Дъжд и слънце се редува, ЛЮЛИНчето не спира да лудува

• 14 968
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
кожа и кости е.Като му повдигнах дрехите и щях да превъртя.Снимала съм го от скута си и то само главата,затова изглежда перфектен

# 121
  • София
Деси,много е сладък ах,,,  Heart Eyes Hug
Помпата е дадена на една мама  Rolling Eyes

# 122
  • София
Деска, Добре дошла , тъкмо мислех утре да те проверя  Party
Малкия Влади е тоооооооооолкова сладък, пу пу  Hug ще наддаде и ще  еоще по сладко дететнце   bouquet Peace

Ади, аз също съм много доволна от д-р Марков ама той отдавна не е във Фемина  Peace Аз бях при него миналата година и той си беше в неговата си клиника, може затова да са западнали толкова във Фемина , като си губят добрите специалисти  Naughty
Но какво се чудим нали знаете за случая с прехвалената Мазнейкова  Crossing Arms просто такива хора трябва да се съдят и да се махнат  #2gunfire Thinking

# 123
  • София
Стискаме палци за Влади  Praynig

Praynig

Помпата, коиято ползвам, не е моя, а съм обещала да я връщам...  Embarassed Embarassed Embarassed

# 124
  • София
Деси,много е сладък,пу пу Heart Eyes

# 125
  • София
Някой има лми на София кабел да ми каже дали повредата е при нас или по принцип няма кабелна?

# 126
  • София
Ние сме към Булсатком  Tired

# 127
  • София
Вале,имат някакви скъсано кабели и по късно ще бъде пуснат сигнала!  Hug

# 128
  • София
Вале,имат някакви скъсано кабели и по късно ще бъде пуснат сигнала!  Hug
Много ти благодаря!Два часа имам свободни наобяд докато децата си почиват и точно тогава няма да има кабелна. Laughing

# 129
  • София
Ако имаш интернет, влизай през него  Peace

# 130
  • София
Да.... то все така се случва! Twisted Evil Mr. Green

# 131
  • София
Ако имаш интернет, влизай през него  Peace
FlutterТо не че имам нещо за гледане,ама обичам през тия два часа да ми е пуснат тв-то и компа.Релакс така да се каже.
я да ви питам.Следобяд ще ходим на РД в Барбарони Младост.А в Люлин вие правили ли сте празника на децата си в клуб и ако да-да ми споделите цени,моля.имаме доста време до октомври,но да се ориентирам дали въобще ще успеем да го направим в клуб.

# 132
  • София
Вале,в калпазаните питах и в Мечо пух!
Калпазани: престой на едно дете за 2 часа е 8 лв като в цената влизат и поканите+ парти артикули!
Предлагат няколко неща за хапване:
Макдоналдс детско меню- 5,90
KFC- 5,50
Пица на парче със сок- 3,90
Пица на парче със сок + шоколадове яйце- 4,90
Торти предлагат на Лагуна но ако не искаш да е от там плащаш 10 лв за внасяне на друга!
Имат кетеринг за родителите и на място си избираш какво да е!

Мечо пух:
Цена на дете 8 лв пак за престой и покана+ дискотека  Mr. Green и аниматор
Пица на парче и сок + 8 те лв. 11,70
Предлагат и някакви банички ... не съм питала.....
Торти предлагат на Лагуна и Скай Лайн!
Детето получава безплатни 5 часа игра когато пожелае дали тази година дали другата!

Аз мислех да го правя в Калпазани на Райън рожденния ден  заради Макдоналдс  и защото на вън има площадка но бях на един рожден ден скоро и не бях очаровано от обслужването към децата нещо много ги мързеше иначе всичко друго е ОК! Rolling Eyes
Май ще капарирам тези дни в Мечо Пух!

Минимум деца обаче и за двата клуба е 10 бр.

# 133
  • София
 Rolling EyesСкъпичко ми е ...а като сложа и родителите,става мътна и кървава.Ще го измислим.Между другото точно срещу нас/Люлин3/,буквално залепено до Т-маркет,правят някакъв нов детски клуб,но май още не е отворен.

# 134
  • София
Вале,той не е ли до Мобексперт  Thinking аз що си мисля,че бачка отдавна Rolling Eyes
Аз също мислех,че ще е по евтинко но съм грешила...

Общи условия

Активация на акаунт