Дъжд и слънце се редува, ЛЮЛИНчето не спира да лудува

• 14 878
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
мацки,помагайте.За операцията ми трябват блузки с копчета отпред или тип `прегърни ме`.Моите са камизолки Close.Имате ли такива неща?Поне 2-3,защото след операцията трябвало такива(удобни за преглед).Никъде не мога да намеря  Close.Ританки имам,ама пусти горни бебешки.... Whistling

# 196
  • София
Деси, за кога това?

# 197
до 2-3-4 седмици предполагам  Thinking
Всъщност знам колкото вас,тоест нищо  Embarassed

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 18:34 от `Деси`

# 198
Деси,преди 1 м купувахме камизолки за новороденото на една приятелка.Бяха на Захи и ги взехме от Слънчице.Имаше и в Пигис PeaceМоите са чак на Сандански,иначе щях да ти ги дам Tired,нищо,че са малко в розово Blush

Сещам се и за друго-ако имаш от баткото гащеризончета-пижамки,срежи ги до кръста и ще станат.Даваш на някоя швачка да ги подгъне и готово.Те повечето са с такова закопчаване. Thinking

# 199
Привет, мами!! Извинете, че така нахлувам, но искам да се запиша в отбора на момичетата от Люлин.
От девета част съм и терминът ми е на 15.11   bouquet

# 200
  • София
аннтония , Добре дошла   bouquet

# 201

аннтония , Добре дошла    Hug
Ади,не се бях сетила за гащеризончетата.Това е добра идея  Crazy

# 202
  • София
Деси,Влади видимо е порастнал,браво!
За дрешките не мога да помогна,толкова отдавна ползвахме камизолки Laughing.
Чакайте да ви покажа Мими каква е домакиня Mr. Green
http://valenceto.snimka.bg/daily/otnovo-v-sofiya.341018

# 203
Момичета, как става записването в вашия раздел.

Предполагам че едно от условието е да съм от Люлин и аз съм от този квратал. Ще се радвам да споделям радостите и притесненията си с вас.

# 204
  • София
Добре дошли на цветослава и аннтония  bouquet

# 205
  • след Околовръстното
мацки,помагайте.За операцията ми трябват блузки с копчета отпред или тип `прегърни ме`.Моите са камизолки Close.Имате ли такива неща?Поне 2-3,защото след операцията трябвало такива(удобни за преглед).Никъде не мога да намеря  Close.Ританки имам,ама пусти горни бебешки.... Whistling
Съжалявам, че нахълтвам в чужда тема.
Само долни ли ти трябват?По-тънки или по-дебели?
Днес ще минавам през някои магазини и мога да проверя.

П.П. Не стават ли обикновени долни бодита тип "прегърни ме" и памучна жилетчица отгоре?
Ако те устройват пиши.

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 08:58 от irenaani

# 206
мацки,помагайте.За операцията ми трябват блузки с копчета отпред или тип `прегърни ме`.Моите са камизолки Close.Имате ли такива неща?Поне 2-3,защото след операцията трябвало такива(удобни за преглед).Никъде не мога да намеря  Close.Ританки имам,ама пусти горни бебешки.... Whistling
Съжалявам, че нахълтвам в чужда тема.
Само долни ли ти трябват?По-тънки или по-дебели?
Днес ще минавам през някои магазини и мога да проверя.

П.П. Не стават ли обикновени долни бодита тип "прегърни ме" и памучна жилетчица отгоре?
Ако те устройват пиши.
мерси все пак,но аз ще преобразувам стари дрехи от баткото.Мисля направо там да ги оставя после(да има и за други бебета Simple Smile)

# 207
  • София
Деси, аз в неделя мога да проверя дали имам нещо от Калин, че в момента малките му  дрешки не са у мен. Покриха ли се нуждите или да търся... то той малко е... мхмхмхм... едричък, а като чета за Влади размерите....

# 208
зеленко,владиники ми обеща дрешки.Предполагам,че ще стигнат.
Благодаря ти все пак!

# 209
  • София
Деси, имаш ли нужда от нещо друго? Аз, мога да давам кръв. Групата ми е 0+. Ако трябва, на линия съм.

Общи условия

Активация на акаунт