Гледане на карти на Мадам Ленорман

• 132 383
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте Hug
Сега ще се опитам да тълувам и аз,че само с четене няма да се науча Simple Smile
Мъж пита:Окончателно ли е решението на жаната за раздяла?
 картите са:
26 24 22

жената все още има чувства към този мъж,но не го показва,пази го в тайна..Дошъл е моментът за някакво решение и тя обмисля.Може би се бори със сърце и разум?

Има ли нещо вярно? Embarassed

# 676
Питат ме: Колко кученца ще роди Чара?

изтеглям карта Мишки

Казвам 3, но после забелязвам че мишлетата на картата са 5/3 големи и 2 по назад/.
Или три или пет.

Родиха се 3 кученца. Laughing
браво з атройката кученца , аз нямам идея какво щях да кажа.
Добро утро на всички гадателки и читателки.  Laughing
Защо съм на кеф толкова рано сутринта?!Ами петък е, най-хубавият ден от седмицата. Laughing
Сега за кученцата.
Четох в книгата на Зайченко, че когато се наредят картите първо да обърна внимание на, това което интуицията ми казва, после да тълкувам и накрая да се вгледам в самите картинки на картите. В случая Мишките нямаше как да тълкувам, а интересното беше, че изтеглих карта със животни и преброих животинките на нея, на пръв поглед са трите, после другите две.

Здравейте Hug
Сега ще се опитам да тълувам и аз,че само с четене няма да се науча Simple Smile
Мъж пита:Окончателно ли е решението на жаната за раздяла?
 картите са:
26 24 22

жената все още има чувства към този мъж,но не го показва,пази го в тайна..Дошъл е моментът за някакво решение и тя обмисля.Може би се бори със сърце и разум?

Има ли нещо вярно? Embarassed

И аз така бих изтълкувала. Има чувства все още, но нещо я спира и кара да се замисля той ли е човека. Обаче не мога да дам точен отговор на въпроса. Тя определено се колебае, или вече е направила избор не в негова полза.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 08:32 от vesinko

# 677
така още една подредбичка за моя приятелка Какво я чака в личен план през следващите 3 месеца

да кажа  за кучетата да то иначе няма как освен по картинката да се види но на моите карти са доста мишки затова незнам какво бих казала , само знам че карата мишки е плодовита карта , ама за определен брой нямаше как да позная.Веси я дай да видим твоята карта каква е от кое тесте. аз най си обичам това с което редя и в момента.
 също да кажа че от подрдбите 8*4 +4 и между 9*4 предпочитам тази която е тук , незнам защо преди нареждах 9*4 , допада ми по вече ето в този вид както е сега.

та за подредбата прави впчетлени е че първата карта е мъж в дова на известията , тоест ще го търсим този мъж , и ще чакаме новини за него.Прави ми впечетление че в дома на къщата  е метлата , тоест доста обсъждана е тази темаили поне има мисли за нея.Жената е в дома на любовта  и дружбата .Склонна съм  да кажа  че жената приема и е осъзнала миналото и сега сякаш  то не съществува за нея и предполагам затова няма карти зад гърба и а само пред нея.Прави впечетление че е сама сега мишки + кула.в много близко време и предстои някакво събиране в сграда смонго хора дори може да е на открито някъде кула + парк определят такава сграда или събиране.И май там ще се случи нещо много хубаво.Следват слънцето ,ще й е приятно в това общество сред тези хора , много положителни ще са към нея.ще се чувдтва много добре , одухотворена , изпълнена с вяра, удовлетворена , сияещя.Ще има подкрапа от стабилен човек може и роднина да е може и приятел , просто някой който ще е зад гърба й.Оправдани очаквания.Трудно ми е да разбера дали става въпрос з амъж или роднина , но по вероятно става въпрос за мъж който ще се появи. Дай да тръгнем по следите на този мъж от началото ще има известие за такъв , което ще е" ключа към загадката " но не бива да  му се вярва до него е лисицата а по нататък ключа е в дома на косата , а косата в лисицата .Не е този човека .Но според мен той е различен от този другия . С този лъжливия ще е много за кратко лисица в дома на детелината.нещо доста са объркани картите или аз не мога д авидя нещата точно както са.но със сигурност ще има някой който ще се появи з акратко в живота и и той няма да е истинския .Категорично не се вижда в подредбата  втори или друг мъж да се  появява в тези три месеца .Съдбата е отредила  слава и признание на работното място.също така доста страхове и нерви през този период  , но пък идва нов период след това.Струва ми се че покрай тази работа нещо се въртят нещата дали няма де се появи някой колега . Направо на това ме навеждат котва в дома на ключа и гроб вдома на работата + дете /ново начало/ сега погледнах мисля че някакво пътуване се очертава скоро, покана з апътуване може ида е дза по дълго това пътуване , дори си мисля че може и да е извън страната като че ли от роднина.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 10:29 от zimma

# 678
Вижте, аз пък какво съм превела за времето...( въпреки, че аз никога не питам за времето, но за ваша информация, различава се от дадените тук):

- конник- 1-2 дни
- детелина- 2 дни до 2 седмици
- кораб- 3 г.
- къща- сутрин
- дърво- 5г.
- облаци- 6г.
- змия- 7г.
- ковчег- сега
- букет- пролетта
- сърп, коса- есента
- метла- 2г
- птици- октомври
- дете- скоро
- лисица- декември
- мечка- 10г.- 20год.
- звезди- през нощта
- щъркел- февруари
- куче- юли
- кула- 1год.
- градина- по обед
- планина- януари
- път- 0-8 седмици
- мишки- сега
- сърца- август
- пръстен- завинаги, не още
- книга- март
- писмо-юни
- мъж- април
- дама- май
- лилии- зима
- слънце- лято
- луна- вечерта
- ключ- ноември
- риба- за 4 год.
- котва- трае продължително
- кръст- скоро

# 679
Do zima
 аз така като гледам само, без онова с домовете...
 Ще се появи мъж, който няма да е искрен и тя ще открие това и ще прекрати нещата си с него. Това ще и носи мн грижи, страдания и пречки. Ще има голям успех във нещо или с парите, някой ще й навреди, от което тя ще почувства, колебания и несигурност, но ще излезе тя с победа. Ще поеме по нов път, успешно или пътуване( бизнес, наследство). Около дома й всичко е прекрасно, но нещо, болница или друго ще я нарани.
Мисля, че ще има добри чувства с някой богат любовник, новини за пари и наследства от него или от друг, който тя познава. Ще има трудности, но и помощ и ще се случи промяна някаква. Неочакваното- със сигурност, ще има мн мисли , емоции и чувства от края на нещо и начало на нещо друго, което е хубаво.

# 680
2 доста интересно разглеждаш картите по редици , досега не съм ги гледала така , но има резон в тази работа , като гледам почити ни се припокриват мненията.За любовник чувства , емоции от мечката съдиш и новини от него това го разбрах.само не видях къде го видя тоя богатия , както и новините от него или от кучето /приятеля/ за наследтво или пари.
 Аз също преположих че може да има проблеми с болница или дете , но от гроб+ дете, но също з атова говорят и картите кула +мишки , гледани в редицата оклоло дома й.

# 681
Аз по друг начин виждам подредбата.Нали настоящите и бъдещи събития се градят на миналото и отговорите на бъдещето са заложени от миналото. Ако гледаме от тази гледна точка и тръгна от пръстена, жената е преодоляла лъжлив, лицемерен мъж,  с който е имала намерения за съвместен живот. В бъдеще предстои важно събитие Букет+Градина, което ще сложи край на съмненията и лошия период относно връзките.
Като погледна карта Жена, над нея са преодолените трудности, кризата свързана и с дома и с любовта, от долу е промяната към хубаво. Сега гледам карта Сърце- тук е новината, известието относно мъжа- Мечка+конник Влиятелен млад мъж, богат/ ако погледнеме диагонала/, стабилен , Мечка+ котва -Началник, който ще внесе хубавите промени. Последните четири карти говорят, че жената в момента е тъжна и самотна, но в очакване /карта Дете/ за нещо хубаво да и се случи.
И сега ако събера послендите карти става 7 змия- три месеца.

И вижте още нещо от карта сърце-допуснала е лисицата в дома си, сама му е отключила вратата.

Аууу змия - 7 години...лелее бач ще почака жената. Laughing

Я пратете някоя комбинация от карти , да си допълня тези които аз имам.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 11:40 от vesinko

# 682
това със  лисицата дома и ключа и сърцето много интересна интерпритация.
 аз какво срещнах противоречие в тази посдредба ще споделя з ад авидим кое е правилно .Значи първо щом жената тоест основно з анея питаме е в дясната част значи , бъдещето пред нея е неизвестно и зависи от сегашните и действия , а са влияе доста от миналото . Обаче кратта гледа в дугата посока , тълкува се като бъдеще това към което гледа самата карта .В крайна сметка реших че това е бъдещето все пак картите пред нея.Погледанато общо този мъж в началото е в миналото , но пък тя глед акъм него явно наистинае минал з анея , но все още има няккаво отношение към жената.На мен лично ми е много интересно за пътуването и поканат за него , дано момичето сподели какво ще се случи и дали ще има нещо вярно в това.Важното е че всички виждаме нещо хубаво ново и мъж в живота и .
 Сега нерабрах весинко какви комбинации о карти искаш.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 12:26 от zimma

# 683
Do zimma...
Да доста ни се припокриват нещата с теб. Значи сърце+ мечка= богат любовник, така съм чела...
мечка+ писмо= известие за пари, пари от далеч, наследство, така съм чела в американски сайтове.После има тръдности, но после, къче+ конник= помощ от дале, но след време.Така съм чела, или новини от познат, които ще променят нещата-щъркелите.Abe hubavi, karti mi izglejdat,a i mechkata e razlichen ot onzi neiskrenia

# 684
градина+ кула= болница

# 685
да 2 съгласна съм просто мечката не я бях срещала като богат мъж , а поскоро като сигурност и подкрепа . А сърце  мечка мисля че може дасе каже като голямо "богато "сърце , шипроко скроен човек В такъв смисъл го разбирам , но може и богат д аозначав щом ще я подкрепя.

# 686
градина+ кула= болница
аз буквано го превеждам така много хора в едно здание , може би и като се прибавят мишките тогава ства болница тоест и трите карти.

# 687
26 24 22 изтеглете, още 2-3 карти след тези пътища, за да се види, до какво ще доведе това обмисляне и несигурност, ако са хубави, значи, хубаво, ако са лоши карти- лошо.

# 688
сърце+ мечка= богат в смисъл за пари става въпрос, така съм го срещала

# 689
За комбинации от карти.
Аз имам няколко , но като гледам вие имате такива каквито аз нямам.

конник+ сърце - любовно обяснение
котва+Мечка- началническа длъжност

Ей за такива комбинации говоря.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 13:41 от vesinko

Общи условия

Активация на акаунт