Гледане на карти на Мадам Ленорман

• 132 105
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
golemi blagodarnosti na teb zimma ,ot vse sarce!blagodarq ti 4e mi otdeli vreme.sled malko 6te razgledam kartite po podrobno,no znaq 4e 6te si gi interpretiram kakto na men mi haresva pove4e (nqma da moga da bada obektivna)

# 271
 за мен тези 4 карти ми говорят следното,нещо като история с поука.
каквито и неща да са се случили те са били отлагани и ли тактично неповдигани. затова се иска много финес,задда успееш да не засягаш някои теми. живота учи. ставаш по-силен. за вбъдеще ще има ''среща'' със силен човек или сериозни ''проблеми'',трябва да се преборите с ваши лични дела.потърсете причината в себеси.трябва да се оглеждате,улавайте всичко около вас,научете се от събитията. това е като съвет.мисля че трябва да работите в реално време,не в догатки и ''ако,ако...''

# 272
na6ata istoriq e mnogo dalga.....vijdahme se ponqkoga,posle po 4esto,dokato razbrahme 4e ve4e ne mogem edin bez drug.ne iskahme da si priznaem 4e se obi4ame,no edin den i tova stana.i tuk e momenta da kaja,4e i dvamata sme obvarzani po nqkakav na4in s po oficialni vrazki ot tazi koqto be6e mejdu nas.togava v tozi pojar na 4uvstva na men mi se naliji da otsastvam za 2 meseca(imah angajimenti).dokato me nqma6e dve priqteki me osvedomiha 4e sa go vigdali da pravi kompaniq i da pomaga na edna jena,koqto togava prejivqva6e mnogo truden period-smart na blizak.togava revnosta v men napravo izbuhna i ne iskah da go vigdam nito da go 4uvam.toi me potarsi no az bqh dostata4no gruba i jestoka,za da me obqvi za luda.i taka nito toi nito az se potarsihme pove4e ,dori ne pozdravqva priqtelkite mi ve4e.sled izvestno vreme si sabrah bagaja i sega sam mnogo dale4 ot BG.misleh 4e 6te go preodoleq no 4ovek ne tragva samo s bagaja si a i sas sarceto si.       eto za tova pitam dali sgre6ih kato mu obarnah grab,i do dnes ne znaq dali me e 4akal togava i na kogo e trqbvalo da povqrvam-na nego ili na priqtelkite si???

# 273
Благодаря ви мили дами,ако има някакво развитие ще сподела.

# 274
  • плевен
Здравейте пак от мен.Искам да ви попитам когато започвате да тълкувате картите как преценявате дали да гледате положителното или отрицателно значение на картата.В някой мои записки има и "+" и "-" за дадена карта.Пише че да се гледат картите около нея ама нещо не мога да разбера.Благодаря Peace

# 275
как мислите когато все се появява този гроб. почти винаги тези дни се ми се явява.дали при мен или мой близък.
 или просто не съм бъркала достатъчно.

# 276
искам да споделя и на мен днес  като си теглих карта на деня ми се падна гроб. Не се чувствам добре от сутринта ,  напрегнато и нервно ми е , песимистично.

# 277
По повод питането на Зимма за любовни триъгълници и четириъгълници...

Четох една книга в нета за Ленорман, където се казва, че , ако човек е женен , жена му в подредбата е змия, а любовницата е дамата от картите.Ако жената е женена, съпругът й е мечката, а любовникът е джентълмена.
Ако тези за които питаме не са женени, техните любими са си дамата и джентълмена от картите при подредба.

# 278
  • плевен
Четох една книга в нета за Ленорман

Покажи ни книгата моля те Praynig

# 279
По повод питането на Зимма за любовни триъгълници и четириъгълници...

Четох една книга в нета за Ленорман, където се казва, че , ако човек е женен , жена му в подредбата е змия, а любовницата е дамата от картите.Ако жената е женена, съпругът й е мечката, а любовникът е джентълмена.
Ако тези за които питаме не са женени, техните любими са си дамата и джентълмена от картите при подредба.

Сори за спама,но това за съпругата-змия и любовницата-дама, искренно ме развесели. Laughing
Явно гледната точка е много съществена при тълкуването.

# 280
The game of destiny-Fortune telling with Lenormand cards, от  Mario Dos Ventos- книгата е на английски език над 100 страници. Има много интересни неща.

И на мен тези карти са ми интересни, не ги намерих и си ги нарисувах сама.Почти всичко на английски и руски език съм изчела за тях  в нета.

По принцип за кофчега, в повечето случаи става въпрос за трансформации някакви, не токло за смърт на някой.Например, че свършваш, нещо и следва промяна някаква,край на някаква ситуация, не толкова смърт, зависи и от другите карти , какво ще е точно.

# 281
По въпроса на Миамо, с изтеглените карти от Зимма.Аз ги разбирам така:Гроб, дом, слънце, риби, котва.
Значи така: Миамо е сложила, край на хармонията между нея и момчето, обаче е сполучила( слънцето е успех), тя е рискувала, обаче ще получи повече дори и от това( риба-успех, улов, като в свои води си, богатство, независимост) , което е искала със сигурност.( котвата е сигурност, стабилност, кариера, вярност в любовта)Котвата може да значи, че момчето е искрено и вярно, а може и да значи, че ще има нова истинска любов за нея. Не съм сигурна, но всички без гроб, са мн силни и положителни карти, така че не се притеснявай.Каквото е писано, ще стане.Ако ти е писан, той, той ще е...

# 282
До цветето 2009.
Гледа се самата карта дали е положитела и др. наоколо дали са положителни или отрицателни.
Например " къща" е мн силна и положителна карта, ако 2-3 около нея, са отрицателни, то тя ще намали и смегчи, негативите, защото е мн силна и положителна.Ако са само добри карти е ясно.Ако са само лоши карти, пак е ясно.

# 283
Благодаря ти гост , наистина е доста интересна съпостваката на змията с жената , но аз пък  някъде бях чела , че наистина змията се свързва с жена или със не сесщеам за точната дума но нещо любовно преживяно беше.

# 284
blagodarq vi momi4eta.strahotni ste.!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт