ден една акушерка каза че на всеки половин час трябвало да го усещам по 3  пъти Shocked ми моят мързеланко не рита толкова активно newsm78  Аз реших да си слушам сестрата,по 3 пъти на ден и съм спокойна!И ако се притесня,да си хапна +нещо сладко и да легна на ляво да чакам половин час,ако не зарита,пак да хапна и още половин час,а ако не-на преглед задължително,така мен ме инструктираха

# 132
Добро утро и от мен.
Добре дошла на новата мама пожелавам ти леко бременеене и щастлив край.
Кери аз ходя про доктор Галина Петрова намира се в Айтос но е невероятен лекар и затова предпочитам да пътувам малко но да ми се обърне внимание, пък и ще раждам в АГ Ева Сливен тя работи с тях и изпраща всички изследвания които са правени през бременноста направо там.
Янита много се радвам че всичко е минало нормално дано това да ти е била последното притеснение и да очакваш бебо вече по спокойно.

# 133
За вирусите и бактериите- http://www.azsambremenna.hit.bg/31sedmica.htm

И така...Феталната морфология:
Беболина расте и наддава- 1,600 кг. с манекенски, дълги крака, има си и коса  Grinning. Ориентирана право към изхода вече...горката незнае, че ще играе ножа.
Марков ми нарисува същата картинка и прогнози като АГ-то, при което ходя на частно: Т.е. водите са на долната граница(има малко джобче с околоплодни води само около крачетата и главичката) и само ще се дебне момента, за да се извади бебето преди да започне да страда от тотална липса на води. За жалост по никакъв начин не може да се повлияе на количеството води. Мога само да се моля, процеса да се забави поне до началото на август, когато ще завърши 34 г.с.
Нощес, сън не ме хвана. Бродих като призрак из апартамента.
Нищо не сме купували. Дори името не сме обсъждали. А, всичко може да се развие много-много бързо.
Добре, че поне завърших курса със кортикостероиди, които да подпомогнат съзряването на дробчетата.
Май е време да си приготвя торбичката... Shocked

# 134
Здравейте и от мен,  Hug на новата мама, че е и на моя термин.

Атракция не се коси вече, каквото дойде, поне имаше време да свикнеш с мисълта и за двата пола евентуално.

Малта, а ти недей така поне подготви психически съпружеството един комплект чаршафи и малко бодита от къде да отиде да купи, че всичко останало можеш и сама да си го вземеш като излезеш от болницата.
А за околоплодните води, много рано са ти намаляли, аз бях така, но вече си бях в 9 месеца, когато ме резнаха.

Мерси за кафето   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт