Гледане на карти на Мадам Ленорман

• 134 493
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Зная, че съм нова в темата, а и едва ли имам право да раздавам съвети, но ще споделя своя опит. Често хората като имат много проблеми и се вторачват в гледането. Преди 2 години всеки ден или през ден карах моя приятелка да ми гледа, разчитах само на това какво ще ми кажат картите и планирах живота си според тях. Глупаво и бързо се опомних, но не без разочарования. Дано всичко се подреди при теб и не забравяй, че живота ти е само в твоите си ръце  Hug Hug Hug

# 361
sanitkata, ами това е подрадба нарочно я сложих цялата така ккато е дадена . На всяка позиция отговаря карта . Например в твоята подредба рибите първата карта с ананиво мисли в миналото. Котвата е нещата които ще се случат в бъдеще реално във физически план.Мъжът е в бъдещето в мислите.Бъдеще на ниво емоции луна тоест какво ще предизвикат тези отношения в емоционален план- луна тоест чувства. И така може да се гледа и на кръст картите риби-котва , според въпроса и тълкуването.
Дано съм обяснила добре. Има много подредби аз лично харесвам подредбите със всички карти , защото мисля че те са най характерни за Ленорман а и ми допадат по - вече.

# 362
колко подредби използвате за гледане на едно лице. и скоя почвате.
все още не съм редила голямата подредба ,тя е обширна,не е на един въпрос отговор или....зима ,как имслиш

# 363
ами много е обширна но пък затова ми харесва . Можеш по нея да гледаш за нещата които те интересуват в кой дом попадат и съответно съседните карти и вече да тълкуваш.Може да се видят много неща и работа и отношения и семейство и мисли на човека и финанси, здраве , абе доста неща.Вижда се кое в момнета го вълнува какво е преживял и какво го чака сигнификатора.

# 364
Desert`Rose   здравей , ако искаш попитай нещо аз ще ти наредя карти ,докато както казваш си купиш .Да видим какво ще излезе Wink

# 365
от онлайн книжарница ли ще вземеш.бих искала да сипоръчам и аз нещо,сподели опит -
Да,това е ясно,просто съм нетърпелива и имам куп неща,които са неясни в живота ми в момента.А докато си купя,че и да се науча.....време ще мине....
Благодаря ти!

# 366
Да ви кажа, че бяхме на хирург и пръста и ръката на брат ми са добре.Успех на всички!

# 367
е браво 2, сега може да имаш по вече време да пишеш  Hug Wink

# 368
На въпрос  има ли промяна в отношението на мъж към жена се паднаха тези карти:/ в смисъл до сега е било едно отношение сега дали има някаква промяна и според картите каква е тя добра ли лоша/.
метла - ключ-щъркели.

аз мисля ,че има промяна . Сама по себе си метлата говори за дискусии и спорве, обсъждане  , което е признак  на движение според мен.Може да се каже че се търси ключа , отговора към нов етап в отношенията .Мисля промяната е в положителна насока.
Метла +ключ  обсъждането води към изясняване на отношенията и ситуацията.
ключ +щъркели - решителни изменения, отново свидетелство за промяна при мъжа -вероятно е преосмислил /метла/ поведението си.

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 14:53 от zimma

# 369
Метлата по въпроса за отношенията съм чела че означава конфликти, раздори,а ключа преодоляване на конфликтите. В този случай значи ли че е е имало период в който отношенията са били много влошени, имало е конфликти, и по-скоро са се превърнали в делови. Но ще има преодоляване на проблемите и щъркела показва едно ново начало.
Момичета, имам ли шанс да зопочна да вдявам нещо Embarassed

# 370
Уиуи Браво , мисля че се справяш прекрасно! Продължавай.
 ако разгледаме картите като минало - настояще - бъдеще както ти си направила то отговора ти е съвсем равилен . От  това което знам ще ти кажа да имало е конфликт , за настоящето и бъдещето незнам .Дано си права! Simple Smile
И още веднъж поздравления че пишеш , трябва да коментираме за да се учим Hug

# 371
Зима, а по какво личи че промените са при мъжа.

# 372
ами по въпроса  Laughingима ли промяна в отношението на мъж ....... първо и второ може д асе каже че метлата нали виждаш горе има игрална карта и на нея Вале спатия - мъж - ама това е мое виждане.
 винаги се съобразявам с въпроса , преди да погледна картите , някак нещата са по ясни и ти дават насока з атълкуване, защото картите имат различни значения в делови въпроси във въпроси за отношения в комбинации , и различни гледни точки.

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 15:02 от zimma

# 373
аз пък това не го гледам, вале, дама и т.н.А за другото да-Меги каза винаги да си повтаряме въпроса, защото в него се крие и отговора Naughty

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 15:38 от Уиуи

# 374
сега още интересно нещо , питам в каква насока се е променило отношението от по горните карти . Падат се
облаци-сърце -гроб.
първоначално помислих че облаците в отношенията се разсейват и отварят място на любовта , гроба не ми се вързваше с цялата картинка и помислих , че вероятно това отношение отново ще се загуби.
след това обаче прочетох че облаци и сърце са най общо казано любовна мъка, а според мен гроба показва едно задълбаване подсилване на тази мъка.Отношенията носят тъга и мъка., но в добрия смисъл /че жената липсва на мъжа/.

Общи условия

Активация на акаунт