Дъжд и слънце се редува, ЛЮЛИНчето не спира да лудува

• 14 965
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ВЛАДИ И МНОГО СКОРО МАМА ДА СИ ГО ГУШНЕ. ДЕСИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 106
Честита ти рожба, Деси! Да е жив и здрав малкият Влади!

# 107
  • София
Аз не я знам тази маршрутка, но може да я хванете по-рано , сигурно не е толкова пълна  newsm78
Аз още не знам какво ще правим утре  Rolling Eyes

# 108
  • гр.София, далече, далече на Запад
Мила Деси, честита рожба!
Нека бъде жив и здрав малкият Влади! На теб пожелавам бързо възстановяване.

Къде ще се криете утре по жегите? Thinking

Хубава и спокойна нощ момичета!
Мира  и аз не я знам тази маршрутка. Знам че от автогарата на кв.Овча Купел тръгваха рейсове но не съм сигурна дали все още пътуват.

# 109
  • София
Деси, честита радост! Да расте Влади здраво и щастливо дете!!!
И МНОГО СКОРО МАМА ДА СИ ГО ГУШНЕ, на ДЕСИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!  Hug Hug Hug

# 110
 Hug Hug Hug
Тук съм мацки Grinning
По-късно снимки и подробности.В общи линии Влади е със вроден порок на сърцето-`Тотално аномално вливане на белодробни вени` или по-точно: вените се вливат не там,където трябва.Предстои ни операция.Утре го местят в 1 градска,сега е в 3 градска.Теглото му е 1680гр.43см.За сега операцията се отлага малко докато наддаде достатъчно.Проблема не е чак толкова спешен,за да се рискува на този етап
Много е сладък Heart EyesВчера го гушках и храних Sunglasses
Сега ми трябва някаква свясна помпа за кърма,че моите спринцовки не вършат работа.Ако някоя от вас има нещо свястно,да свирка Blush
Хайде после ще разправям за кошмарните 15 дни в Шейново Close
Стискаме палци за Влади  Praynig

пп:Знаете ли подходящ педиатър за Влади?Нещо като специалист кардиолог? Thinking

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 09:11 от `Деси`

# 111
  • София
Деси  Hug,много се радвам да те прочета Wink,ще поразпитам за кардиолог,стискам палци всичко да е ок,и чакам снимки Heart Eyes

# 112
Деска,много се радвам,че вече си добре!!!
Владко е силен мъж,ще се оправи бързо,бързо.
Стискам палци операцията да мине леко и бързо да се възстанови.Бреееей,тея хора на ФМ,как са могли да пропуснат такова нещо,нали уж всичко се вижда.
Важното е,че не е толкова страшно и скоро ще се гушкате у дома Heart Eyes

# 113
  • София
Деска,стискам палци и се моля всичко да мине добре и бебчо да наддаде бързичко! Praynig Hug

Помпа,нямам но ще питам една мама ако не я е дала на някой ще я взема да ти я дам!
По късно ще се включа да кажа! Hug  bouquet

# 114
.Бреееей,тея хора на ФМ,как са могли да пропуснат такова нещо,нали уж всичко се вижда.

#2gunfire #2gunfire #2gunfire
Излишно е да коментирам просто.Първият орган,който се гледа е сърцето.Проблемът се е виждал още след 8 гс....Една мацка абортира в 17 гс,защото на ФМ не са видяли,че бебето е без череп  Shocked
това е в МЦ`Фемина`

# 115
Деси, честито! Да сте живи и здрави!
На моя приятелка хлапето е с подобен проблем, сега ще е първокласник, ако искаш да те свържа с нея, може да ти е от полза!

# 116
 VENIAND ,искам разбира се  Hug

ето ви прясно,прясно  Flutter

пу-пу! Crazy

# 117
  • София
Мамина мила душичка!Деси,всичко ще е наред!  bouquet

# 118
  • София
Пу-пу посрали го кокошките Владко HugДеси стискам палци бързо да наддаде душичката, за да се направи необходимата операция HugПомпа нямам дадох я на една приятелка.

# 119
Деси,ама найстина са за разстрел.Може ли такова нещо?То не,че като го видят в корема и ще си махнеш бебето-все пак е поправимо,но поне ще имаш време да се подготвиш със специалисти и ще ви следят по- изкъсо през бременноста.Ужасна работа.Аз пък бях доволна от Фемина,по-точно от Марков,но май и те са взели вече да си претупват работата.

Владко е страхотен бон-бон-да не му е уроки,пу-пу Hug Hug HugИзглежда повечко като килца.Мъничък герой-да ви расте здрави и усмихнат Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт