Отговори
# 165
Брей,всички ли ще готвите чушки?!  Joy Аз,малко нескромно,съм майстор на пълнените чушки,а и много обичам!

Фокси,майка ми и вуйчо ми са близнаци и аз тайно се надявах(първия път... Laughing) да ме сполети това щастие...Дето се вика -с един куршум два заека!Е,сега се редуват да спят за да не излиза мама от форма... hahaha
Моята линия също си стои.Поизбледняла е доста,но се вижда.Но и моя корем ако беше плосък като на Фокси,линията щеше да ми е последния проблем!

Наиема,няма бебе с толкова изразителни очи!!!Голями и кафяви като на сърна! Heart Eyes

Гери,красавец е този Гошко....

Миме,с баща запален моторист май наистина е по-добре отсега да учиш Мая как да се оправя с високите скорости... ooooh!
Сега ще ви пусна една снимка на бебетата на една моя приятелка...даже и представа си нямам как се справя!

# 166
Ех, само се разяждаме в тоя форум Laughing Пълнените чушки и на мен са ми от любимите ядения, но пекох пилешко с ориз за вечеря.
Напълних си една чушка със сирене за обяд и утеха Sunglasses Sunglasses

Страхотна снимка на Белослава, но очите и ми се струват сини, не кафеви Flutter

# 167

Дарима и аз обичам бисквитена тортааааааа.В събота ще си поръчам на мама  Peace Ми то аз май всичко що е за ядене го обичам  Embarassed

И аз, и аз, и аз  Joy много обичам. Ама и моето мило не я обича много и като направя трябва самичка да я изям  Embarassed
И ние така  Party
Пети, радвам се че съм успяла да помогна с нещо  Hug
Миленка, май на Бела цвета на очите е като нашия, синьо-виолетов  Peace

# 168

Страхотна снимка на Белослава, но очите и ми се струват сини, не кафеви Flutter

Сивички са  Peace

# 169
Аз направих тортата и я пъхнах в хладилника smile3534Мъжът ми като я видя попита:"Ти сама ли ще изядеш всичко това?! Shocked" EmbarassedИначе докато я приготвях и се получи много сполучлив ванилов крем за нея.И викам на любимия:"искаш ли да ти остява малко крем в чаша?" И той"ами не,яж си".Аз след малко му дадох да пробва крема и го склоних да му заделя малко.Накрая като приключих с крема и залях бисквитите,се оказа,че излях целият крем и няма за мъжото Embarassed JoyГоляма съм ламя!

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 14:30 от Darima

# 170
Преди време имахме една тема"Нека да вали, а смелото февруарче от дъжда не се бои". Та и ние сме така, навън може да вали, но Яна е облякла летния тоалет, сложила е шапка да не й пече на главата и позира.

# 171
Много сте изписали леле!
По темата за чертичките - при нас няма романтика никак, станало е случайно без да го планираме. На мен цикъла ми е много точен и на балът на брат ми , който беше в неделя не ми дойде и аз веднага се усетих. Знаех си,че съм бременна. В същия ден изпратих Жоро, който отиваше до Румъния, но не споделих с него. На другия ден си направих тест в работата,имаше бледа втора черта, но аз си знаех, че е истина. Писах му по скайп, но той не се зарадва, а се ошашка. През цялата бременност беше много уплашен, но като видя Рали, тотално се промени. Скоро ми каза - "Ако знаех колко са сладки бебета преди, нямаше да чакам да става случайно"

# 172
Чудни бебета! Яна-сладурана!

Ето обещаната снимка...Не се препоръчва за майки със слаби нерви... Joy

http://media.snimka.bg/3586/013427822.jpg

# 173
Чудни бебета! Яна-сладурана!

Ето обещаната снимка...Не се препоръчва за майки със слаби нерви... Joy

http://media.snimka.bg/3586/013427822.jpg
hahaha
Разкошна е!

# 174
Пак се включвам,че се беше обърнала по корем докато си спи и не може да се върне обратно и рев.... Laughing
Дарима, в миналата тема пита за по-специално АМ за Ника - чувала съм ,че Аптамил комфорт е за най-капризните стомахчета. Разучи за него тук-там.
Алхимиче, при вас се е получило добре морето, но все пак не сте били сами - друго си е като има някой да я няглежда малката. Пък и аз обожавам пясъка, и вятъра на плажа, в басейни не влизам , а с Рали няма да мога много много плаж да видя, тъй че още го мислим.
Фокси, третото ще е момиче сигерна съм. Майка ми и вуйчо ми също са близнаци,така че се надявам за втория опит да оцела с едн куршум два заека, макар че ме е много страх от две бебета накуп.
Гери, много е сладък Гошко!!!
Линеа негра и аз имам, но повече от пъпа надолу.
Коте, все да ти пиша и все забравям-не се кахъри за 170-те грама, който изяжда Венци. Ние папаме по 100-120 грама, така че всеки сам си решава колко да яде. Няколко пъти съм я напъвала да яде по 150гр и после си го повръща детето. Така че споко - гладен няма да остане.

# 175
Naiema, как може тази твоя красавица да е такова точно копие на теб?! Все едно под индиго сте я правили  Joy

Толо, страшна работа, те май са 4 - всичките ли са нейни?!?!!!?!?! #Crazy

Аз да ви се оплача - вече 3-ти цикъл ми идва, а ме боли жестокооооо  Sick Особено днес място не мога да си намеря, и Аулина нещо не ме отпуска достатъчно... явно съм от каръците дат не им се променя след като родят, като на Фоксуна-Слабуна   bouquet

а за яденето - Мишо от 1 месец е на 180 гр. вода със 6 л. АМ, но много рядко изяжда всичко, а и аз не го насилвам. Преди 2 дни изпи 100 гр. в 13:30 и ядеслед това чак в 20 часа!!! Те си преценяват, гладни няма да се оставят да стоят, споко, Коте.

Иве, много се радвам, че лошото преживяване е вече само спомен и то с щастлив край   bouquet Най-малкото, което можех да напправя тогава е да те "сръчкам" и обнадеждя. Стана ми много мило, че ме спомена....  Hug

# 176
Мечи,трите бебета са нейни.Другото й е племенничка. Laughing

# 177
Дорабела  HugPeace, Мартеничка ми беше препоръчала Аптамил Комфорт и из нета четох много добри отзиви,но съм в чуденка,понеже повечето хвалят и Лактана Био... newsm78Та се чудя кое е по-хубаво за нашето чувствително стомахче...Някой ползва ли Лактана Био?
п.п. Ние още сме на кърма,чая за лактация пооправи работата,но и без това скоро мисля да я отбивам лека полека,та затова се интересувам Wink
А за 3-те бебета Shockedнаистина трябва да си майка героиня!Възхищавам се на такива жени./но лично за себе си-едно ми стига Laughing/засега.

# 178
Мечи,трите бебета са нейни.Другото й е племенничка. Laughing

Еееее, успокои ме, щом са само 3....  Joy Joy Joy

Дарима, в началото Мишо беше на Аптамил Комфорт, но се наложи да минем на хипоалергенно. Много съм доволнна от Аптамила, не го и запичаше. Говорих и с неонатоложката преди да ни изпишат - тя го препоръча, и от няколко други места ми го похвалиха. Има тук в Захранване теми за различните АМ, порови се.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 15:15 от Mecholana

# 179
по темата как казахме на половинката,че теста е валиден,а Жоро е виновен

rotfImbo  rotfImbo  rotfImao   rotfImao

Тази реклама я вадаха точно когато теста ми за бременност излезе положителен, а мъжа ми се казва Жоро, та падна голям смях!

Лелеееее, колко са красиви всички бебчета! Толкова са сладки! Направо бонбончета!  Hug

Връщам се да чета!  smile3529

Честити месечинки на бебчетата! Да са живи, здрави и да растат щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт