Дъжд и слънце се редува, ЛЮЛИНчето не спира да лудува

• 14 977
  • 290
  •   2
Отговори
# 135
  • София
ами не е точно до Мобексперт,но е близо,да.Може и да работи де,не съм ходила наблизо до него,че да видя.Но май ще трябва.

# 136
  • София
Хайде ако ходиш скоро питай за какво иде реч Simple Smile
Аз трябва да се ориентим,че до края на седмицата да капарирам! Rolling EyesНе остана много време...  Party

# 137
  • София
Валенце, до магазин Марсел, срещу кино Арена, дават помещение, безплатно. То си е към магазина, де. Лошото е, че ти трябва да си аниматор, или да наемеш клоун. Иначе, помещението е обзаведено, като детска стая, с много играчки и т.н. Ти си подсигуряваш почерпката. Като имаш възможност иди и го огледай. А пък плата със сандвичи ще ти кажа от къде да поръчаш  Wink.

# 138
  • гр.София, далече, далече на Запад
Я да се включа и аз с нещо актуално  Mr. Green
Та въпросният детски клуб се казва "Цветното"и е долепен до "Т маркет" /Люлин 2/. Все още не е отворен. Предполагам, че до месец ще е готов тъй като усилено работят. Аз лично съм скептично настроена защото собствениците първо направиха кафе до детският клуб, та тук в Люлин 2 предлагат кафе по 1,50  Shocked Вижда ми се малко скъпичко за квартала, обстановката и обслужването но пак казвам това си е мое лично виждане!
Деси, да ти е жив и здрав Влади! Голямо сладурче е! Ако не намериш помпа опитай чрез Продавалника  Peace
Хубава и спокойна нощ на всички!

# 139
За новия клуб до Т-маркета и аз го видях, че върви към приключване ремонта, но не знам кога го отварят. В кафето до него има малък батут с топки, което си е добро забавление за малките, но наистина е скъпичко май.
Валенце, за клубче, има и едно "Пипи" в Ім.р., бл. 033, над метростанцията "Сливница", където излиза по -евтино, по 3 лв. на дете на час, няма минимална бройка, но го затварят за други външни деца само при поне 10 деца. Но пък там анимация няма никаква. Иначе другата част е като кафе-кръмча и при повече възрастни е добро решение.
Идеята на Бифана ми се струва най-добра.
А знае ли някой имало някакво ново клубче, в "Инфогайд" за родители пише, че е "Дъга", в Люлин 8, като адрес са посочили някаква улица 228 над метростанция Сливница, където имало и градина за децата?

ДЕСИ, голям сладур е Влади, пу-пу. Помпата ми за съжаление е дадена на друга майка. Стискам палци за бързо и успешно наддаване на Влади и после да минат другите премеждия.

# 140
  • София
Как не ви е срам,два дни никой не пише Crossing Arms
Аз да се похваля,вчера бях на педикюр bowuu,много съм доволна,препоръчвам мацката с две ръце Wink

# 141
  • София
И аз мислех днес да ви хокам, ама ме изпревариха  Laughing
Хайде чакам предложения за дати за великата среща , за да пуснем анкетката  Crossing Arms
Ели, педикюра аз нещо не мога да отида да си направя , имам гъдел и не знам как някой ще ме пипне  Joy hahaha Joy
Но пък ти можеш да направиш едно фото де  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 23:04 от dgudge

# 142
  • София
Може, ако знае как  Joy...

# 143
  • София
Ще отмина последния пост с пренебрежение Whistling

# 144
# 145
  • София
Алармирай модератор, ако искаш  Wink.