Отговори
# 210
  • not found
snesh, каква е наградата за победителя ?  Flutter  Laughing Аз съм съгласна иначе  Wink

Мами , има ли желаеща да направи следващата тема ? Питам , защото да добавим и didi_hs на първа страница . Аз не я добавям сега понеже предишния път като добавях мами и отдолу албумчето се изтри , както забелязаха някои .

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 13:06 от Jylieta

# 211
Еййй,разплаках се от това клипче!Като знам колко бързо и Емо ще порасне и ми става едно мъчно  Cry
Емо и тоя спря да ака,3 месеца ака на всеки памперс и изведнъж спря.Сега му давам дуфалак,но и аз мисля да взема тези капки за които пишете.какво им е цената?
Вода не иска и да близне а чай не съм му давала да опитава.
Олче оздравявайте,че като знам колко е гадно,моя бебок вече за четвърти път е на капки и то антибиотични,че има в нослено стрептококова бактерия  ooooh! незнам кага ще се отървем от нея.

# 212
  • not found
Деси , аз взех капките за 15.48 лв. от Марешки  Wink

# 213
Мерси Jylieta ,ще чакам да кажеш дали действат!

# 214
Здравейте ,момичета!

Как сте в тази жега?Бобо сега е по памперс и милия само така се чуства ок.
Не сме да пускам климатик , въпреки ,че е в др стая.Мислила съм да го пусна да затворя стаята да поработи малко ,да го изключа и след това да отворя към другите стаи, но така и не съм го правила, все ме страх.

Да докладваме за последната ДК - 6500 гр и 68 см (за см не съм много сигурна,че сестрата не беше много старателна)
Поставихме 2рия пентаксим във вторник и до сега без никакви проблеми.При 1вия малко измърка докато го поставят,сега дори се смя.След първия , вечерта имаше мрънкане ,а сега всичко без проблем .ПУ- Пу дано все така да е.

Иначе аз съм се зарибила по правенето на пюренца- направила съм от ранни моркови,тиквичка и кайсийки.Днес мисля да направя пр праскова и сладка царевица.Процедирам по следния начин - леко заварявам плода-зеленчука ,пасирам и поставям във формички за лед.Когато се образуват вече кубчетата ги прехвърлям в др пластмасова кутия  ,която поставям във фризера.Така лесно бих могла да имам  и малки количества под ръка.Нали като начало ще ни трябват едва по лъжичка -две.
Днес се чудих какви са подходящите комбинации  от плодове и зеленчуци и да си призная надникнах  в сайта на Ганчев, за да "открадна " идеи.Все още смятам ,че макар и да не мога да правя пюретата от домашни продукти ,е по-добре от консервантите на готовите пюрета,макар ,че пишат,че няма аз съм малко недоверчива.А и има друго нещо,много съм гнуслива  Embarassed и съм по-спокойна,като знам,че аз съм измила всичко и съм го почистила.ако искате ми се смейте,ама съм си таква.

Олче[/,дано скоро се оправите.Много е неприятно да си болен ,а да не говорим за малката принцеска.
very nice
, това,което опсваш за Габи и думите ,които използва са типични за подобен род детски реакции.НО,подчертавам НО, е е хубаво да се потъси помощ.Не се притеснявай, не е нещо много страшно,но не се знае в каква дълбочина го преживява Габи.За това те съветвам да не губиш много време и да потърсите помощ,от специалист ,който може да говори с Габи наживо и ида я усети по-истински.
Стискам палци да се оправите по-скоро.Гушвам ви и двете.Бъди и ти силна .Не тие лесно.

Хубав ден на всички

# 215
Здравейте, момичета! EmbarassedНие сме все по-добре, макар че днес пак добре си порева нашата госпоица!
Сега е в активната гимнастика и бурзам да пиша, докато не й е омръзнало!
Честити празници и месечинки!Да сте живи и здрави и вие и дечицата най-вече!  bouquet
Ния вече тежи 6кг и е висока 61см!Голямо момиче е веече!Тя голяма се и роди де!
Аз също мисля по-късно да захранвам, мисля че така е по-добре, особено с нашето изтерзано от коликите коремче! Tired
За кръщенето не се бях замисляла, и на мен ми се иска да е по-рано от годинка, ама нещо много гостита не ми се събират пак!
И на нас ни подариха сребърна лъжичка!Ще си я ползваме с удоволствие! Grinning
За уроките, не знам какво да кажа, и аз май си имам свои обяснения за някой неща!
Деси, радвам се че не е било шарка, дано бързо отминат сърбежите!
Олче, опрявяйте се по-бързо и честит имен ден!
Вери найс, много кофти е ситуацията, явно търпение му е майката!Аз съм второ дете и сестра ми много ревнуваше, тя също беше много затворено дете!Според мен трябва да вземеш мерки навреме, защото ние със сетстра ми много се карахме чак докато не порастнахме вече големи, не знам дали е защото сестра ми е ревнувала или сме много различни, а и разликата ни е 5 години, но все пак е много травмиращо и неприятно най-вече за двете сестри, а пък на теб какво ти е, то е ясно, както казваше пра баба ми - майка и кучка да не си!
За носенето на бебе и бутанет на количката с корем - ние сме първенци!Направо не смея да мръдна по-далече от блока като съм сама, рядко навлизам по-навътре из квартала! TiredИначе, когато сме с тати ходим из центъра дори, като писне и беж в колата и така! Tired
Иначе Ния се променя всеки ден, вече дори плаче по различен начин!
Сега я преместих на спалнята!Не знам какво има на тавана, но всеки път като я сложа да лежи там и като зяпа срещу таване и се смее, говори му нещо, така се радва това дете, а какво гледа никой не знае, ама е голям кеф, всеки път си го намира и се почва радостта! Joy Joy Joy
Жабче, лелеее, аз с едно такова бебе се оплаквам, а сдве...... Hug
ох, отивам, малко издържа бе!

# 216
  • not found
Да уважим днешните месечинковци , че си проспах деня  Flutter

bdbaloni на Влади на rrivanova ; на Ралица на viki-miki ; на Мартин на Shoshkata ; на Камен на Desi_D ; на Велизар на Mama Rossie

# 217
Деси , аз взех капките за 15.48 лв. от Марешки  Wink

A аз ги купих за 18,03 лв!!!! Набутвацияяяяяя!   Shocked
А за наградата..... пакет памперси май ще ни е най-необходим ако започнат да акат!   Laughing

# 218
magdalena.savova и всички, които смятат сами да си приготвят пюретата, препоръчвам тази книга: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=58_116&products_id=1014
има рецепти, няма какво да плагиатстваш от Ганчев Mr. Green
Ттази вечер мъжът ми е нощна смяна, смятам Габи да спи при мен, тя отсега почна да ми върти номера, оставих я при баба си и дядо си, а аз се качих да приспивам Вики. да видим как ще е  Tired
Чета, че повечето бутате празни колички Mr. Green и аз с Габи бях така точно в този период. Или я носех или стояхме на някоя пейка ето така , тя облегната на мен и да гледа. Ето само как я возех , но като почна вече да сяда се оправиха нещата. Засега Вики, пу-пу, лежи в количката и си зяпа листата и дърветата. На снимките на Габи, които ви показах е точно колкото е Вики сега. Приличат ли си, според вас? Ето я и Вики как пее на дърветата Simple SmileИ пак
Вики се къпеГаби се къпе

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 22:04 от very nice

# 219
  • Хасково
Very nice, не се виждат снимките. newsm78

# 220
  • Някъде там...
Привет и от мен! Аз май все по-рядко пиша, но ми взимат тока двете госпойци напоследък.
Яна напоследък взе да ми го върти този номер "Не искам в количката, навън е толкова интересно.". Днес в градинката всички майки се изредиха да я държат докато аз успея да нахраня Йоана, че като писна в количката и няма спиране. А за ревовете - като писнат и двете нямам избор, вече няколко пъти бутах количка с ревящо бебе /или две/ и служа за атракция на околните.
very nice, явно е много чувствителна Габи и тежко приема, че вече трябва да те дели с Вики. Дано успеете бързо да се справите с проблема. Аз съм по-голямото дете и съм ревнувала много от брат ми, но съм била доста по-малка от Габи. Снимките за съжаление не се отварят.
Сребърна лъжичка нямам намерение да ползвам, ще си караме с пластмасовите.
За уроките - по принцип не вярвам в подобни неща, но пък съм убедена, че има хора с лоши помисли и енергия, които могат да повлияят негативно.
Олче, да се оправяте бързо! Тъкмо днес си мислех как лесно се настива в жегите - изпотиш се, после на сянка те резне ветреца и ето ти беля.
Колко добре се справям вече.
Офф, много тежи тази глава.
Йоана, как го правиш това беее?!
Какво ли се мъча ами не си полегна.
Я, така даже е по-удобно.
Колко ли ще издържи Йоана така.
Викат ме, ако мога после пак.  Hug

# 221
Преместих снимките в друг албум, дано да се вижда вече.
Жабче, много са сладки и наистина са доста различни.
L.V., забравих да напиша, че твоите госпожички са рядко красиви бебета.

# 222
Здравейте щастливи майки! Аз също имам малко ,слако , гукащо бебче, което изпълва деня ми с желание за живот и ме прави мноооого щастлива ! Grinning Казва се Пламен и се роди на 7 април, после ще се опитам да пусна снимки! Rolling Eyes
Кърмя ,но нещо не желя сокчетата  Confused Затова ги спрях за малко па да видим после със пюретата как ще се справим...
А има ли майки които слагат малките мишлета да седят в количките? На мен доки ми каза ,че било рано?
И така това е от мен за сега, чао и гуш на малките звездички!  Hug Hug

# 223
ето ималко от обещаните снимки на моето съъъкровище!
Тук е на няколко дена: и сега  Stuck Out Tongue

# 224
Леле,викам си,каква е тая песен,че чак ревете!!!Ами,че тя била страхотна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Може и да е стара,но аз за първи път я слушам и такъв рев му ударих и аз Embarassed Пусти хормони... Благодаря на Айла и на peppia  bouquet

На всички болнави да се оправят,особено на Елинка на Олчето Hug
Ние сме добре със София Рая. Няма нищо интересно при нас,затова не пита,но си ви чета. А само дето вчера набара една торбичка за пазаруване и такава игра му удари близо час.Смях,смях,смях,беше страхотна Heart Eyes Аз бях до нея плътно и внимавах да не стане беля.Иначе е адски шавлива,само ме скуби за косата,щипе ме по кожата,пипа ми очилата,обиците,герданите...
Вашите дечица с какви неконвенционални играчки си играят?

Ох Жабче,ма много сладки тез  твоите жабета и изобщо всички близнета са ми голяма слабост Heart Eyes
Много цАлуФки на всички априлчета Heart Eyes Hug Heart Eyes

Добре дошла  Мамито85 и на твоя рошав господин,много е сладък Hug

Общи условия

Активация на акаунт