пускам ви един домашно изпечен кекс да се подсладите

да ви е сладко

Без подкрепата на близките ми едва ли ще се оправя сама.Иначе имам огромно желание.Ако всички останали хора от близкото ми обкръжение са единодушни с мене ще го направя.Но за съжаление не са... 
А вече се ограничавам, за да сваля онези 2 кг. по-лесно.
Не го открих тук,но леля ми идват на почивка и ще го поръчам на тях щом лесно се намира в София.
Много сладурска снимка!
Е Бог ме дари с дъщеря и се надявам живот и здраве да имаме поне още едно детенце.За осиновяването съм много ЗА
Бях решила за себе си ако не забременея до 30 г. да започнем процедурата.Имах пълната подкрепа на нашите,но мъжо малко се дърпаше,защото беше сигурен,че ще имаме свое детенце.Е то е факт да ни е живо и здраво,но и аз бих могла да осиновя още едно без никакви скрупули.
А косата на Рали наистина бие всички рекорди.oОсвен че е дълга,е толкова гъста пу пу пу.
но освен чушките ще си направя и бисквитена торта мммм обожавам.и понеже мъжът ми не обича,ще си я излапам сама 
Та незнам на кой от съседите трябва да балгодарим, но определено камък ни падна от сърцето!
Ми то аз май всичко що е за ядене го обичам
много обичам. Ама и моето мило не я обича много и като направя трябва самичка да я изям

Препоръчани теми