Дъжд и слънце се редува, ЛЮЛИНчето не спира да лудува

• 14 888
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Честит Р.Д на порасналата Вики  bouquetМног здраве и усмихнати детски игри Heart Eyes

# 181
хора от вчера съм луднала
на 7 седмици ми е алекс и до сега ядехме по 7 пъти на ден
и хоп от вчера иска да яде на 2 ч -аз го кърмя де
това нормално ли е
казват че ще отшуми до няколко дена и да го кърмя когато иска
така ли е ? много се стреснах даже на лекар щях да ходя ама той не вдига тел и така се и отказах пък и отивам на вила за 1 седмица там въздуха е хубав и последния път проспа 2 дни малкия , та да видим дали ще се оправи там
уф пишете ако и вие сте имали такъв момент как е протекло
и мерси за отзивите за елените
щеше ми се да е писал някой спечелил от Горчиво ама........
нищо после аз ще ви разкажа как е било като отидем Simple Smile
лек ден на всички мами

# 182
Вале спокойно,това са бебешките "пубертети".Наред си е детето,давай си му колкото иска и ще се оправи за 1 седмица.Още доста такива периоди ще има,тъй че се подготви психически.С децата няма нищо постоянно HugХубаво да си изкарате на почивката Heart Eyes

# 183
  • София
хора от вчера съм луднала
на 7 седмици ми е алекс и до сега ядехме по 7 пъти на ден
и хоп от вчера иска да яде на 2 ч -аз го кърмя де
това нормално ли е
казват че ще отшуми до няколко дена и да го кърмя когато иска

И тук да се изкажа, че това е т.нар. "криза на растежа", с Калин имах няколко такива. Вслушвай се в детето, а не в схемите, няколко дни ще е по-често от обичайно, докато се настрои организмът ти на по-голямото търсене, произвеждайки повече и готово.
А ти не забравяй да пиеш течности, да се храниш и  да почиваш.

# 184
бива ли така никой да не пише Crossing Arms
днес ходихме в зоологическата Grinning  То маймуни,то мечки.....голям кеф беше Grinning Дано скоро пак отидем

хайде на срещичка в западния!Ще дойде и другото ремарке и после отпадам  Whistling

# 185
Хайде,ама кога?То днес всеки си е татковците.

А ти другото ремарке си го взимай по-бързо,пък и с двете може в парка-ей го, къдее Hug

# 186
Според инфото на началната страница, днес имаме две рожденнички - зелено човече и bettig / Албена! Да са живи и здрави, много щастливи.    bouquetНие също от вчера бяхме на два рожденни дни, единият днес на дядото на Ния и едно кръщене - много празници, много емоции.
Между другото дали се е родило момиченцето на  bettig, май в началото на август се чакаше? Вчера се разхождахме наоколо и се оглеждах за нея  и Кико, но не ги видях. Thinking

# 187
  • София
Благодаря, благодаря  Rolling Eyes

Между другото, ние с Калин често се разхождаме из Западния парк, количката ни е оранжево-червен Мак Ингланд Принцес Рол...  Whistling

# 188
  • София
Ох и ние бяхме на кръщене вчера  Hug затова зачезнахме, пък и моят татко имаше Рожден ден  Heart Eyes
Ей това лято никакви ви няма, кой на плаж кой на море........

# 189
 Rolling Eyes нЯКОИ сме си тукк

# 190
  • София
Ами за тези , които още не спят  smile3521

# 191
  • София
Аз го видях за добро утро Crazy

# 192
черпя виртуално-днес чукнахме 2 килца  Hug Grinning

пу-пу...такъв е бузанчо  Heart Eyes

донесоха ми го прясно нахранен,та чак върна преди да го снимам  Joy
ядем по 45мл. от биберон  Simple Smile

# 193
Лелееее Деси,какъв е бузанчо и колко е различен от първата снимка дето пусна GrinningПу-пу,да ви е жив и здрав и скоро у дома,да надава вой до небесата Hug

# 194
  • София
Браво Деска, имаш си борбено момченце  Heart Eyes Да е жив и здрав   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт