Болница ТОКУДА - тема 3

• 94 587
  • 885
  •   1
Отговори
# 645
Да Кармен, двама има- единия е е гинеколог ,другия е анестезиолог и двамата са от АГ отделението Peace

Благодаря много   bouquet

# 646
Моята епидурална я постави д-р Илиев (ако правилно си спомням името му). Не съм го избирала, просто той беше дежурен.
Нямам никакви оплаквания - всичко беше ОК. Дори помага при самото раждане - държеше ми краката заедно с АГто Simple Smile
Но ако ти желаеш може предварително да се срещнеш с някой от анестезиолозите и да си поговорите.
За цените - задължително плащаш 1500 - избор на екип + 500 или 600 лв грижи за бебето (600 при секцио) - това включва няколко изследвания, които не се праят в държавните болници.
Епидуралната е 300 лв, присъствие на бащата е мисля 200.
Нормалните стаи са с 4 легла - достатъчно големи са, има и телевизори. Има завеси, така че по време на преглед си изолиран визуално от другите.
ВИП са единични - доста мънички, може таткото да остане за вечерта на едно диванче. Цената е около 100 на вечер - по назад има публикуван ценоразписа.
Аз лично предпочитах 4ка, за да не съм сама.
успех

Много благодаря за подробния отговор  Peace

# 647
  • София
Момичета, можете ли да ми препоръчате лекарка за преглед по ЗК? Не съм бременна, но ми дадоха направление заради един проблем.

Знам, че темата е предимно за бременност и раждане, но ако някой има отзиви и за добър хематолог в Токуда ще съм благодарна да сподели

# 648
Момичета, можете ли да ми препоръчате лекарка за преглед по ЗК? Не съм бременна, но ми дадоха направление заради един проблем.

Знам, че темата е предимно за бременност и раждане, но ако някой има отзиви и за добър хематолог в Токуда ще съм благодарна да сподели

За лекарка  АГ ти препоръчвам Евтимова, за хематолог - те там всички са добри. Най-хубаво би било д-р Радинов, той е шеф на хематологията и работи по ЗК, ако той не  може - д-р Василева или д-р Амин.

# 649
  • ул. "Мечтание"
Аз също наминавам с питане.
Има ли очен лекар в Токуда, който работи със ЗК. И въобще може ли да ми препоръчате очен лекар там?

# 650
Аз също наминавам с питане.
Има ли очен лекар в Токуда, който работи със ЗК. И въобще може ли да ми препоръчате очен лекар там?

Аз като пациент, минал през повечето отделения и тук имам какво да кажа  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

За очен лекар съм много доволна от д-р Чаушев и д-р Стоянова. Преглеждат по ЗК. Стоянова е мноого младичка, но е добър специалист  Grinning

# 651
Здравейте! Да дам и аз малко инфо за Токуда. Първоначално щях да раждам в Шейново. В 8-ми месец се преместих в Токуда и изобщо не съжалявам. Заслужава си всеки лев, всяка стотинка. Раждах при др. Илиев  Hug   bouquet  newsm20       за което!!! Не съм го познавала от преди, препоръча ми го една приятелка, раждала при него. Невероятен човек и професионалист. Интересуваше се от моето състояние по време на своята отпуска (още не бях родила), изпрати ми СМС, за да ме пита как съм, бебето рита ли, имам ли контракции!!! Искам да кажа, че 2 часа след раждането, ако някой ме беше попитал за второ раждане - щях да отговоря, че след 2 дена мога пак да родя! Самото раждане протече много бързо, за час и половина родих, без епидурална упойка (аз исках, но нямаше време да ми я поставят, разкритието бързо напредна), беше невероятно преживавяне. И до сега си спомням всяка една минута, всеки един детайл, само приятни и хубави спомени нахлуват в главата ми, като си помисля ... Голяма роля това да случи имаха и сестрите, които неотлъчно стояха до мен, дишаха с мен, напъваха се с мен, пръскаха ми лицето с вода, тъй като от изтощение взе да ми прилошава, правеха ми масаж на кръста, за да облекчат болката. Всичко беше като по филмите. На етажа на родилното, не  може да кажеш, че си в болница. Стаи, бани, легла, всичко е луксозно и много комфортно. Хигиената е  на светлинни години от другите болници. Бельо и нощиници се сменят в момента, в който помолиш за това. За край ще кажа, че дъщеричката ми е на 3 месеца, а вече искам пак да родя, но само в Токуда, само при др.Илиев  Peace!!!

# 652
  • ул. "Мечтание"
Благодаря, АнтонияHug

buffy, много се радвам за теб, че си имала такова страхотно раждане! Да сте живи и здрави!   bouquet

# 653
  • София
аннтония, огромни благодарности и от мен   bouquet

За очен лекар да споделя и аз, че съм много доволна от д-р Димитрова, тя обаче е детски офтолмолог, но мисля че работи и с възрастни, работи по ЗК, на единият юнак му отпуши слъзното каналче  Peace

# 654
Напълно, напълно съгласна съм с buffy !!!

# 655
Привет, момичета,
Бременна съм с второто си бебче и засега и аз съм се насочила към раждане в Токуда. На 23.11. имам час при д-р Димитров, надявам се той да ме изроди. Исках само да попитам вече раждалите там дали са били доволни от анестезиолозите, защото по време на първото ми раждане (в друга болница) нещата не се стекоха съвсем както трябва...
И другият ми въпрос - колко струва сега раждането там (и каква е разликата ако си в VIP и в обикновена стая)?

Привет аз раждах при Д-р Димитров на 08.11 с анестезиолог по избор Д-р Илиев страхотен екип са. Д-р Илиев идваше през 15 минути в стаята много мил. По отношение на стаите бях в лукс стая доплаща се 125лв. на вечер. Няма нищо общо с обикн. стаи защото бях в такава за 3 часа след което ме преместиха. Стаята е доста голяма има и кухня вътре, баня с тоаелетна защото прочетох коментар че е малко стаята почти колкото обикн. с 4те легла. А и банята е отвън в коридора на обик.стая което по мое мнение е доста неудобно. Изкл. доволна съм от всичко имам база за сравнение това ми е второ дете. Първото родих в Св.Лазар и беше потресаващо. Друго предимство на самостоятелната стая е че могат да ти идват на свиждане неограничено по всяко време в стаята, докато другите трябва да излизат за свиждане в обособена стаичка  на края на отделението от 16-18.  Peace

# 656
Здравейте

Искам да попитам момичетата ползвали ВИП стая , бебето може ли да остане при теб през нощта?
Има ни някое момиче което е вземало бебето и през нощта.
Ориентирала съм се да раждам в Токуда , първото раждане беше в Тина Киркова и там нямаше проблем бебето да е с мен през нощта.
Предварително ви благодаря за отговорите

# 657
Ако си във ВИП стая няма проблим по твое желание да остане при теб както и да го кърмиш през ноща!

# 658
Теоритично и в нормална стая няма проблем, ама те си ги искат при тях. Това, което видях и чух (просто защото раждах от посреднощ - до 6 сутринта) бебоците са доста тихи при тях и спят доста добре, така че няма от какво човек да се притеснява.

# 659
благодаря ви момичета!
предпочитам бебето да е при мен:), за мен този момент е много важен и не искам да го пропускам за нищо на света.

Общи условия

Активация на акаунт