Дъжд и слънце се редува, ЛЮЛИНчето не спира да лудува

• 14 891
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ми,то в тая жега,без работа,кво да правим Rolling Eyes

# 151
хайде утре или в неделя в парка на среща Grinning
И без друго съм с 1 дете и ми е лесно.В понеделник и вторник съм по болници и други задължения-името на фирмата ми е сменено и пак търчане да оправям нещата #Cussing out

# 152
  • София
Ние утре (събота) имаме десета юбилейна МАРТенска бебешка среща в Борисовата и после ще участваме в похода в защита на кърменето по Витошка като част от събитията от Световната седмица на кърменето (1-7 август). Един вид не ни бройте за събота.

За неделя може да се включим, но не се съобразявайте с нас в никакъв случай, че ето днес Калин беше мрънколив и си седяхме у дома цял ден...

Но ще напишете къде по-точно и чат-пат кога, че ако можем, да дойдем, нали?

# 153
ей,къде сте бе хора? newsm78
Джудже,къде скатаваш,а? Grinning
Я да се отчетете с едно бързо записче! Crossing Arms

# 154
Деси , ти кажи как сте мила!
Аз днес изпращам малкия за 1 месец при мама, че няма градина!

# 155
Деси , ти кажи как сте мила!
Утре и във вторник ще имам инфо.Почивните дни минават бавно Tired

Дани, мама ккалина е родила на 15.07 бебе Ния 2.300кг.
 Peace
а аз на 20.07 бебе Влади 1.800кг 41 см. Peace

# 156
Деси, стискаме палци!!! Hug Hug

# 157
Днес сме 1.790 гр.Наддава по 30 гр. на ден.Не е в кувиоз.Хранят със сонда и със шише.Тъпата докторка сбъркала децата.Друго дете е утре на преглед. WhistlingНие като направим 2.500кг. ни връщат в 3-градска
Ранкова е излязла в отпуск и заместничката ми изкара бебето отвън(във вътрешния коридор) и го нацелувах яко.Чак жената щях да съборя,която го държеше Joy Blush
Дадоха ми пълно инфо по колко яде,как яде и т.н.
 ooooh!Занесох памперси от 3-6 кг.,а сестрата ми казва:`Ми ние бебета гиганти нямаме!Нашите са до 2.300кг!` hahaha

# 158
Деси,браво на Малчо!!!Все така да наддавате и успешен финал по-рано от очакваното Heart Eyes

# 159
Деска, успех и само така да наддавате!

# 160
  • София
Деси,от сърце ти желая всеки ден да пишеш поне по една такава новина.
Бубка е лежала в Първа градска,познавам лично Ранкова.Грижат се добре за децата.Но впечатленията ми от нея като човек са лоши.

# 161
Бубка е лежала в Първа градска,познавам лично Ранкова.Грижат се добре за децата.Но впечатленията ми от нея като човек са лоши.
Sick Sick Sick #2gunfireмного е тъпа тая.Добре,че я няма сега. PeaceКаза ми,че утре сме на преглед,а то друго бебе е на преглед  ooooh!
Сега като я няма всичко ни обясняват-че нямаме колики и т.н.....Много съм доволна днес Hug

# 162
  • София
Деси, само добри новини да получаваш. Бъди търпелива и спокойна.

# 163
  • София
Деска , много се радваме за теб и малкия Влади  Heart Eyes Дано си го гушкаш и целуваш много скоро кооооооолкото ти душа иска  Flutter
Моя мъж като почива събота и неделя и не се спираме  Crazy А вчера как се озовах навън в тая жега  #Crazy smile3517 и аз ще си взимам малкия от майка ми , че снощи го изоставихме  Joy
Като гледам каква активност за среща има .......  Crossing Arms май Деска с теб ще сме си само  Laughing

# 164
май,май само ние ще си се срещаме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт