Отговори
# 195
Ей много хубавки историйки си хуртувате тука я и аз барабар Петко с мъжете Simple Smile ...макар моята да не е нищо интересно ама да съм с хората  Blush
Та значи след като дофторите ми казаха, че не трябва да имам повече деца та на пук на тях а и по съвет на покойния ми татко "да не оставам с едно дете", след като 10 години чаках да се видя с пари за подобна важна стъпка(така и не забогатех) реших че му е време. (Ибаси изречението)
Спрях си всички лекарства самоволно и спряхме да се пазим. Опитите продължиха над 6 месеца (не бяха много де) вече мислех да се отказвам и да започвам да си пия хапчетата отново, когато се усетих че май ми позакъснява цикъла който така и не се научих да следя. Купих си тест направих го и се оказа положителен  EFP Обадих се на таткото да идем да пием кафе. Той дойде взема ме и аз в колата му давам теста той го поглежда и: "какво е това" аз премествам плъзгача да се виждат двете линийки и му казавам: - тест за бременност. Той пак: "и?" Викам му: - Ех, мъжо от толкова висене пред телевизора поне да беше гледал рекламата на шуър чек сега щеше да се радваш а не да задаваш въпроси. Бременна съм, а честито!
После седнахме поръчахме си и той си изтърва шишето с безалкохолното...

Впрочем може да ме помислите за луда ама теста заедно с пъпа на Ники и лентичките от ръцете от болницата още си ги пазя  Blush

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 17:06 от k.penkova

# 196
Доре, Peaceи аз мисля да разреждам вече с АМ,само да заминем.Значи Лактана викаш му хареса.Обаждай за реакции,че това ми е фаворита.

# 197
Коте, дадох на Йойо от Лактаната да пробва, ауууу, ма то било много лесно с АМ, бе! newsm45 Изпи я всичката, сега да видим как ще реагира.

Край, замествам 1-2 хранения, че не издържам вече на тоя маратон! ooooh! Нали не съм лоша майка? Sad
Най лошата ама ко да се прай такъв му бил късмета на Йойо  Joy  Joy  Joy
Кога планираш да захранваш? Само си питам ей така? Прочетох че се ориентираш към оризовата каша ама май съм пропуснала за след 6 навършени ли?

Лелее Толо дечицата от снимката от една партида ли са?

# 198
  • София
А такаааа! Всичките ужасни майки в кюпа! Stop

Да, някъде към 6-ти месец оризова каша или тиква... Клоня към кашата, ма то за 3-4 дена. После тиква.

# 199
Момичета..привет Hug
Дарима,четох една страхотна книга
нещо като исторически,любовен роман,но не я пуснах 3 дни.
С тези чушки ме заразихте и мен Winkутре ще има чушки Laughing
Доре,пиеше ли преди ЙоЙо от шише..или сега за първи път..питам,защото се чудя:Аз ли само не мога да накарам моето дете да поеме нещо от шише...нито кърма,нито вода,нито Ам newsm78Имам 6 марки  шишета..и биберони...нищо не зачита Sad

# 200
  • София
Да, още от самото начало му давахме кърма от шише - Нук.

# 201
Здравейте мамчета  Hug по цял ден съм в продавалника - голяма зарибявка. Купих на Андрея люлка с батерии, много се кефи.
Гледам си говорите за  EFP аз не можах да изненадам моя мъж. Той знаеше две седмици преди мен.
На 8.06 ми каза да си купя тест  Shocked аз му казвам, че трябва да ми дойде на 17.06 и като няма закъснени.... Той: -абе за рождения си ден (14.06) ще разбереш, че си бременна. Аз нямах никакви надежди, защото много трудно забременявам с недоразвита матка съм, а и кекса го бяхме правели само веднъж в месеца.
На 9.06 и на 10.06 ми се погади и си купих теста... Бях много шашната, защото милото се дърпа  три години и мислех, че ще получи удар.
Отидох при него на работата и той като ме ведя:
- Кво има?
- хъката, мъката ми няма да ми купуваш подарак за рождения ден.
- Щото си бременна нали?
 Shocked останах без думи, прегърна ме и се зарадва много, аз пък му дръпнах един рев от напрежение, от щастие и незнам си кво.

k.penkova аз съм другата луда,  Peace също пазя теста, пъпчето и лентите от ръцете в болницата.

# 202
  • в гората
Цитат
k.penkova аз съм другата луда,   също пазя теста, пъпчето и лентите от ръцете в болницата.

smile3521 и аз и аз

# 203
Лентите от ръчичката на бебо и моята, както  пъпчето са пребрани на сигурно място. Чудих се, чудих се какво да го правя тоя пъп, къде да го хвърля, ама у нас си остана.

За спането не ми говорете. Всяка сутрин е като часовник - точно в 6.00 се буди, а заспива по-различно време. Снощи например заспа след 11 часа, но сутринта пак в 6 бяхме кукуряци,

# 204
  • София
Хехехе, много сме лудите май, май и аз пазя лентичките, пъпчето и познайте, два теста - положителни, че първият беше с по-бледи черти и като отидох на въпросния "гинеколог" ми каза, че било от бялото течение положителен теста  ooooh! и не съм бременна, та си купих втори, ама после не помнех кой кой беше и запазих и двата Simple Smile)))

Алхимиче, извинявай за днес, то валя до обед, бабата на мъжа ми е цял ден вкъщи, абе лудница, ама казвай за утре пред Народния кога да се паркирам, много искам да се видим Simple Smile

Аз ще ходя да чакам синжо-жълтата петица и с нея ще се домъкна Simple Smile))

# 205

Край, замествам 1-2 хранения, че не издържам вече на тоя маратон! ooooh! Нали не съм лоша майка? Sad
И мен това кърмене вече тотално ми писна breastfeeding и ще започвам да захранвам от другата седмица. До края на 5-тия месец се надявам да съм заменила 2 хранения. Лоша или не, това е положението. И аз съм човек!

Иначе и аз си пазя тестовете за бременност и пъпчето също!

# 206
деси,и ние нещем от шише....незнам как ще се научим,ама трябва.
Пъпа,лентичката и теста си ги пазя и аз./че и моята лентичка също/ей така за спомен.А пъпа мисля да го хвърля в Англия по възможност в някой университет хубав или танцова школа smile3521
пък каквото детенцето реши Laughing
Хайде,лека ви вечер и нека спим непробудно цял нощ smile3524

# 207
И аз пазя лентичките, пъпчето също си е у нас, таткото го влачи из половин Европа и все забравяше да го хвърли. Дано това да означава, че Яна много ще пътува, но все у дома ще се връща.

Ако Народния е утре по хладното сутринта, бройте ни и нас, евентуално.

Дореее, пак се паникьоса дали си добра майка. Ако беше лоша, хайде на бас, че нямаше да си задаваш този въпрос. Щастливо е бебето, когато и мама е щастлива, т.е. смело замествай хранене с АМ, ти също си човек и имаш нужда от почивка. А така и Румен ще може да храни Йойо, бабите му също.

# 208
Darima,как смяташ да я учиш Winkако не е тайна Laughing
Аз всичко пазя в една кутия,ето такава

всички картички,теста,първото боди,първата косичка....и е много практично....

# 209

Лелее Толо дечицата от снимката от една партида ли са?

k.penkova,да не искаш беля да ми докараш?  Joy Мъжа ми разправяше на един негов несемеен приятел като реши да има деца,ако много го мързи да ги прави сам,да му се обади,че имал вкъщи мостри и от двата вида... Laughing

Е,Дорето като сподели и аз да си призная... Embarassed Днес купих една кутия АМ и я пробвах Ралица,но не ще и не ще... ooooh! Аз ще упорствам обаче.Това кърмене става все по-трудно.Вече суче само и единствено когато сме легнали и двете на спалнята.Сега в парка се опитах да я кърмя и беше неистово опъване и рев.Прибрахме се скоропостижно..Всички се обръщаха да гледат дерящото се бебе... Crazy Баткото така хубаво се беше заиграл,но нямаше как-прибрах го.

Деси,и ние сме така...Имам три вида шишета и биберони съответно-три модела.С много зор чак сега започна да пие по малко чайче от шише на Томи...незнам си какво...Иначе пюретата ги харесва-засега зеленчукови и плодови.Ако някой се сеща някоя хитринка как да я накарам да пие АМ от шишето...На всичкото отгоре в лявата гърда няма никой и я храня почти само от дясната,която е и видимо по-голяма... Cry

Общи условия

Активация на акаунт