Болница ТОКУДА - тема 3

• 94 590
  • 885
  •   2
Отговори
# 540
Пакета за бебе не ли задължителен  newsm78. До колкото си спомням мин. цена да пакета е 400 лв. Ако се правят допълнителни изследвания: 500 нормално и 600 секцио.
Ако една родилка ще ползва вип стая и е секцио, то тя ще плати повече, защото се получава 5 дни по 125 лв.
П.С. аз бях в нормална стая, първата вечер сама, следващите 3 с още едно момиче, и чак после стаята се напълни.

# 541
Док. Данаил Илиев преглежда в Токуда само четвъртък от 11.40 до 19.00.

# 542
  • София
Искам да попитам, някой знае ли, дали  док.Д.Илиев има частен кабинет и къде? Понеже аз съм му пациентка и хода все в Токуда:)

# 543
Здравейте!

Пакетът за бебето не е задължителен в никакъв случай!
Но включва допълнителни прегледи (извън задължителните), които повечето родители предпочитат да направят! Така че, ако искаш може и да не го ползваш.
Виж, изборът на екип си е кажи-речи задължителен!:)

# 544
Пакета за бебе е задължителен! Няма как да родиш там и да не ти прегледат бебето, как ще родиш и ще ви изпишат да ходиш да го преглеждат на друго място ли, за да не плащаш!!Абсурдно е просто! Whistling

500лв е пакета за бебе, при деца родени по нормален път и 600лв за деца родени секцио!!

Обикновените стаи, които са по 4 легла в стая влизат в цената за раждане от 1500лв т.е за тях не се плаща!!Аз лично предпочетох такава, заради възможността да общуваш с други момичета, мисълта да съм сама в стая ме ужасяваше!!

Аз раждах преди 6 месеца секцио и още са ми рпесни цените и документите.
Пакетът за бебе не е задължителен! Но (!!!), ако не си избереш да го платиш, плащаш 400 лв. Т.е. с по-малко от 400 лв не можеш да минеш за бебето. А където са 400, там  са и 500/600лв. Така че щом се е стигнало до Токуда, не вярвам някой да се пазари за 100-тина лв.

# 545
  • София
Пакетът "Здраво бебе" НЕ е задължителен. Много ми е смешно, когато се намери някой категорично да отсече нещо, без да е наясно. Тези изследвание от пакета не са стандартните, които се поемат от касата и затова се заплащат. От друга страна пък са най-добре и разумно похарчените ми пари през живота  Grinning

# 546
Лелей..споко бе хора Stop
Далеч съм от идеята да всявам смут и спор..а тя к'ва стана ooooh!
Коментирах плащанията през моята си призма..по-всяка вероятност ще ползвам ВИП предвид прочетеното относно посещенията от роднини -нали има разлика при режима във обикновените и ВИП стаи..и пак имам време да преосмисля има ли смисъл..
Така или иначе др. месец ще ходя да се срещна с гинеколога и ще разпитвам на място ..за момента съм се насочила към д-р Колева Rolling Eyes

# 547
Искам да попитам, някой знае ли, дали  док.Д.Илиев има частен кабинет и къде? Понеже аз съм му пациентка и хода все в Токуда:)
За д-р Д. Илиев: информацията ми от преди седмица е, че преглежда САМО в Токуда- в четвъртък след обяд. Но ако има нещо спешно и в другите дни.
Пациентка съм му отдавна и знам че винаги се е отзовавал, коаго съм имала спешна нужда от помощта му.

# 548
  • София

Така или иначе др. месец ще ходя да се срещна с гинеколога и ще разпитвам на място ..за момента съм се насочила към д-р Колева Rolling Eyes

това е моята лекарка от няколко години вече,невероятен специалист е!Благодарение на нея имам сина ми ,след доста проблеми.Само ме е яд ,че не можах да родя при нея,че се наложи да заминем в чужбина(където за малко да провалят всичко,но това е друга тема).
Надявам се със следващото да съм в нейните ръце до края.

# 549
  • София
Парите са,като навсякъде вече, разбрах, че и в Тина Киркова взимали 1500лв за раждане с уговорен екип, за Втора градска пак чух същата сума, но като обстановка май единствено Токуда си заслужава тези пари!! Peace
#Crazy Joy Joy
Във Втора градска тъкмо е ремонтирано, та как да е, ама Тина Киркова и 1500 лв??? Нали беше 900?
Въъъх, въх, и допълнително мъкнеш памперси, кърпички и какво ли не, хахаха, бухахахахаха!!!

# 550

това е моята лекарка от няколко години вече,невероятен специалист е!Благодарение на нея имам сина ми ,след доста проблеми.Само ме е яд ,че не можах да родя при нея,че се наложи да заминем в чужбина(където за малко да провалят всичко,но това е друга тема).
Надявам се със следващото да съм в нейните ръце до края.

И аз съм при Колева, просто е невероятна!!!!

# 551
angels_zg , аннтония много благодаря за мненията!  bouquet

# 552
искам да питам мами които не са си плащали за упойка и са раждали нормално,По време на родилния процес ако се разкъсаш, след това като те зашиват дали ти слагат нещо обезболяващо или си те шият направо само защото не си платил предварително?

# 553
 Не се плаща предварително.Калкулира се цената и се заплаща при изписването. Peace Не вярвам да те зашият "на живо".Там работят лекари,които са хора,все пак... Wink

# 554
Аз раждах нормално и бях заявила упойка, но тя ми беше включена в тези 1500лв, не съм плащала допълнително 300лв за упойка, знам, че за нея се плаща допълнително ако си си заявила определен анестезиолог!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт