Пак да се обърна към вас за съвет!! Предстой ми раждане в Токуда - секцио. Искам да ви попитам, какви обезболяващи Ви слагаха след операцията. Първият път раждах в Тина Киркова и ни слагаха само течен аналгин. Като ходих последният път попитах и ми казаха 4а слагат система, има и вариант за епидурална упойка..........
Споделете какво е усещането при различните видове обезболяване и кое препоръчвате и от гледна точка кърменето......
Очаквам мненията ви и благодаря на споделилите предварително!!!!

Не мога да кажа какво е усещането при различните видове постоперативно обезболяване, защото моето беше епидурално. Бавно си раздвижих краката, защото спиналната отпусна, но ме хвана другата. Анестезиологът няколко пъти идва да проверява дали ме боли и да контролира. Докато си под влиянието на упойките нямаш грам възможност да кърмиш, дори да искаш, още повече че и кърма нямаш, освен няколко капки коластра, евентуално. Анестезиологът ще ти каже дава или не дава да кърмиш (слушай лекарите, не сестрите!).
Привет и от мен и честито бебенце!!!
Как се казва? Да е многооооооооо здраво!!
Ти при кой лекар беше и колко плати на болницата!!!!
Благодаря! Лекарят ми е д-р Димитров, а на болницата платих: 1500 лв раждане+125 лв втората упойка+600 лв бебешките грижи и изследвания.

Има ли вариант, ако не береш душа, да ти го донесат по-рано?
.
Явор!