...макар моята да не е нищо интересно ама да съм с хората 
Та значи след като дофторите ми казаха, че не трябва да имам повече деца та на пук на тях а и по съвет на покойния ми татко "да не оставам с едно дете", след като 10 години чаках да се видя с пари за подобна важна стъпка(така и не забогатех) реших че му е време. (Ибаси изречението)
Спрях си всички лекарства самоволно и спряхме да се пазим. Опитите продължиха над 6 месеца (не бяха много де) вече мислех да се отказвам и да започвам да си пия хапчетата отново, когато се усетих че май ми позакъснява цикъла който така и не се научих да следя. Купих си тест направих го и се оказа положителен
Обадих се на таткото да идем да пием кафе. Той дойде взема ме и аз в колата му давам теста той го поглежда и: "какво е това" аз премествам плъзгача да се виждат двете линийки и му казавам: - тест за бременност. Той пак: "и?" Викам му: - Ех, мъжо от толкова висене пред телевизора поне да беше гледал рекламата на шуър чек сега щеше да се радваш а не да задаваш въпроси. Бременна съм, а честито! После седнахме поръчахме си и той си изтърва шишето с безалкохолното...
Впрочем може да ме помислите за луда ама теста заедно с пъпа на Ники и лентичките от ръцете от болницата още си ги пазя

Изпи я всичката, сега да видим как ще реагира.
Нали не съм лоша майка? 

утре ще има чушки
Имам 6 марки шишета..и биберони...нищо не зачита
и аз и аз
и ще започвам да захранвам от другата седмица. До края на 5-тия месец се надявам да съм заменила 2 хранения. Лоша или не, това е положението. И аз съм човек!

Баткото така хубаво се беше заиграл,но нямаше как-прибрах го.