Бременни и майки от проблемното 2009 - шеста част

• 32 077
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
Запис от мен в "темата за надежда и кураж". Нямам какво да кажа, но ми правите дните по-хубави със снимки на бебчовци и порастнали дечица!  Heart Eyes

# 31
Кюбит, радвам се, че наминаваш в темичката! Hug Когато през декември 2007, разбрахме за мъжкия фактор, форумът ми даваше много сила и убеденост, че въпреки нелекият път, който ни предстои и ИКСИ-то като единствена алтернатива за дете, ние ще успеем. Благодарение на момичетата тук, техните истории, съвети , положителните им резултати и накрая здрави и прекрасни бебенца, аз през цялото време вярвах, че и ние ще сме щастливи скоро. Дано е така с всички ни и до край!  Peace Praynig
Тук е и мястото да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА!   bouquet  Hug

# 32
Добро утро или добър ден вече Simple Smile.
Гея, благодаря за темичката, дано се изпълни с много нови бременни момичета и малки пухкави бебчета.
Аз засега повече чета, отколкото да пиша, че няма какво. На 15.07 съм на преглед и ми е едно притеснено... Confused
Кюбит, Hug.
Хубав ден, момичета.

# 33
Здравейте, мамчета!  Hug Hug Hug

Ще пиша много бързо и не знам до къде ще стигна, че малкото лигавнце вилнее и иска 200% Фнимание, иначе събира блока  Mr. Green

Херко, пу-пу-пу, мамин сладък сладур! Страхотни снимки и браво на фотографа!!! Винаги много се умилявам като видя татко с детенце, а твоите двамата са много готини  Peace

За кърменето - при мен коластрата дойде в момента, в който ми дадоха да си гушна малкото съкровище и изобщо не исках да дохранвам в болница и след това. Обаче се оказа, че малкото джеременце има високо небце и това много разранява зърната. Получих страхотни рагади и до такава степен ме болеше, че вече започна да ми причернява пред очите като се кърмим и сълзите сами потичаха от очите. Даже по едно време бях почнала да го правя вампирче милото, защото като повърнеше , имаше и кръв в повърнатото. И той усещаше явно, че много ме боли и спираша да суче. Затова започнах да се изцеждам и да дохранвам с Аптамил (от болките кърмата значително намаля и малкия си беше гладен). Притеснявах се, че ще се отбие, но нямах избор. Не вярвах на мацката от кърмаческия, че все пак гърдите ми ще се оправят и ще започнем пак да се храним от цица. Сега зърната ми са значително по-добре, да не кажа по-силна дума, а малкия като усети цица се нахвърля като крокодилче върху нея. Много е смешен, направо потреперва като я надуши и захапва със засилка. Само дето доста повръща от време на време. Педито вика, че го прехранвам. Ама като си иска детето.... и то как си иска  Mr. Green  Е, има си вече двойна гушка, борчески ръчички и краченца, ама какво да правя  Flutter  За повръщането му давам от Аптамил за повръщане. Но тъй като ми се иска постепенно пак да минем само на кърма, ако е възможно, му давам само за през нощта.

Уф, свеки пристига, ще свършам.

# 34
Е Шоши къде се губиш, някоя снимка няма ли да ни подхвърлиш  Wink ?!

# 35
Да, ей така, някак....небрежно  Laughing Ние ще хванем фотосите в движение  hahaha

# 36
Да, ей така, някак....небрежно  Laughing Ние ще хванем фотосите в движение  hahaha

Laughing Малко по-късно ще взема да ги кача най-сетне  Embarassed и ще се похваля   Heart Eyes
(Ако баба му го погледа малко повече  Mr. Green)

# 37
HugЗдравейте момичета и Честита ни нова темичка!!! LaughingХа да ни е на късмет и да се изпълни с още много нови попълнения от бремелинки PeaceСега и аз ще Ви споделя нещо...Вчера бяхме на преглед и познайте какво ни каза доки #CrazyЩе си имаме МОМИЧЕНЦЕ-много съм щаслива.Таткото също-винаги е искал момиче.Беше много забавно щото аз 3 пъти питам доки-сигурен ли е че момиченце и той ми показва на видеозона ето главичката ,ето ръчичките ,а тука виждаш ли нещо да стърчи-и аз му викам не а той ми казва смеейки се значи няма пишка-мома е JoyДоки ми вика-ама ти щото имаш 2 момчета и какво си мислиш,че не може да е момиче. А и съпругат ми ме скъса от базик-нали все му виках на бебчо-той....За сега всичко е наред,по-едрички сме,бебка се храни добре,кръвоснабдяването и също нормално,с две думи всичко ни е ок.няма опасност от преждевременно раждане.Момичета до 30 седмица трябва да кажа на доки къде си избирам да родя,за да ми подготвят документите.Аз съм се ориентирала към Токуда ,ако някоя от вас има впечатления от там моля нека да сподели впечатленията си -много ще ми помогнете да се ориентирам -може да ми пишете и на лични за да не задръстваме темата.А междудругото този месец ми предстои да стана госпожа EmbarassedХубав ден на всички,няма да изброявам имена,за да не пропусна някой  love001 Two Hearts newsm51

# 38
Щом искате в движение, моля  Laughing

http://www.slide.com/pivot?cy=bb&at=un&id=309847 … 882&map=2

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 13:40 от shoshkata

# 39
Хванах ги.....спокойно, не паднаха на земята   Laughing
Голям сладур е, особено в позата "като супермен преди излитане" и когато показва пръсти и си е хванал брадичката правейки се че мисли  Grinning

# 40
Оле, оле малкия шошкооо - мого сладичък бееее, направо ми иде да го нагуша и нацИлувам  Crazy бонбонче златно.

# 41
  • Sofia
Шоши, страхотен ти е сладура. Да е здрав и усмихнат!  Hug
Абе няма две мнения по въпроса - нашите  бебета  тук са си най-хубави ...!  Laughing Laughing Laughing

# 42
Да се запиша и аз в новата теми4ка Simple Smile
Малкия Шошко ,много сладък  Hug
Чоузи ,спокойно,вси4ко ще е наред на прегледа Peace
И аз съм на преглед в събота(11 юли) ,и на мен ми е притеснено  Confused Дай Боже вси4ко да е наред Praynig
Хубав ден на вси4ки  Hug

# 43
Siana - пожелавам ти прекрасен сватбен ден Hug И честити розови гащи Heart Eyes За Токуда - от момичетата, които вече родиха там, мога само прекрасни неща да кажа за клиниката Simple Smile

Шошко е голямо сладурче, да е жив и здрав  bouquet

на очакващите прегледи - пожелавам ви успех, нормално е да сте притеснени, ама то е докато не влезнете в кабинета, нали знаете Hug

# 44
  • Варна
Шошииии много сладък дребчото  Heart Eyes

За течността за стерилизиране видях, че сте схванали - за тази на Чико говорех. Виждате на колко е синът ми - ползвам второ шише. Слага се по 1 капачка във водата и отива много време.

Болките при кърмене ги имах и аз, ревях си спокойно около 2 седмици. Мазане с Гармастан помогна. После не съм имала проблеми изобщо. Имам и горчив опит със запушени канали и гърди на камък, ако ви е потребен викайте. Знам толкоз трикове, че не ми се спомня  ooooh!. Честно ви казвам, секциото изобщо, ама изобщо не боли в сравнение в това Чудо. Дано ви се размине.

Сега да се изфукам и аз, няма само Херка да показва порастналия си красавец (Херич, последната снимка ме разсмя от сърце, да са ти живи и здрави мъжете!):

Общи условия

Активация на акаунт