Септември `09 - 30

• 12 618
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Ladida добре че си си в къщи , аз пък съм на работа и незнам как ще се прибера ако почне да вали да 17 и 30 дано да изчака дъждът поне да се кача в автобуса и тогава да вали.

# 151
TRINITI и аз свалям кг вместо да качвам. до сега съм с два назад от предния месец.в понеделник съм при док и ще питам дали е нормално newsm78

# 152
Здравейте и от мен. Да се отчета с ЖК и аз....Бебка е добре тежи 1,700 кг и ми изместиха термина от 26-ти 09 на 09.09  #CrazyТолкова голяма разлика. Изведнъж осъзнах че нямам мн време... smile3506. Моите води са ОК аз съм качил само половин килце , от което съм мн доволна. На 13-ти сме на 3-та ФМ и тогава ще имаме още по големи подробности. Сега ви оставям че мъжо е в отпуска днес и гледа яко филми на лаптопа...Едвам се вредих да ви пиша smile3512
Лека вечер на всички Hug

# 153
TRINITI и аз свалям кг вместо да качвам. до сега съм с два назад от предния месец.в понеделник съм при док и ще питам дали е нормално newsm78

А защо да не е нормално?! В тези жеги, ако се движиш повече и ти се е изгубил апетита и карашна салатки и плодове, си е напълно нормално да свалиш. Дето вика една лекарка, която ми постави диетата - бебето не яде толкова много, колкото майката си мисли.

# 154
значи да не се притеснявам Simple Smile

# 155
keri_  ,TRINITI,гледам за килорамите пишете,те и на мене са ми малко болна тема  Rolling Eyes,защото първата бременност бях качила 12 килограма,а за сега само 3 и все нещо се притеснявам,но докаторката ме поуспокои,че няма нищо страшно и все пак като се замисля за лятна беменност май е нормално да не се качват много килорами,защото има изобилие от плодове и зеленуци  Peace

vesita007  ,може да ме запишеш че пак ще съм мъжка мама-ходих на консултация  stork-boy да не ви казвам каква радост е вкъщи,защото искахме момченце,особено малкия,защото е много радостен,че ще има с кого да си играе на влакчета,колички и т.н.  Joy

лека вечер на всички  Hug

# 156
Аз съм качила 1 кг от предния месец - до тук 8-9 кила отгоре съм. Нормално е, раста само на тумбак.
Днес купих зелен комплект за изписването  Laughing

# 157
Atrakcia    ,колкото и да качиш вие плевенчанки все сте готини мадами smile3525
моя комплект за изписване за малкия също беше зелен,защото аз обожавам зелено  Grinning този път май пак ми се иска зелен,айде ако имаш как/най-вече време де  Laughing/ да снимаш твоя  Praynig

# 158
Момичета,а кога да почваме да перем дрешките?Рано ми се струва още,а гледам някои мами са ги изпрали вече newsm78

# 159
на мен ми се струва още рано да пазарувам.аз смятам от август месец.има ли и други мами които още нищо не са купили за своите бебчета newsm78 #Crazy

# 160
И аз само количка  и ваничка съм купила,но дрешките ми ги прати зълва ми,те са ползвани и просто се чудя дали да не взема да ги изпера вече?
Много се радвам че бебките ръстат Grinning  Аз другата седмица ще ходя да ми кажат колко е вече

# 161
keri_,и август не е късно да купуваш,гледай най-необходимите неща да имаш,защото без това много неща ще ти подарят,да имаш дрешки,шишета,ваничка за чипкане и такива подобни,които от първия ден ще ти потрябват,а другото-то сега магазини колкото искаш и може да се купят по всяко време  Peace

# 162
  • София; Дружбето
Дрешките отдавна са изпрани и прибрани. Комплектът за изписване още се чудя какъв да е, за момче нищо не ми харесва. Накрая ще взема някакви готини дрешки и ще си го облека бебока с тях Rolling Eyes
Хванали са ме ужасни киселини, от един час ми е лошо и едвам се надигнах от леглото. Добре, че копшито разхожда дребната, но след малко ще я върне и трябва да се мобилизирам

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 08:35 от tsveta

# 163
Добро утро,момичета!Ето и кафенцето
Хубав ден на всички!Аз ще направя закуска и ще ходим на море!

# 164
  • София; Дружбето
Добро утро и от нас Grinning Тук времето е лошо и май ще си седим в къщи, че дребната я боли коремче Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт