Дъжд и слънце се редува, ЛЮЛИНчето не спира да лудува

• 14 890
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
 Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

къде сте бе? Close Сама си пиша ooooh! Whistling

# 166
  • София
Аз съм си тук, то тоя дъжд  Crossing Arms

# 167
моля ако някой е печелил и е ходил на елените да сподели в кой хотел и как са били условията
благодаря предварително на отзовалите се

# 168
Деси, стискам палци все хубави новини за Влади и по-бързо да качи необходимото тегло.
Честита радост и на мама ккалина! Дано адашката на моята щерка бъде много добро и спокойно бебе, което само да радва мама, с възможно най-малко тревоги!
Валя, не съм била на "Елените" и нямам инфо, но ти пожелавам приятно изкарване на морето.

# 169
  • София
Не съм почивала на Елените,но две поредни години ходим на почивка във Влас,а те са едно до друго.Не съм очарована от външния вид на Елените,в смисъл хотелите са направо чудесни,но извън тях няма нищо.Моя приятелка в момента са там,в самия хотел им харесва,но извън него просто няма нищо,ходят във Влас,Несебър.
Какво ще кажете за времето,момичета?На мен ми харесва много,отдавна чакам да се разхлади.

# 170
  • София
Вале, страхотно е! Party

# 171
то се разхлади,ама все вали.Не можем да мръднем
Влади наддава много добре.Не отстъпва по нищо на здравите бебета.Качва по 20,30,40 гр.Вече е 1.850кг.С тези темпове до края на август ще е готов за преместване.Много се радвам,НО големият има рожден ден в края на месеца.Незнам как ще го празнуваме ако аз съм в болницата при малкото.Обмислям вариант ако ме няма,татито да го заведе на клуб с приятелчетата.Смятам,че ще е по-разумно.Ноооо има още много време

# 172
  • София
Да, аз също вчера вече тотално не можех да мисля от жегата и сега си стоя на отворена врата на хлад, но малкия е доста ощетен от това  Rolling Eyes
Чак такава рязка разлика в температурите не ми се иска, че ще почнат пак болестите  ooooh!
Деска, може до рожденния ден да се променят нещата и да се нареди без да се тревожиш  Peace важното е децата да са здрави и щастливи  Hug

# 173
Десинка,ще си дойдат нещата на мястото.Само да сте здрави.Браво на Влади Heart EyesТи защо не пишеш при Августките мами,връстници сте ни.Или си писала в Септемврийки newsm78Както и да е,баткото ще си изкара хубаво, ще видиш Heart Eyes

И на нас ни е добре на хлад,обаче с тоя дъжд полудяхме от скука.Следобеда само до Джъмбо бяхме и толкова за днес.Дано утре поспре,че какво ще я правя тук не знам Tired

# 174
  • София
Какво ще кажете за времето,момичета?На мен ми харесва много,отдавна чакам да се разхлади.

и на мен, и на мен  Peace

# 175
Ти защо не пишеш при Августките мами,връстници сте ни.Или си писала в Септемврийки newsm78love:

преди пишех при Септември,но отдавна не пиша и там,и при отчетните на бебето спрях да пиша

# 176
  • София
Днес моето момиченце Вики става на две годинки - да ви почерпя за нейно здраве!

# 177
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЛОНИ! Да ти е здрава и послушна малката принцеса! Приятно изкарване на празника!

Че се разхлади е добре, но какво ги правите малките хали в този дъжд? Дали са отворили новото клубче до Т-маркета да я заведа да потича малко? Други идеи?

# 178
  • София
Да ти е жива и здрава, и много да те радва  bouquet
Аз също се чудя какво да го правя Камен в това време.Вчера цял следобед се разхожда в нас с гумените ботуши и даваше зор да ходим навън.Вчера сутринта Оги замина на море,там времето е хубаво.

# 179
  • София
  uraЧестит Рожден Ден Вики  ura

Общи условия

Активация на акаунт