Болница ТОКУДА - тема 3

• 94 585
  • 885
  •   1
Отговори
# 675
malinka84 , какво ще рече от днес за утре? Звъннах вчера и записах час за събота. Значи от днес за след два- три дни, зависи колко наплив имат и дали е ЗК. Аз записах свободен прием. Ако е по ЗК ще е за по- нататък със сигурност. Peace

За след 2-3 дни,това ме интересуваше,благодаря!

# 676
  • Все на втория етаж
Да, така записват. Wink
Само че докато се свържеш с тях ти трябва мнооооого търпение.  Tired

# 677
В начална бременност съм. Моля препоръчайте ми лекар и болница, където да проследяват цялата ми бременност и евентуално да родя. Колко струва този пакет и има ли въобще такъв в Токуда и колко струва раждането там. Засега знам, че в Св. Лазар има пакет "Проследяване на бременността", но не зная включва ли се раждането. Сумата е 1480 лв....засега.
Който е раждал в Токуда, моля да ми каже подробности...тук чета колко е ВИП стаята на ден...а бременността и раждането?

Благодаря на всички ви, леко раждане и щастливо детство!

# 678
Здравейте, пак имам въпрос  Embarassed В Токуда има ли възможност за следене на бременност при доктор по ЗК като раждането да е при друг избран доктор? Или трябва да се следиш при същия доктор, който ще те изражда?

# 679
  • ул. "Мечтание"
Здравейте, пак имам въпрос  Embarassed В Токуда има ли възможност за следене на бременност при доктор по ЗК като раждането да е при друг избран доктор? Или трябва да се следиш при същия доктор, който ще те изражда?

Има възможност. Раждаш при когото прецениш, дори и той да не ти е водил ЖК. Аз ЖК сиводех на друго място и ходих на предродилна консултация някъде края на седми месец за да се срещна с докторката си, да говорим, да ме прегледа и да заявя, че искам да раждам при нея. Ако и двамата ти лекари са в Токуда не знам дали пак така се процедира.

# 680
Има възможност. Раждаш при когото прецениш, дори и той да не ти е водил ЖК. Аз ЖК сиводех на друго място и ходих на предродилна консултация някъде края на седми месец за да се срещна с докторката си, да говорим, да ме прегледа и да заявя, че искам да раждам при нея. Ако и двамата ти лекари са в Токуда не знам дали пак така се процедира.

Благодаря за бързото включване Simple Smile Аз още се чудя къде да се следя. Тъй като в момента съм извън Бг, а искам да се върна за раждането, последните 3 месеца трябва да намеря доктор, който да ме следи. В София живея близо до Майчин Дом, но искам да раждам в Токуда. Все пак дали за следенето да не избера някой доктор в Майчин Дом вместо от Токуда...? Изобщо нямам представа дали това е добра идея. Чела съм доста негативни неща за МД и по-малко позитивни. Може ли някой да ме посъветва за избор? ... или да питам в някоя тема за МД?  newsm78

# 681
Спокойно можеш да се следиш в Токуда последните месеци. Избираш си лекар, записваш си час и си спокойна. Grinning

# 682
  • ул. "Мечтание"
Не ти препоръчвам Майчин дом, нищо, че освен едно БХС нямам нищо общо с там... Не искам и никога да имам! Stop

# 683
Благодаря ви много Simple Smile А има ли някой доктор в Токуда, който е препоръчителен за следене на бременност? Някой опитен с 40-годишни бъдещи майки, на които им е за първи път?  Embarassed

# 684
Благодаря ви много Simple Smile А има ли някой доктор в Токуда, който е препоръчителен за следене на бременност? Някой опитен с 40-годишни бъдещи майки, на които им е за първи път?  Embarassed

Ето ги, кой каква специалност има:
http://www.tokudabolnica.bg/show_page.aspx?key=departments&d … =25&dKey=Team

# 685
Как става записването за раждане при д-р Илиев, след като ми казаха, че той не работи със здравната каса? От Токуда ми казват, че проследяването на бременността ми може да стане при д-р Евтимова. Бих искала да разбера от жените, родили при д-р Илиев за процедурата и плащането. Момичета дайте ми някакви координати на Илиев. След като не е към Здравната каса на него или на Токуда се плаща самото раждане.

# 686
  • София
Как става записването за раждане при д-р Илиев, след като ми казаха, че той не работи със здравната каса? От Токуда ми казват, че проследяването на бременността ми може да стане при д-р Евтимова. Бих искала да разбера от жените, родили при д-р Илиев за процедурата и плащането. Момичета дайте ми някакви координати на Илиев. След като не е към Здравната каса на него или на Токуда се плаща самото раждане.
В Токуда всичко се плаща на регистратурата и винаги ти издават касова бележка или фактура!!!!
Обаждаш се на регистратурата и си записваш час при Евтимова, ако искащ да те следят по ЗК, или директно при Илиев, ако искаш да си плащаш всеки път.
Раждане в Токуда по ЗК няма. Раждането е винаги платено. Плаща се след като родиш - в деня на изписването.
Когато се срещнеш със съответния д-р за преглед просто ще уточниш при кого искаш да родиш.

На всички въпроси подробно ще ти отговорят от локалната регистратура - http://www.tokudabolnica.bg/show_page.aspx?key=departments&dId=25

# 687
Е как да няма раждане по ЗК - ако си осигурен - доплащаш. Ако не си осигурен - плащаш на цяло. Безплатно раждане няма, но се приспада нещо, ако си осигурен. Или бъркам?  Thinking

# 688
  • София
Е как да няма раждане по ЗК - ако си осигурен - доплащаш. Ако не си осигурен - плащаш на цяло. Безплатно раждане няма, но се приспада нещо, ако си осигурен. Или бъркам?  Thinking
Нищо не се приспада. Ако си осигурен базовия пакет е 1500 + 500(600лв).
Ако не си осигурен е горе-долу двойно. Ама ако не си осигурен е малко съмнително да имаш и 3-4 хилядарки за раждане.

# 689
Ами точно това казваш и ти - ако си осигурен, плащаш по-малко, а ако не си - повече. И не е задължително, ако не си осигурен, да нямаш парите (само един пример - живеещите в чужбина, които си идват тук за раждането)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт