Болница ТОКУДА - тема 3

• 94 590
  • 885
  •   1
Отговори
# 525

Момичета, искам да попитам каква е цената на прегледа в Токуда след 32г.с заедно със следенето на тоновете на бебето - не със ЗК!!!! До сега ходих в частния кабинет на моя гинеколог, но ще започна да ходя в болницата и незнам какви са цените там!!!

# 526
  • София

Момичета, искам да попитам каква е цената на прегледа в Токуда след 32г.с заедно със следенето на тоновете на бебето - не със ЗК!!!! До сега ходих в частния кабинет на моя гинеколог, но ще започна да ходя в болницата и незнам какви са цените там!!!

Аз ходя на запис на тонове всяка седмица от началото на 9 месец, струва 15 лв, като включва и мерене на кръвно, а в последната седмица и преглед за разкритие. Ако искаш да те видят на ехограф, това е още 30 лв  Peace.
Ако си избрала лекар за раждане в Токуда, предродилната консултация при него включва ехограф, вагинален преглед и беседа и струва 40 лв.

# 527
Ще съм ви много благодарна,ако ме ориентирате към кой от лекарите в болницата мога да се обърна за ЖК при многоплодна бременност.Това,което четох напоследък е,че само в МД и Токуда имат добри неонатологии,а тъй като съм бременна с близнаци,е напълно вероятно да се родят преди 32г.с..
Аз не те съветвам да разчиташ на Токуда за следене. Нито апаратът им е като хората, нито имат време. Специализирали са се в ражданията и предпочитат да не проследяват бременности.
До колкото знам, бременна си след инвитро. Не могат ли да те следят в клиниката ти?

# 528
някои знае ли какви са приемните дни на д-р Даниел Илиев. От 3 дни регистратурата на гинекологията дава все заето

# 529
някои знае ли какви са приемните дни на д-р Даниел Илиев. От 3 дни регистратурата на гинекологията дава все заето

Преди три месеца когато раждах, преглеждаше в събота! Peace

# 530
Безпроблемно раждане на всички и бързо възстановяване Hug
И да не забравите после да пишете как е било-чакаме инфо от първа ръка с нетърпение Wink

Аз съм от колебаещите се...а бе везните мнооого клонят към Токуда, въпреки, че не ми се дават толкова кинти Blush но четейки тук, явно има за какво..

# 531
Парите са,като навсякъде вече, разбрах, че и в Тина Киркова взимали 1500лв за раждане с уговорен екип, за Втора градска пак чух същата сума, но като обстановка май единствено Токуда си заслужава тези пари!! Peace

# 532
Да де, но няма останалите-500лв пакет за бебето, 125лв на нощувка /аз ще съм секцио/ и само за това вече става 1000лв отгоре..

# 533
Парите са,като навсякъде вече, разбрах, че и в Тина Киркова взимали 1500лв за раждане с уговорен екип, за Втора градска пак чух същата сума, но като обстановка май единствено Токуда си заслужава тези пари!! Peace
в този ред на мисли дано Токуда не дигнат цените. До колкото си спомням последната им актуализация беше май 2008.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 23:18 от denica007

# 534
в този ред на мисли дано Токуда не дигнат цените. До колкото си спомням последното им актуализация беше май 2008.

Аааа сакън! В криза сме Mr. Green

# 535
Аз ходя в частния му кабинет - там се записваш като му се обадиш по телефона и той ти казва, кога да дойдеш. Последния път ми каза, че в Токуда часовете са заети до края на Октомври,явно е много натоварен там.

# 536
Забравих да добавя, че за да се свържеш с регистратурата в Токуда трябва да звъниш сутрин към 7:30 - 8:00

Аз ходя в частния му кабинет - там се записваш като му се обадиш по телефона и той ти казва, кога да дойдеш. Последния път ми каза, че в Токуда часовете са заети до края на Октомври,явно е много натоварен там.

# 537
Да де, но няма останалите-500лв пакет за бебето, 125лв на нощувка /аз ще съм секцио/ и само за това вече става 1000лв отгоре..

Не ми стана ясно какви са тия 125 лв за нощувка и каква връзка има това със секциото... newsm78 Това е сумата за ВИП стая, което е въпрос на избор.

# 538
  • София
Нито лукс стаята, нито пакета за бебо са задължителни. Можеш само да си избереш екип и да си в общите стаи, които до колкото съм виждала са си много хубави Peace

# 539
Пакета за бебе е задължителен! Няма как да родиш там и да не ти прегледат бебето, как ще родиш и ще ви изпишат да ходиш да го преглеждат на друго място ли, за да не плащаш!!Абсурдно е просто! Whistling

500лв е пакета за бебе, при деца родени по нормален път и 600лв за деца родени секцио!!

Обикновените стаи, които са по 4 легла в стая влизат в цената за раждане от 1500лв т.е за тях не се плаща!!Аз лично предпочетох такава, заради възможността да общуваш с други момичета, мисълта да съм сама в стая ме ужасяваше!!

Общи условия

Активация на акаунт