Гледане на карти на Мадам Ленорман

• 132 071
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • плевен
Здравейте,една приятелка се е разделила с приятеля си и иска да знае дали има шанс да се съберат отново???Бъдещи взаимоотношения между тях.Подредбата е

1                                             1
     2  жена  3                               3   мъж 2
            4                                             4
             5                                             5
                                   6

1.планове-котва                                             1.писмо
2.надежди-мечка                                            2.риба
3.качества-детелина                                      3.кръст
4.чувства-кораб                                              4.път
5.характеристика на жената-кула                 5.бич

6.характеристика на връзката-лилии

Благодаря предварително   bouquet

# 226
Отново ти благодаря Меги за коментара , аз също съм на мнение че първата карта , след като излезе мъж , означава това което ти си казала, а също  , че от мъжа някак  зависият нещата в момента.Решаването на проблема е свързан с някаква стабилност , постоянство така го тълкувам аз .Все пак  знам как стоят нещата по отношение на въпроса.Естетсвото на проблема ами той е скарване , мъжа не желае контакт.Тук са излезли мишки , показат  че нещо не е наред има пренебрежение мужду двамата.Връзката не такава каквато е нромлано да бъде. Плановете с аясни  резултата също мисля че е хубава карта , свързана с постигане на надеждата за осъществяване на въпроса.Тоест ще успее да го развълнува.
 Много ще се радвам и други д асе включват  с коментари беззначение дали са нови или са се занимавали с Ленорман.И аз нямам голям опит , просто това бяха първите карти с които се сбъсках педи доста време.Допада ми обаче това че има точно определени ясни съчетания , които може човек и сам да изтълкува акотсвърже картинките.Тук  за разлика от тарото няма чак  толкова голяма лична интерпритация според картинките , затова нещата поне з амен са по ясни. Мисля че тази подредба се казваше "Път " , ако не се казва така то поне дава насока на развитие и може бързичко да се даде отговор на въпрос.Лично на мен както казах и разбирам че съчетанията на картите при това тесте  са много важни  и затова предпочитам подредби в които може да се прилагат съчетанията.според  мен тези карти са напрвени по скоро з ада се тълкуват  големи подредби , в които се разглеждат  подробно по голямата част от картите .

# 227
зимма- ако забелязваш в началото водехмонолог,пусках подредби,значения,само и само да се престраши някой-всепак трябва и да имаш понятие от карти де,да ги имаш и самите карти/
  та ми се искаше още някой да се включи,но си мисля че има две момичета,които се страхуват да пишат. Stop Stop Wink Wink
  а как да се научим когато не поставяме въпроси и подредби.
 затова и лица които минават от тук с тяхни въпроси ще са ни от полза на този етап. Все пак са странични хора,непознати. защото каточели на близките все си нагаждаме знзаченията,но пък това е нагледно упражнение като тест за верността на тълкуваното от нас

ето сега на ЦВЕТЕТО примера. мисля че е добре и този който се интерисува от тълкуване на подредбата да пусне свой коментар. Peace
 инък връзката е била само на сексуално привличане,задоволяване.
 ще кажа за момчето-при него се развива ново желание,решен е да поеме на някъде,иска нещо ново  от което да остане доволен. готов е на всичко,няма да търпи нищо  което да го разколебае.
за момичето хубаво е да поеме на някъде,защото  сама се поставя в позиция застой. ако нещо и се предложи нека него испуска,нова възможност. по отношение на въпроса, за характера и ще кажа че е затворена,недостъпна. което подчертава горния ми съвет към нея.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 08:51 от MEGGI 76

# 228
  • плевен
Добре пускам моето мнение,ама честно да си призная още ми е трудничко и не искам да се смеете ако "изсипя" някой бисер   Mr. Green Според мен Жената прави планове,има недежди да се съберат отново.Очакват я някакви промени,обрат в живота й,някаква печалба.Не мога да свържа това писмо дали мъжът ще получи вест новина или той ще потърси жената.Той страда,изправен е пред някакъв избор;скандали в семейството(според мен може да е с неговата настояща приятелка,защото той има такава).Като цяло лилията ми показва че има шанс да се съберат;щастлив и спокоен живот.Хайде сега сте вие да ми помагате  Praynig

# 229
ще говоря за себеси,не си мисли че съм с голяма практика и опит, хайде давай  да се учим. moresmile moresmile

# 230
  • плевен
Какво ще кажеш за моето тъклуване,грешно вярно и добре ли се ориентирвам.Какво да кажа на момичето Rolling Eyes

# 231
подредба на smmmm за върпос  как  ще се равие връзката за която пита до края на годината?
1-2-3-4-5
1.Събития,близко бъдеще
2.За решаване на проблема
3.Естество на проблема
4.Планове,желания,съвет
5.Бъдеще,краен резултат
понататък може и голяма подредба да направим, а сега.

значи в близко бъдеще ще има някаква среща, събиране на което ще присъстват двамата герои. за решаването на проблема е необходимо сърце .Тоест е необходимо да се вложи чувство на разбиране , любов , емпатия един към друг.Естеството на проблема ами не бих казала че са толокова големи неприятностите , по скоро отношенията са като при всички двойки.Тази карта не означава големи трудност и пречки , а по скоро золободневни проблеми , дребни кавги.Може да се каже че двойката в момента е в период на преоценка и анализ.Има доза несигурност , колебание.Може би затова както казва и питащата са в застой ,заящото обмислят положението.Желанията и плановете обаче са добри , което показва че който търси намира , тоест ако го има желанието за промяна , значи нещата може да се оправят, а това желние го има , свързано е с постигане  на обвързаност и цялосност на връзката. Резултата също е добрър късмета го има.картата е символ на щастие и късмет.Вероятно според картите ще се оправят нещата до края на гдината .Ще се радвам да споделиш!

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 10:02 от zimma

# 232
По подредбата на Цветето първо ще поставя картинки по удобно ми е и после ще коментираме

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 09:29 от zimma

# 233
  • плевен
подредба на smmmm за върпос  как  ще се равие връзката за която пита до края на годината?
1-2-3-4-5
1.Събития,близко бъдеще
3.Естество на проблема
4.Планове,желания,съвет
5.Бъдеще,краен резултат

Ще кажа аз какво мисля а вие ме поравяйте:в близко бъдеще жената я очаква радост,щастие,някаква реализация;а може би и романтична среща.Птицата ми показва продължителни трудности.Пръстенът ми показва че тя иска да се оженят или греша???А като краен резултат излиза щастие и радост но за кратко.Нещо пак се омотах.Не мога да навръзвам нещата много много Thinking

# 234
цвте- всяка карта се намира на позиция=дом. от 1 до 5. Дом е образно казано ,зада го обясня  разбираемо. инък си има подредби в които домът си е дом . това са ''7 дома'' и ''астрологичната подредба 12 дома''.
 та значи позицията е важна  защото така виждаме''проблема=картата'' къде се намира.
 много е важно в тази подредба да се обръща внимание на комбинациите от две карти.
 в началото всеки гледа по този ''объркан''начин,както се изразяваш. все още четеш и търсиш. след време картинката ще ти говори заедно с комбинациите. а следва и интуицията.
 объркването ти идва защото ЦИТИРАш пиасаното касто значение на картата.
 Peace
 смело,справяш се.

# 235
зимма - скаква програма ги редиш картите.

# 236
  • плевен
Моля ви нещо и по моя въпрос,дали наистина ще се съберат двамата Praynig Praynig Praynig

# 237
по-нагоре бях пуснала малко.

# 238
като коментар към
подредба на smmmm за върпос  как  ще се равие връзката за която пита до края на годината?
1-2-3-4-5
1.Събития,близко бъдеще
3.Естество на проблема
4.Планове,желания,съвет
5.Бъдеще,краен резултат

:
[/quote]
мисля че има намеса нов човек,но той не е стар познат за вас.

# 239
Какво мисля за подредбата на Цвете .Плановете на жената са свързани със  постигане на стаббилност в тази връзка , иска вярнос и доверие.надеждите отново са свързани с това да намери подкрепа и закрила в този мъж.Жената е нежна като цвете и е способна да дарява любов . Тя е отмистка.Чувствата й са силни и тя е наясно с това какво изпитва в тази връзка.Ами нормално е като обща карта да излезе кулата – саблиност и устойчивест във всичко казано дотук . Жена при  която има и нежност и любов и чувства и устрем за постигане на желаното .
 Планавете на мъжа са свързани с това да се съврже с жената по някакъв начин , не е задължително да са разделени в смисъл д анамери начин да говорят и изяснят нещата. Надява се да постигне успех в начинанието си. Като качества мъжа е някак  по песимист според мен , при него нещата се получавт по трудно с  повече усилия .изпитания , страдания са ключовите думи при него.В чувставта отново нестабилен и несигурен , търси правилния път , не наясно със себе си още .Общо казано отново думата страдание го описва добре. Несигурност , неспокойствие , има неща които трябва да си изясни  в тази връзка . Връзката е основана на сексуално привличане.
Като цяло обаче мисля , че мъжа по скоро създава проблемите във връзката.Той е по нерешителния и мислещия.Прочетох коментара на Меги  може и така да се каже че момичето е затворено и недостъпно , но в  общия план мисля че тя изчаква мъжа д авземе инициативата или поне да изясни нещата между тях
Тази подредба е за характеристика а не з а поглед  върху някакво развитие

Общи условия

Активация на акаунт