Болница ТОКУДА - тема 3

• 92 910
  • 885
  •   1
Отговори
# 45
  • София
...Но най-добре е да си говориш с лекарката, която ще ти води раждането, тя ще ти обясни и даде съвет най-добре.
А таткото ще присъства ли?  

Таткото - в никакъв случай Simple Smile Не сме от този тип татковци, а и аз предпочитам да не е там.

Ама няма какво толкова да ни развеждат в стаите - показаха ни една от стандартните стаи - има климатик ако не се лъжа, телевизорче към всяко легло, за което се плаща на ден, завеса около леглото, самите легла са много хубави и изглеждат удобни, бяна към всяка стая. Някакви благинки имаше - загряваща седалка на тоалетната чиния. И това е. Обясбяват ти къде е Неонтологията. Кога и как може да си поискаш да ти донесат бебето.

# 46

Аз не съм плащала за телевизора.

# 47
...Но най-добре е да си говориш с лекарката, която ще ти води раждането, тя ще ти обясни и даде съвет най-добре.
А таткото ще присъства ли?  

Таткото - в никакъв случай Simple Smile Не сме от този тип татковци, а и аз предпочитам да не е там.

Ама няма какво толкова да ни развеждат в стаите - показаха ни една от стандартните стаи - има климатик ако не се лъжа, телевизорче към всяко легло, за което се плаща на ден, завеса около леглото, самите легла са много хубави и изглеждат удобни, бяна към всяка стая. Някакви благинки имаше - загряваща седалка на тоалетната чиния. И това е. Обясбяват ти къде е Неонтологията. Кога и как може да си поискаш да ти донесат бебето.

Мъжа ми държи да присъства и би се ядосал, ако нямаше такава възможност. Той е спокоен и мисля, че ще се справи. Добре е таткото да е до теб, ако може да ти даде спокойствие. Но ако се пали лесно и е емоционален, тогава си си права Simple Smile Ти си знаеш най-добре. Някои мами са по-спокойни, ако са си сами с лекарите.

No4ko25, съветваш ли ме ходя на тези отворени врати, какво говорят там, дават ли полезни съвети за бременност и раждане? Или е като реклама на болницата по-скоро?

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 15:08 от kleopatra10

# 48
Момичета, а да ви попитам за операционната маса - дали е много неудобна, защото аз като легна само за запис на тоновете ми става лошо. Sick

# 49
  • София
Здравейте. Мое лично мнение операционната маса е удобна.

# 50

Абе хора, направо ви се възхищавам на смелостта! Как не ви е шубе от тези операционни маси. Не мога да си обясня как родилките си стоят ей така и си свиркат докато зад завесата ги оперират и са в съзнание. Не ви ли беше кофти? Или те дават някакво успокоително, без да знаеш?
Даже има мами дето си го избират това пожелание пред естественото раждане. Защо?

# 51

Абе хора, направо ви се възхищавам на смелостта! Как не ви е шубе от тези операционни маси. Не мога да си обясня как родилките си стоят ей така и си свиркат докато зад завесата ги оперират и са в съзнание. Не ви ли беше кофти? Или те дават някакво успокоително, без да знаеш?
Даже има мами дето си го избират това пожелание пред естественото раждане. Защо?
Ама как да не ни е страх. Виж за какви глупости мисля - каква е операционната маса. На мен лично ми се налага секцио по медицински причини, но разбирам и майките, които сами избират тази интевнция

# 52
  • София
        Не се притеснявай от операцията. Мисли само за момента когато ще гушнеш бебенцето. Аз съм раждала секцио по мое желание и не съжалявам.

# 53
  • София
Бих родила отново секцио.

# 54
  • София
Преди самата операция и по време на нея бях много спокойна.Предната вечер се страхувах.

# 55
Благодаря за милите думи. подействаха ми окуражаващо   bouquet

# 56
Снаха ми роди секцио по медицински причини. И по същия начин каза, че е била напълно спокойна и са се шегували с екипа. Боляло само след като свършила операцията, но те им давали болкоуспокояващи. Tedideyan, след секциото много ли боли, ако трябва да си говорим истината; и как боли, колко време е силно? Мерси

# 57
Благодаря за милите думи. подействаха ми окуражаващо   bouquet

ianko, спокойно.... Но всички се притесняваме, един - от едното, друг - от другото. Но ще мине и замине. Май не трябва да го мислим толкова. Та това е 1 ден само. Най-важното е да мислим за след това, за детето!!! То е важното.

# 58
  • София
Боли, но е търпимо. Боли първите  2-3 дни.  Боли когато се смееш, кихаш и кашляш. Боли когато ставаш. За да не те боли главата  след операцията трябва да пиеш много вода. Лекарите ще ти кажат след кой час от операцията.

# 59
  • София
Стискам ви палци всичко да мине по вода.

Общи условия

Активация на акаунт