Септември `09 - 30

• 12 623
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Niki1, благодаря ти много за подкрепата  Hug. Имах нужда от такива мили думи, бях се поотчаяла вчера.  bouquet
Янита, браво че е минала добре процедурата и стискам палци всичко да е наред докрая.
малта, много съжалявам, че е такова положението Sad. Наистина по-добре си приготви багажа и мисли позитивно, опитай се да си по-спокойна доколкото е възможно. Колко често ще те гледат при това положение, за да могат да реагират по-бързо. Стискам и на теб палци, да издържи колкото се може по-дълго и да се развият по най-добрия начин нещата.
Аз днеска съм на ЖК, но сигурно няма да получа кой знае каква информация. 1 кг съм качила за 2 седмици, което ми се струва малко малко. Минах психологическата граница от 80 кг днеска и ще трябва да правяя торта на половинката, че се бяхме хванали на бас, кой ще стане пръв 80 кг Mr. Green. Може и затова да съм качила по-малко, подсъзнателно Embarassed. Бебчо тези дни е по-кротък, но забелязах някаква зависимост, няколкок дни е доста активен и после 1 или2 дена по-кротък.
Това е от мен, на всички желая прекрасен ден   bouquet

# 136
Добро утро и от мен! Нещо тези дни не мога да седна на компа от задачки. Вчера бях на преглед и бързам да се отчета - бебчо е започнал да наваксва, както беше с три седмици назад, сега е само седмица назад. Направо камък ми падна от сърцето, док каза че няма какво повече да искаме. Младежът е заел седалищна позиция и вече няма място за много мърдане и док каза, че със сигурност и той като каката ще остане седалищно до раждането. Но така или иначе, ще играе ножа, така че няма значение, че е седалищно. Само да издържи до септември.  Praynig

Онзи ден бях на отворените врати в ТК с Весита, а преди това пих кафе и с Малибу. Много хубаво си изкарах с тях двете, много са сладки и много се радвам, че се запознах с тях. А относно разходката в ТК, разочарована съм че всичко трая само 10-15 мин. Аз болницата си я знам, но исках този път да видя Вип стаите, за да взема решение дали искам да бъда в такава, но не качиха до 5-тия етаж, където се намират. Иначе не намирам промяна от преди 4 години, но ми стана някак много мило като си припомних моментите, които преживях в тази болница, особено като минах покрай стаята, в която лежах тогава. Вече нямам търпение всичко да се повтори.

Атракция, извинявай мила, ама вече ме напушва смях като чета за постоянните промени на пола на бебчето ти. Явно наистина ще разбереш със сигурност, чак когато се роди. Но да ти е живо и здраво, пък каквото дойде.

Ianita28, много се радвам, че всичко е минало добре, но аз бях сигурна, че ще е така. Оттук натакък само хубави неща да чувам покрай теб.

malta, стискам палци бебчето ти да издържи поне до тогава, докогато се надяваш. Сигурно си много притеснена, но вярвам, че всичко ще е наред. Но ти вземи и си приготви багажа за родилното, а на мъжът ти направи списък за най-необходимото за бебчето, та ако се наложи той да пазарува, да може да се справи.

Аз едно по едно, започнах да отмятам по списъка за бебчо. Повече от половината неща вече съм ги купила. От една страна си мислех, че още е рано, но сега като имам най-необходимите неща, се чувствам по-спокойна. Само незнам кога да изпера дрешките, страх ме е докато родя да не станат пак за пране, а нямам специални пликове, в които да ги съхраня. Вие кога мислите да перете дрешките?

# 137
Добро утро и от мен Hug
Нямах време да изчета всичко,но...
Ianita28 много се радвам,че всичко е минало и се чувстваш добре,дано да е така и за напред Simple Smile
Атракция явно бебето иска да ви изненада и за това така се крие Simple Smile
malta и аз стискам палци бебчето ти да издържи поне до август  Praynig
kiarra честити покупки,със здраве да си ги ползвате Simple Smile
TRINITI честита годишнина!(със закъснение).Желая ви дълъг и щастлив семеен живот  bouquet
Относно кризите,главичката на бебчето ми е точно под жлъчката и понякога ми притиска диафрагмата от там и всичко нагоре и се започват болките от под гърдите-корема-гърба,докъто не изпия но-шпа или не Sick Тези жълти красоти и аз ги имам Mr. Green
gingerina успех на прегледа днес и после да пишеш,успех и на всички на които им предстои преглед или чакат някакви резултати.
Чифлигарова и моята утайка беше 43, левкоцитите 13,7 преди седмица,но АГ каза,че е нормално да са завишени а и MCV не беше в норма(не си спомням под или над нормата)но за това не питах ooooh!
Аз от няколко дена съм с постоянно подути ръце и крака Rolling Eyes
А днес се обадих за моите резултати от микробиологията - ами пак си отглеждам гъбки,ще се лекуеваме няма как Tired
За срещата ми с vesita и kiarra и аз мога да кажа,че и двете са много сладки и си изкарах страхотно с тях,че въобще не ми се тръгваше но трябваше да посрещна майка ми с която вчера накупихме повечето неща  за бебка Grinning Сестра ми и тя беше ми изпратила шишета,подплънки на Чико за гърди,биберони,а в деня на изписването ще ми донесе и гащеризончета.
Комплекта за изписване и портбебето на bebetto както (в зелено)-много са мекички и сладки.
Купихме и 2 комплекта за спане,отделно една възглавничка,бодита и ританки,гащеризонче,бархетни и тензухени пеленки,шишета за хранене и хавлийки.А и от преди няколко месеца накупих много гащеризончета.Сега в къщи е като в магазин за бебешки стоки Mr. GreenВ събота и неделя ще освобождаваме място за да ги приберем,а вече се оглеждам и за гардероб,тъй като няма да ми стигнат наличните Mr. Green
А дрешките смятам да ги пера в началото на август.
Аз от няколко дена съм с постоянно подути ръце и крака Rolling Eyes
Хубав ден на всички.

# 138
здравейте момичета:)
desi_k84  колко време преди термина ще ходиш в сливен защото и аз се насочвам там но моито аг  ми  казва когато съм решала...и незнам newsm78
 maliby  с какво лекуваш гъбките?

# 139
maliby  с какво лекуваш гъбките?
Още незнам с какво ще ги лекувам,преди малко разбрах за тях по тел. от акушерката и след обяд ще ходя до АГ да ми предпише нещо.

# 140
desi_k84  колко време преди термина ще ходиш в сливен защото и аз се насочвам там но моито аг  ми  казва когато съм решала...и незнам.
Кери аз смятам да ходя към края на август понеже терминът ми е 25 септември и затова като вляза в 9 месец  живот и здраве ще отида на преглед за да може да ми каже лекарката кога да се приготвям и кога да съм там.

# 141
  bouquet
Здравейте на всички бъдещи септемврийски мами ( и не само на тях)! Присъединявам се към септемврийките - моят термин е на 15.09! Стискам палци на всички ви Peace

# 142
Здравейте и от мен, момичета Hug
valkata78, мила не съм била аз в "Горчиво" - една друга мама беше писала, че е участвала и са й подарили количка, но с тоя мой бременен акъл не мога да се сетя коя беше Mr. Green
Ianita28, видя ли, че всичко ще бъде наред, надявам се сега да си спокойна и да не се притесняваш Hug
malta, дано всичко мине добре и до края да няма проблеми с тези води, а после бебенцето да е здравичко и усмихнато Hug
maliby , мила не се притеснявай за гъбките - ще ги унищожите. А за другите болежки стискам палци всичко да отшуми и да сте добре с бебка  bouquet
Аз вече си купих нощници и чехли за родилното и общо взето всичко, което ще ми трябва го имам, само да видя дали ще успея да го побера в малко сакче, което ме съмнява Mr. Green
п.п. Добре дошли на новите мами, ей сега ще ви впиша в началната страница - лека и безпроблемна бременност и здрави и жизнерадостни бебчета Hug
bibo4e , сподели малко повече инфо - коя бременност ти е и знае ли се какво е бебчето Simple Smile

# 143
malta стискам палци всичко да е ок Praynig

# 144
Здравейте мамчета  Hug
Аз не се включвам много често но редовно ви чета. Радвам се за Манос че  скоро ще е вкъщи.
Аз от около месец си пазарувам сладки бебешки неща ако харесам някъде нещо и вече съм посъбрала доста. Нашата мома в 30г.с беше 1340гр. Може ли да споделите тези килограми които пишете за коя г.с става въпрос.
Другата седмица ще ходм с мъжлето на Доспат и после ще добавя и аз снимчици в албумчето. И бих помолила за едно розово щъркелче на 1ва страница и за паролата от албумчето.
Бебка е доста активна. Всяка седмица все повече почва да се бонтува. На последното жк беше на стартова позиция, но ще видим как ще се развият нещата , защото с моя проблем с разширените вени на срамните устни може да се наложи секцио. Пожелавам ви лек ден  Peace

# 145
  • София; Дружбето
Malta Hug вярвам,че всичко ще е ок и бебка ще дойде на бял свят без усложнения макар и по-рано от очакваното
Ние изкарахме едно много приятно училище със ksantipa, но темата не беше много за тази аудитория - Биохраните. На мен все пак ми беше интересно. А и до сега скитах и добре, че бяха дъждовните облаци, че да се прибера
Момичета, малко нахално, но продавам стерилизатор на Авент - електронен IQ. Ако някой се интересува Blush

# 146
Благодаря за съпричастието, момичета. Не ми остава друго, освен да се доверя на лекарите и да вярвам, че всичко ще бъде наред с малкото буболече.
Аз досега се занимавах с един списък за покупки за бебето и направо свят ми се зави от всичките "уж" дреболийки, а всъщност важни неща.
Някой ползвал ли е от еднократното бельо, което се предлага в Данет?

А, като знам вчера как успокоих таткото: "Споко, бе...Какво му трябва на бебока - легло, кърма и дрехи." А, то имало и куп други нещица.

# 147
  • Бургас
Привет и от мен!
Тук май пак ще вали си си умирам от кеф! Толкова ми е хубаво като вали през лятото и аз съм легнала на диванчето у дома. Crazy
Тази вечер ще излизам с дружка и сложих кюфтенца да опека на мъж и дете!  Blush
malta, стискам палци на бебето да не му се излиза скоро от коремчето на мама!  Hug

# 148
Ладида, на него хич не му се излиза , ама много му отесня хралупката и може да стане беля. Затова ще бързат да го вадят.

благодаря за прегръдката

А, Горска китка къде е.?..и Миринда пак зачезна...

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 16:31 от malta

# 149
Момичета, аз преди малко се върнах от ЖК и да се отчета - бебчо е добре, за пореден път му видях пи***та. Доки пак ми каза, че е дебеланчо. Станал е 1,780  Shocked Абе общо взето си ми казва всеки път, че ще е над 4 кг. Ама живо и здраво да е!!!
Похвали ме, че съм свалила 1 кг. Не че е нещо кой знае какво, но в този преиод, в който се наддава повече, е доста трудно това, което наддава бебето, да го приспадам от себе си  Mr. Green
Следващия месец ще ми пусне изследванията и ще пишем вече болничния по майчинство. Момичета, нали 45 дена преди термина е неговото начало?!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт