BIOXET крем против ОКОСМЯВАНЕ?

• 90 400
  • 360
  •   1
Отговори
# 285
Аз  ползвам, вече 2 месеца, крема за тяло  и да си кажа - не виждам особена разлика, но пък то си и пише, че резултатите са видими след третия месец употреба, а траен ефект се постига сле около 8-10 месеца.Аз съм оптимист и ще упорствам - дано да стане чудото.
Успех на всички

# 286
  • където си пожелая...даааа...
ЙО, успех и на теб, и да не забравиш да пишеш пак след известно време имаше ли резултат при тебе Peace!

# 287
Ако това си заслужава и аз ще го пробвам!  Simple Smile Някой знае ли за колко време стига една опаковка?  Flutter

# 288
За лице -6 месеца.

# 289
Аз ползвам крема за тяло и мажа краката от колената надолу и една опаковка ми стига за 2 месеца, все още  за космите незнам дали има ефект, но овлажнява чудесно.Имам чудно меки и нежни крачета Laughing, дано скоро са и без косми вече Praynig успех на всички!

# 290
Изчетох внимателно цялата тема от А до Я. Искам все пак да попитам за крема за лице на Биохет - коя от вас го е ползвала без да епилира лицето си (защото искам да го намажа на цялото лице, но в никой случай не искам да го епилирам) и значително по-малък ли е ефектът?

# 291
Аз продължавам да го ползвам и продължавам да давам отчет, мажа само на местата, където скубя веждите ми и ефект все още няма никакъв, почнах го през януари, минимум по два пъти на ден го ползвам.

# 292
А също го ползвам за лице без да се епилирам от около 3 месеца ,ефекта за се е нула !!!

# 293
Епилирането е zадължително ина4е няма как да стане.Сто пъти е споменавано в темата.

# 294
Епилирането е zадължително ина4е няма как да стане.Сто пъти е споменавано в темата.
Да, обаче на самата опаковка на крема, ако не се лъжа, май пишеше, че може и без да се махат космите да се ползва newsm78, но резултатът идвал много бавно - трябва мазане поне 12 месеца Thinking!

# 295
  • Враца
Аз продължавам да го ползвам и продължавам да давам отчет, мажа само на местата, където скубя веждите ми и ефект все още няма никакъв, почнах го през януари, минимум по два пъти на ден го ползвам.

Това направо ме отказа,
а дълбоко в себе си знам, че точно такъв е ефекта Sad

# 296
Здравейте  отнова скъпи Дами ,искам да споделя моя опит,тези който следят темата сигурно знаят ,че дълго време събирах кураж за лицето ,но вече започнах минава почти месец и да ви кажа често ,резултат при мен има.Космите леко се вижда че взеха да забавят растежа си .Ще пиша скоро пак.За изсветляване не мога да кажа все още .но растът по бавно ,аз съм много доволна.

# 297
Здравейте  отнова скъпи Дами ,искам да споделя моя опит,тези който следят темата сигурно знаят ,че дълго време събирах кураж за лицето ,но вече започнах минава почти месец и да ви кажа често ,резултат при мен има.Космите леко се вижда че взеха да забавят растежа си .Ще пиша скоро пак.За изсветляване не мога да кажа все още .но растът по бавно ,аз съм много доволна.
Галка, а ти епилираш ли се преди това? Ще споделиш ли кои зони на лицето мажеш, има ли противопоказание да се излагаш на слънце през времето, в което го ползваш? Мерси предварително за отговорите Peace.

# 298
Здравейте!Аз ползвам BIOXET  за тяло от около месец в/ху коремната и гръдната област.Още след 1-та седмица забелязах че подкожните косъмчента спряха да се обръщат с 80%.След месец нямам нито един нов обърнат. Simple SmileПетната от обърнатите косъмчета избледняват.
Аз процедирам така:
1-во епилирам
2-ро къпя се
3-то потърквам с гъба луфа
4-то пак се измивам
5-то изчаквам хубаво да изсъхна най вече областа където ще мажа
6-то нанасям крема
Мажа се по-два пъти на ден,като сутринта само се мажа без да се мия,само вечер извършвам процедурата.
Забелязах също така че косъмчетата си забавиха растежа и трябва да ги чакам по дълго да порастът.Преди на 1-на седмица се епилирах,но сега поне на седмица и половина. Simple Smile

# 299
milev5,   newsm10  !!

не мога да не спомена, че се възхищавам на мъжете, които понякога доста по-целеустремено и дисциплинирано от дамите полагат усилия до постигане на целта.
п/п имам наблюдения и над господа, кото спазват хранителен режим и по същия начин са си изградили алгоритъм, от който не се отклоняват.

Общи условия

Активация на акаунт