Отговори
# 180
Мечи,трите бебета са нейни.Другото й е племенничка. Laughing

Толо, погледнах през пръсти като студио Х едно време, и набързо затворих... Laughing
Истината е, че най - хубавата гледка в живота ми, поне досега, е когато дечицата ми се гушнат и нещо си говорят и разбират, което е най - странното. В такива моменти имам чувството, че сърцето ми изпълва цялата стая. Heart Eyes Така, че представям си, какво е да са 3... Heart Eyes
Обаче, ако са мои, мама няма да може да им се радва, защото ще е някъде далечеее, далече - към 4-ти км. Laughing

# 181
ТОЛО мн са хубави! Първо помислих, че и 4-те са нейни и бях в  Shocked Laughing Не знам как ги гледа тея деца, аз с още 2 като Сияна ще ходя като зомби #Crazy

# 182
Мечи,аз доста се рових и се спрях на тези двете-Аптамила/комфорт/ или Лактана Био,но сякаш везната повече клони към Лактана Био.
Гледам много от вас четат хубави книги.Аз също много обичам и ми липсва,че отдавна не съм,поради известни причини.Мен ме влече изотериката и четях само такива по едно време.Но сега ми се иска и художествена лит-ра да почета.Вчера отидох до книжарницата и понеже хич не бях наясно какво точно търся,накрая пак си взех нещо по така"за сродните души" на Едгар Кейси.Интересна е много,но моля ви препоръчайте ми някоя книга ...не любовен роман ,но да има някава романтична нотка в нея,така по-женска книга ако ме разбирате newsm78ох..сигурно не Joy

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 15:30 от Darima

# 183
Аз ей сега отивам да правя коремни преси, а вие си гледайте работата с тея пълнени чушки  Crossing Arms  Mr. Green

Никой ли не кара каляска Маг Ингланд  Rolling Eyes вече втори ден се надявам някой да ми каже как я кара, дали на междинно ниво и дали слагате изобщо нещо отдолу - пеленка, одеалце и тн. или мятате бебоците директно  newsm78 малко тъп въпрос, ама наистина ме вълнува  Embarassed

Даримка, ако си спец по магийките, дай да спретнем една за масово отслабване тук Simple Smile

# 184
Аз ей сега отивам да правя коремни преси, а вие си гледайте работата с тея пълнени чушки  Crossing Arms  Mr. Green

Никой ли не кара каляска Маг Ингланд  Rolling Eyes вече втори ден се надявам някой да ми каже как я кара, дали на междинно ниво и дали слагате изобщо нещо отдолу - пеленка, одеалце и тн. или мятате бебоците директно  newsm78 малко тъп въпрос, ама наистина ме вълнува  Embarassed

Даримка, ако си спец по магийките, дай да спретнем една за масово отслабване тук Simple Smile

Алхимика ти е отговорила копирам и поста

Gall78 и аз съм с маг-ингланд и от време на време я слагам на 45градуса за по 15-20мин да погледа какво се случва навън.че даже и бе коланите защото тя Мая много стабилнои си седи...

# 185
Аз ей сега отивам да правя коремни преси, а вие си гледайте работата с тея пълнени чушки  Crossing Arms  Mr. Green

Никой ли не кара каляска Маг Ингланд  Rolling Eyes вече втори ден се надявам някой да ми каже как я кара, дали на междинно ниво и дали слагате изобщо нещо отдолу - пеленка, одеалце и тн. или мятате бебоците директно  newsm78 малко тъп въпрос, ама наистина ме вълнува  Embarassed

Гал, поне 4 момичета ти отговорихме... Shocked Аз бях едната. То хубаво да си влюбена, ама... Mr. Green

Постилам пеленка, все още е в напълно легнало положение. Grinning

# 186

Гал, поне 4 момичета ти отговорихме... Shocked Аз бях едната. То хубаво да си влюбена, ама... Mr. Green

Постилам пеленка, все още е в напълно легнало положение. Grinning

ой, аз уж чета много стриктно всичко, извинявам се, връщам се назад Simple Smile

# 187
Аууу,Яна е много,много сладуреста,мама Пети Heart Eyes
А дечицата от снимката на Толо са просто.... Heart Eyes  bouquet Peace Hug Ей такова семейство искам и аз Mr. Green То не ми остава много ,за да има троен резултат..

# 188
Как е възможно цели две страници да не съм прочела  Shocked Благодаря безкрайно за отговорите  Hug

# 189
Как е възможно цели две страници да не съм прочела  Shocked Благодаря безкрайно за отговорите  Hug

малииииии цели 2 странички не флюбена а загубена. Joy
и аз искам поне три чавета да ми се мотат из краката,надявам се от тук нататък да е по лесно с правенето им Praynig
аз имам брат и сестра но майка ми е искала баскетболен отбор,и много често казва че ако баща ми беше жив най вероятно щяхме да сме 5 Crazy

# 190
  • София
Коте, дадох на Йойо от Лактаната да пробва, ауууу, ма то било много лесно с АМ, бе! newsm45 Изпи я всичката, сега да видим как ще реагира.

Край, замествам 1-2 хранения, че не издържам вече на тоя маратон! ooooh! Нали не съм лоша майка? Sad

# 191
Коте, дадох на Йойо от Лактаната да пробва, ауууу, ма то било много лесно с АМ, бе! newsm45 Изпи я всичката, сега да видим как ще реагира.

Край, замествам 1-2 хранения, че не издържам вече на тоя маратон! ooooh! Нали не съм лоша майка? Sad

Доре,ако ти беше лоша майка,то аз тогава трябва да съм най-най-лошата,понеже не спазвам почти никакви правила и норми в отглеждането на малките Peace Пък и ги храних с кърма едва месец и половина..

# 192
Софета айде утре да се изтипосаме рано рано на театъра да пием по кафе Hugама ща ва замола няма ще вали ще гърми,в крайна сметка не сме от захар пък все ще намерим къде да се скрием Peace
айде строй се преброй се
1.Марчето,Майчето и Едо торпедо
...
...
...
...
...
чакааааааам

# 193

ей жено,ти знаеш ли колко жени са си мечтали да кърмят активно 5месеца и 10 дни,изобшо не си задавай такива въпроси естествено че си най-добрата майка Hugедно хранене вечер дет се вика и детето да е по сито през ноща на никой няма да навреди,само може ти да се понаспиш от което и двамата имате полза Peace
аз не смея да ви се похваля че да не се урочасам ама Мая взе да си спи вече от 23 до към 7,пробужда се бутам и бибата и пак отнася към3,ама така е рахат и аз взех да се наспивам Laughing

# 194
Ех, значи ние сме добре със съня/ като ви чета/, около 21h вече е при сънчо до към 6:30, 7 без нещо сутринтта Flutter
Доре, давай му АМ, ако му понася и аз мисля да разреждам скоро кърменията, че моята мн разсеяно суче, едно мрънкане..едно говорене... мн се нервя като дойде време за хранене Crazy

Общи условия

Активация на акаунт