BIOXET крем против ОКОСМЯВАНЕ?

• 90 397
  • 360
  •   1
Отговори
# 300
  • София
не е ли вредно къпането след епилация?Така съм чула,обаче честно казано нямам идея защо.

# 301
  • където си пожелая...даааа...
не е ли вредно къпането след епилация?Така съм чула,обаче честно казано нямам идея защо.
Защото след епилация порите са отворени и чрез водата при къпане могат да влезнат различни бактерии, които да възпалят поричката, в следствие на което да се появи зачервяване или малко пъпчици - това съм чула аз Peace.

# 302
HI NIK s mom
Какво да ти кажа при мен не е много ясно изразено ,както съм споменавала и преди това ,и поради тази причина не събрах кураж директно на цялото лице ,исках първо да пробвам на определено място ,това е над горната устна или т.н -мустак.И както ви казвам с всеки изминал ден резултата става все повидим . първия път си ги махнах с пинсета ,и сега така продължавам .Доволна съм ,аз по принцип съм много скиптично настроена и не хвърлям пари туко така на нещо ново ,и при това на фона на доста недоволни хора ,е има и доволни де,но все пак четем и негативни отзиви.Аз съм ЗА и определено си струва човек да опита ,аз дори сега ще започна да третирам и бакенбарда.Това е момичета ,ако има нещо пишете споделяйте и вие резултати.  bouquet

# 303
Аз се убедих, че това беше поредната реклама в сайта, вече взе да ми писва, тук вече всеки влиза само, за да промотира нещо. Крема го изхвърлих. Не действа, писала съм преди от кога и как го ползвам. На опаковката пише, че е годен 1 година след отваряне, което изобщо не е вярно. Смени си цвета и мириса още на 4-тия месец от отварянето. Почна да щипе и да ми зачервява кожата. Последният път, в който го ползвах, целите ми клепачи и слепоочие пламнаха. И без това на мен не ми беше особено необходим, но въпреки това не постигна никакъв ефект за всичкото време, с което се мазах с него. Слава Богу, че не си взех и този за тялото, кой знае с краката ми какво щеше да стане. Ама сама съм си виновна, че се вързах!  Laughing Няма вече  Laughing И без това, в бг-мамма,  освен спам и реклама май друго не остана. Късмет на дистрибуторите!

# 304
Аз ползвам крема от 5м и тази сутрин докато се мажех си мислех същото. Със скай фейса май по имах ефект. С тоя няма никаква промяна. Растат си космите като луди! Аз ли малко мажа!? Не съм оползотворила и половината от крема още.

# 305
Аз пък забелязвам резултат. Ползвам го от ноември 2009. Да, нямам 100% резултат. И 80% още нямам, но да кажем  newsm78   40-50% да, а изтъняване на косъмчетата - със сигурност. Изхабявам втора опаковка в момента.
Обаче съм абсолютно редовна - мажа сутрин и вечер.
В интерес на истината се зачудих дали да не сменя една опаковка със skyface...
Явно са индивидуални резултатите.
А определено не бих се мазала около очите с подобни продукти  Shocked

# 306
  • Varna
Хайде малко да побутна темичката..Какво става, вече никой ли не ползва крема?
давайте отзиви след толкова време -резултати....?

# 307
Резултата при мен е че косъмчетата станаха по хилави и по бавно растат,Но мъхчето което упада го няма.

# 308
Аз не успях да го използвам до край, защото забременях и го подарих. От бременността почти не ми растат косми.  Laughing

# 309
Резултата при мен е че косъмчетата станаха по хилави и по бавно растат,Но мъхчето което упада го няма.
как го няма мъхчето???Нещо не разбрах, всъщност искам да питам тъй като аз имам само мъх по брадичката пред ушите дали ще ми подейства,но ако го мажа само без да махам космите дали ще се повлиаят ?

# 310
точно на това мъхче ми повлия,но поне 2 кутии и редовно мазане НО моето мъхче беше малко

# 311
Здравейте. Simple Smile От днес и аз се присъединявам към вашата групичка. Купих си крема и тази вечер си го сложих за пръв път. Четох коментари тук, че миришел много лошо, и щипел. При мен няма нищо такова. Попи много приятно по кожата. Имам един въпрос. Сега, след като го слагам сутрин и вечер, какво да правя с другите кремове, които ползвах- нощния, дневния? Отпадат ли, или мога да продължа да си ги слагам, малко след като Биоксет попие? newsm78 А, и да ви кажа, изненадах се много приятно днес, тъй като в Ремедиум цената ми излезе 30 лв. и някакви ст. Първо момичето ми каза 39, а после се поправи, че бил намален на 30. И тя не знаеше защо, но няма проблем със срока на годност, проверих.

# 312
Цялото лице ли ще мажеш с крема?
Аз мажех с Биоксет само горна устна, а с ежедневния си крем останалата част от лицето. Само че сутрин е по добре да мажеш цялото лице с нещо за слънцезащита.
Успех!

# 313
Багодаря ти Simple Smile И аз мислех само горна устна, но като почнах реших да си намажа цялото лице. Много приятно попи, и стоеше добре. Само тази сутрин имах проблем с нанасянето на грима. Фон дьо тена-а и пудрата не станаха добре, напластиха се. Може би много скоро след намазването ги сложих, но все пак сутрин не разполагам с часове наред, за да чакам...Принципно нямам кой знае какъв изявен проблем, но реших все пак да опитам, заради мъха и по-неприятните косъмчета. Предполагам ,ч е няма да си пречи с другите кремове, особено ако има интервал между намазванията. Като се има предвид, че необходимия ефект се чака близо година, едва ли се очаква хората да си изхвърлят нощните и дневни кремове през този период. И от мен успех, ще пиша периодично как вървят нещата, чакам още отзиви! Simple Smile

# 314
aniese, какво става ,нали щеше отзиви да даваш , има ли ефект, .Моите косми  , мъхът ми де започват да расът все повече, казвайте момичета

Общи условия

Активация на акаунт