BIOXET крем против ОКОСМЯВАНЕ?

• 90 383
  • 360
  •   1
Отговори
# 330
По време на използването значително ми бяха намалели, може би на 50%. Аз го ползвах за горна устна и мишници. Не успях да изкарам целия курс до край (оставаха ми около 1-2 месеца). Спрях да мажа понеже забременях. По време на бременността също нямах много, но това го отдавам на бременността. А след това се възстановиха. Сега не помня с точност колко са ми били преди да почна да мажа (не съм ги броила  Laughing), но видимо не виждам разлика. Но пък е възможно за всеки човек крема да действа различно.

И това е обнадеждаващо, дори и 50% само по време на ползване. Ако няма някакви странични ефекти стига и аз да постигна 50 процентови успехи,..... бих го ползвала цял живот.

# 331
ЕЕЕ ежедневно мазане лично мен ще ме съсипе.  Grinning

# 332
  • София
ЕЕЕ ежедневно мазане лично мен ще ме съсипе.  Grinning

До колкото знам скоро ще има нов дистрибуртор за Бг, което означава и новите продукти. Има серум, който се маже само три дни след епилация и не е толкова досадно. Аз си го купих от Турция, дано скоро и в БГ го има.

Ефект има, трябва постоянство обаче.

# 333
До колкото знам скоро ще има нов дистрибуртор за Бг, което означава и новите продукти. Има серум, който се маже само три дни след епилация и не е толкова досадно. Аз си го купих от Турция, дано скоро и в БГ го има.
Ефект има, трябва постоянство обаче.
А как се казва серума в Турция? Аз търсих преди около два месеца, ама тц. Сега се замислих че казах bioxet, а то там някакво друго име имаше...
Тук кога ще има нов дистрибутор, знаеш ли?

# 334
  • София
А как се казва серума в Турция? Аз търсих преди около два месеца, ама тц. Сега се замислих че казах bioxet, а то там някакво друго име имаше...
Тук кога ще има нов дистрибутор, знаеш ли?

http://www.bioder.com/
Това е сайтът на производителя. За различните страни има леко разминаване в продуктите. На мен ми донесоха от Турция серума за тяло. Там марката е доста популярна там и го има навсякъде в аптеките.

Иначе в момента бг фирмата  и турската фирма са в преговори. Ако се договорят вероятно до 3 месеца може и да пуснат продукти на нашия пазар.

# 335
Elyah, благодаря за изчерпателния отговор!  Hug

# 336
Искам да попитам ако някой от съобщаващите за резултат хора иска да сподели......... и по точно за лице ме интересува, по колко пъти на ден нанасяте  крема.
Еднократно или повече......

# 337
За лице сутрин и вечер. Зависи де, то ако човек много бърза сутрин, можело и по веднъж на ден вечер. Не знам обаче дали това не намалява ефекта.

# 338
За лице сутрин и вечер. Зависи де, то ако човек много бърза сутрин, можело и по веднъж на ден вечер. Не знам обаче дали това не намалява ефекта.

Да, попитах щото на едно място пише само вечер преди лягане, ...на друго място два пъти, ...на трето място три пъти.

# 339
  • У дома
Здравейте,
купих си и аз от крема за лице, но моля кажете какъв му е цвета- бял? Моят е цвят кафеникав. Дали му е всичко ок?

# 340
Здравейте,
купих си и аз от крема за лице, но моля кажете какъв му е цвета- бял? Моят е цвят кафеникав. Дали му е всичко ок?

Разбира се че всичко му е Ок, кафяв е на цвят. Ти от къде го купи от България ли, в смисъл че го няма от известно време.

# 341
Не е бял на цвят.Ползвай си го

# 342
  • У дома
Имам го от фирмата, която го внасяше преди в Бг. Благодаря за отговорите   bouquet

# 343
Здравейте  Simple Smile, някой закупил ли е крема от новите дистрибутори? Някой да го е ползвал и през топлите месеци  newsm78, все пак, лято идва?

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 21:56 от mischlence

# 344
Мисля да обиколя аптеките в Пловдив утре,за да потърся кремчето и да си го купя.За сега за лице,а по-нататък може да пробвам и за тяло.

Общи условия

Активация на акаунт