Юлския отбор празнува и балони за рождения си ден надува(тема 116)

• 11 951
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Не съм Астарта ама да кажа - Враца, не Варна. Ще ни се Варна  Wink
hahaha Да си сложа очилата аз.

Докат си ги сложила да те открехна и за банята на Джоли (пак не съм Джоли ама да кажа  Mr. Green) Разликата е в коритото на кабината.  Wink

# 241
newsm03

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 12:55 от E.L.

# 242
.

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 12:57 от Oleto

# 243
  • София
Честит рожден ден на малките рожденици - на Яни, Кристиян на РКръстева! Специални поздрави за Алекс на Тони, да й е все така весела и миличка, много да я слуша! И за Сами на Елия (ей, вече грамотно го написах!) - да е здрав, весел, да помага на мама и да я слуша и обича много!

Честит празник и на Сисони, здраве, щастие и любов й желая!

Джоли, браво, с плочки е по-удобно, по хигиенично и по-стабилно под краката  Mr. Green Ние сме с такова изградено прагче и съм много доволна. И ние сме се хванали да довършваме - поръчали сме гардероб и спалня за празната стая, да освободим вече стаята на Дари, да се шири там, а ние на нашето си. Поръчах гардероб до тавана, разбира се  Mr. Green А по-нататък, според средствата, с които разполагаме, ще направим и гардероб в коридора, пак голям!
Спалното ви помещение колко е голямо, че ще го разделяте на 2? Ако ще е за стая на Ния, няма ли начин с газобетонни блокчета да го направите - не за друго, но през гипсокартона няма ли много да се чувате?
Е.Л., много ми хареса стаята на Лора - просторна, с прекрасни картинки, без излишни мебели!
Много ми е интересно винаги да чета за ремонти, обзавеждане, извинете ме, ако стана нахална  Embarassed После ще чакам и Дуци да пише как върви местенето и, разбира се, много снимки преди и след!

Мая, 200 лв за лекарства  Sad Да не се разболява човек и от тази гледна точка. За колко по-хубави неща можеше да отидат, ама... Дано скоро не се разболявате пак!

Ах, да, онзи ден една приятелка ми даде този линк за сайт за захранване и хранене на бебета и деца. Как не се сетих още тогава да го дам, не знам.
Джоли, вчера събрахме Ясен и Дари - тя му приказва, докосва го, опита се да го омае, ама не би - човекът си държи на годеницата и не дава нишани на други моми. Случила си на зет! А за Евридика - не знам, мако палава идва снашицата...  Thinking

# 244
Джоли, вчера събрахме Ясен и Дари - тя му приказва, докосва го, опита се да го омае, ама не би - човекът си държи на годеницата и не дава нишани на други моми. Случила си на зет! А за Евридика - не знам, мако палава идва снашицата...  Thinking
Охооо, каква била работата! А Никола какъв е затрит, през ден се вижда с мацки, но освен да ги скубе и отблъсква от себе си, друго не се сеща да направи. Нищо, нищо, ти само склони да ни я дадеш Дари, а свекърва й ще я вкара в пътя  Mr. Green Laughing

# 245
Ох, сега на най-дневен ред ми е претапицирането на дивана, нищо, че е на 4 години, все едно е на 100. Колко детски усти са се избърсали и аз не знам. За мазните ръчички дума няма да отварям. Искам кожен диван по-натам, та сега ще закърпим положението с претапициране на този. Но да мине морето и тогава ще го подхвана Mr. Green

А за Евридика - не знам, мако палава идва снашицата...  Thinking
tooth
Аз какво да кажа, като зетя е читав, ама майка му го бута при другите, да поживеел преди това Twisted Evil

# 246
Дуци, а защо не го претапицараш направо с кожа? Изкуствената е на една цена с обикновенната дамаска.

# 247
  • София
Ох, сега на най-дневен ред ми е претапицирането на дивана, нищо, че е на 4 години, все едно е на 100. Колко детски усти са се избърсали и аз не знам. За мазните ръчички дума няма да отварям. Искам кожен диван по-натам, та сега ще закърпим положението с претапициране на този. Но да мине морето и тогава ще го подхвана Mr. Green (...)
Май направо да мине и захранването  Mr. Green

А за Евридика - не знам, мако палава идва снашицата...  Thinking
tooth
Аз какво да кажа, като зетя е читав, ама майка му го бута при другите, да поживеел преди това Twisted Evil
Ей, много сте лоши с Евридика. Ама аз какво да направя - събрахме ги онзи ден Дари и Нико, а Нико - никакъв интерес. Е, няма да ми паряса момиченцето, я  Crossing Arms Стягай малко зетя, че и други вече ми я искат, да не изпуснете  Mr. Green

# 248
Ел, не знаех. Аз се поинтересувах за есетсвена кожа и ми казаха, че е много скъпо. Но за изкуствена не съм Thinking Мерси за идеята.

Джули, ние вече сме на кухня Mr. Green

# 249
Щеше да е интересно Дари и Алекс да бяха сгодени  Mr. Green Тогава ни свекърва, ни тъща ще ги вкара в пътя  Laughing

Джулс, спалнята е 6.5 на 3м. Но само от към 3-те метра има прозорец. Останалите стени са вътрешни и ако се загради по друг начин няма да има светлина и свеж въздух в едната част. А преграждането с гипсокартон под формата на етажерка за книги ще върши работа да си пусна нощна лампа да чета вечерно време, че сега и това не мога да правя а много обичам.

Ния ми взима телефона и си го слага на ухото и бърбори нещо. Много е смешна  Heart Eyes

Маякъб, вярно много пари са отишли. Дано помагат лекарствата поне.

# 250
  • София
(...) Джули, ние вече сме на кухня Mr. Green
Имах предвид, когато започне да се храни нормално, не се изразих правилно. Впрочем и Дари е вече цяла седмица на кухня и съм доволна - Ян Бибиян - чудесно готвят, каквото остане, ние с тати оплюскваме  Sunglasses

Щеше да е интересно Дари и Алекс да бяха сгодени  Mr. Green Тогава ни свекърва, ни тъща ще ги вкара в пътя  Laughing (...)
Е, тогава вече латиносериалът щеше да е пълен  hahaha  Но пък с Пърли имаме шанс за вторите, ако е навита  Mr. Green
За стаята - мда, наистина с друга преграда няма да е по-добре  Peace Ама пустото ми любопитство!

# 251
Честит Първи Рожден Ден на Алекс, Кристиян, Самуил и Яни  newsm38   ura Да растат весели, щастливи и здрави  Hug

Честит Рожден Ден, Сисони   bouquet

Язък, че Катето си няма свекърва, иначе веднага я пращам да я вкара в пътя, че аз нещо не се справям  Laughing

Джоли, радвам ти се на ентусиазма и организацията за ремонти. И аз имам, ама Васко е толкова зает, че един ремонт на балкона го влачим вече 2-ри месец. А за майстор не става, че е малко, тясно и неудобно за работа. Та не смея да мисля за по-големи неща.
И на мен ми се ще шкаф за обувки, но няма къде да го сложа, коридорът ни е много тесен, като паркирам и количката става на практика непроходим.
Но някой хубав ден като се преместим в къща  Praynig, всичко ще си наредя по мой вкус  Grinning

Нейно Величество се храни при нови условия - столчето е низвергнато, гушната е в мен и да й пея  Crazy Как ме изтрайва не знам, меко казано не мога да пея, но нея си й харесва  Mr. Green

Сутринта, станах в 7, уж да оправя на спокойствие, но нищо подобно. И в ранни зори потеглихме към Зоологическата градина.
Дуци, къде ви е къщата, че все като минавам оттам се чудя  newsm78 Нарочила съм за ваша една, срещу магазин Витоша  Laughing

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 13:48 от Гнидка

# 252
Здравейте момичета! Ей няма скрито покрито при вас, опасни сте. Аз исках още снощи да пусна почерпка обаче имаше проблем с форума и си легнах. Днес сутринта постоянно ми прекъсва нета и все не успявам. Никол от сутринта ми прави подаръци с кривотията си, но какво да я правя. Вчера бяхме на консултация изследванията ни са перфектни обаче по тях личало, че много я тормозят зъбите. Въпреки че аз това си го знам и без изследвания, хемоглобин - 120, 7 700 / +150гр ама миналия месец беше качила 500, а сега не се спира/ 71см /както предния месец/. Не сме проходили и не говорим. Вчера питах педи "Нормално ли е на тази възраст да не казва никакви срички?" и тя каза че не е много нормално. Между другото аз наистина започвам да се притеснявам, че нищо не говори и само казва еееееееееее, бббббббббббб/като пръцкане/ Но ще търся инфо как да стимулирам.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ЧЕСТИТКИТЕ Леле вече съм на 30г  Shocked #Crazy

baloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС, КРИСТИЯН, САМУИЛ И ЯНИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ПОСЛУШНИ / А НЕ БЕЛАДЖИИ Laughing/ baloni

baloni bdbaloni baloni[/cente]

Хайде почерпете се за мое здраве

Астарта newsm51 не съжалявай. Според мен можеш само да се радваш, че си разбрала що за човек е.

Брей олях се. То човек да не ми пусне нета..... Embarassed

# 253
Честит Рожден Ден на Алекс, Сами и другите пораснали дечица! Да растат здрави, весели, умни и добрички! аЕлиа, Тони, честит празник и на вас!

Сисони, честито и на теб! Бъди здрава, щастлива, обичана и позитивна!

# 254
Сисони ,не се притеснявай.Ще проговори,та няма да спре.За Симеона страхотен стимул е батко й-аз я уча,ама не ми се връзва на мен.Но бати като каже дума-и тя я повтаря веднага #Crazy
Честит рожден ден на всички фъстъчета,които са зарадвали мама и тати(и всички други) на днешния ден преди 1 година newsm38  Gift nbirthday
Сатурновите дупки.........няма ли кой да ги запуши?В някаква голяма съм Tired

Общи условия

Активация на акаунт