Отговори
# 135
Мале, толо много  ме разсмя снимката на Раличка с батко и. Страшна физиономия hahaha Страхотна прическа...нямам думи Mr. Green
Гери, Гого е страхотен  Hug

Фокси и аз прочетох всичко,3- то ще е момиче Wink Peace

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 10:12 от kamelllia19

# 136
  • София
Добро утро, мами Simple Smile

Малкия трябва да яде, ама спи блажено и се включвам за малко, толо, благодаря за инфото снощи Wink, аз пък снощи вдигнах и малко темп., 37,3 и се чудех дали не е вирус и да съм заразила малкия и затова да ака повече, ама от тогава не е акал, та явно не е разстройство, а пък и аз смъкнах темп. за 10 минути с един упсарин и до сега нямам, сигурно съм се прегряла вчера, че бяхме навън от 11 до 4, в най-големия пек, толо, абе и при нас е едно ту облачно, ту слънчево, ама казаха, че цял ден ще вали и аз още се чудя като се наяде дребния дали да излизаме изобщо, май ще си повисим на балкона Simple Smile

Фокси, аз прочетох също всичко, много хубаво се е получило, прочетох и останалите истории, много са красиви Simple Smile

Гери, Гошко има невероятни очи, страхотен е, както една съседка казва "п-пу-пу, да го оакат гаргите" Simple Smile (Чак сега осъзнах, че освен на баща си, сладура е кръстен и на теб, супер Simple Smile)))))

А нашата история не е никак романтична, решихме да започнем опитите като ми стане постоянен договора към фирмата, в която работя, е - стана постоянен, започнахме опитите - първия месец нищо, после започнах диета и втория месец още на 1вия ден от закъснението имах една бледа втора черта, показах теста на татито и той никак не реагира, просто го очакваше, все пак опити правим, не се беше и съмнявал, че няма да стане, а аз да, заради излишните ми килца, после в 8 г.с. един луд човек (не искам да го наричам лекар) каза, че точицата няма пулс и е по-малка на размери и искаше да направя аборт, после се оказа, че е гледал главата отгоре и там е търсел сърцето и затова и размерите са по-малки, той твърдеше, че е прав, ама и сега като се сетя ме е яд и ми иде да отида и да му занеса дребсън да види тая точка без пулс на какво прилича година по-късно, ами това е най-накратно казано, тогава като си мислехме, че прав, преди Мечи да ме изрита да отивам за второ мнение (Благодаря ти, мила  Hug), си мислех как ще го преживея това, съпруга ми казваше, че ще пътуваме много, ще си продължа диетата и ще отслабна и такива неща, ама за мен нищо от това не беше важно и се оказа, че все пак сме щастливци и ще си имаме нашето мъниче живо и здраво Simple Smile)))

# 137

Фокси и аз прочетох всичко,3- то ще е момиче Wink Peace

А дано! Ама знаете ли какво ми каза доки? Че тези близнаци станаха с помощта на хапчета,а пък по принцип в рода на Боян има близнаци,та ако забременея пак отново има шанс да имаме близнаци.Представяте ли си пак да са момчета ooooh! Ще ставам българската Виктория Бекъм май... Сериозно да си говорим обаче..Много искаме поне още едно дете,но в България да имаш едно е трудно,та камо ли три и повече..Ще видим...след 4-5-6 години ако все още искаме и сме "годни" може и да се позамислим за трето...

# 138
Фокси, и аз се разтреперах като чух сърчицето и си казах, че нищо не е от значение, все някак ще се роди и ще си го гледам, а като прокървих си купих едни малки розови терлички, строих ги до леглото и все си ги гледах, имах нужда да знам, че детето в мен е реално, за да не си мисля глупости. Затова и и дадох име толкова рано този път.
А три деца и аз искам, но не знам как ще ги гледаме- място бол, ама паричките хич не ни достигат. Успокоявам се с мисълта, че е временно- едно е да си на майчинство (а моето е минималното 250 лева), друго е на две заплати.
В тази връзка, къде е варненското НОИ, знам, че има ходили варненки дотам, да се вдигна и аз утре за въжделения ПИК код.

# 139
Ламтурник,разбирам те Hug

Сега да попитам..все се каня ама все забравям...на тези от вас,на които им се появи "линеа негра" стои ли ви все още въпросната линия? Защото вече 5 месеца минаха ,а моята няма и намерение да се маха..А хич не я искам Rolling Eyes Тя е бледичка,ама мене си ме дразни.Не мога да сложа нищо по-късо..Ето я да я видите..

# 140
  • София
Добро утро!
И при мен още си личи гадната линия, но е доста бледа.

# 141
  • пак там
И моята си стои... Обаче аз си имам голяяямо коремче, та заради него не слагам нищо късо и чертата не ми пречи. Пък и ми напомня хубави минали моменти, затова не ме дразни  Mr. Green

# 142
В тази връзка, къде е варненското НОИ, знам, че има ходили варненки дотам, да се вдигна и аз утре за въжделения ПИК код.
На ъгъла на "Дебър" и "Охрид' ?(под I-во РПУ)- едната улица е тази на която казват "Мартинели", заради много магазини на фирмата. Качваш се на втория етаж и влизаш през алуминиевата врата в дъното на коридора, после на първия етаж в стая 6.  Носих такава молба http://www.noi.bg/content/spravki/Pr-11.doc, но предполагам, че и там дават такива.

Фокси, ако коремът ми беше такъв и то след раждане на близнаци щях да нося само късо! Аз пък съм доволна, че пак успях да си сложа обицата на пъпа (не беше зарастнала), макар че още определено не ми е за показване корема.

# 143
  • Варна
Да се включа и аз по темата с двете чертички. Ние с мъжа ми бяхме колеги във фирмата в която аз все още се водя на работа /казвам все още защото и аз не съм сигурна че ще ме върнат там/. По него време си бяхме големи дружки - плажче заедно, купони, дискотечки и т.н. Беше ни много забавно заедно, но нищо повече. Докато един ден аз започнах да се съмнявам, че отношението му към мен се е променило и се отдръпнах, не можех да си го представя като нещо повече от приятел. Но той сподели с мен чувствата си и каза че лесно няма да се откаже. И така беше. Аз се дърпах, държах се не много добе с него, а той все повече ме обгрижваше и обсипваше с любов и внимание. Заобичах го и аз и сега си мисля че без него немога. Пиех хапчета заради нередовен цикъл и след около 3-4 месеца след връзката ни му казах че ги спирам. На вторият месец ми закъсня. Бях сама в квартирата ми /живеех на квартира и той при мен докато правехме основен ремонт на неговото жилище/, а той в апартамента. КАто видях  EFP се разплаках. За вечеря го чаках да се прибере, бях подредила масата, запалила свещичка и т.н. Сядаме да вечеряме и аз толкова бях развълнувана, че не успях да измисля по-романтичен начин да му кажа: "Направих си тест днес" А той "За какво?"  Shocked УСеща се след 2 секунди "И?" Ами ...положителен е. Милия така се разплака, клекна пред мен хвана ми ръката и каз, че това е най-радостният момент в живота му. Поревахме си 1 час заедно. От там нататък нещата се развиха много бързо. Та за една година - гаджета, бебе, сватба. Бързо, бързо я свършихме всичката работа Simple Smile
Качвам една симка да ви покажа как се учим да стоим седнали:

# 144

Сега да попитам..все се каня ама все забравям...на тези от вас,на които им се появи "линеа негра" стои ли ви все още въпросната линия? Защото вече 5 месеца минаха ,а моята няма и намерение да се маха..А хич не я искам Rolling Eyes Тя е бледичка,ама мене си ме дразни.Не мога да сложа нищо по-късо..Ето я да я видите..

Линеа негра е резултат от увеличеното количество хормони. Ареолите на гърдите стават по-големи и по тъмни също. Имам  линия и ареолите ми се промениха Whistling Предполагам като се възстанови напълно организмът след раждането и хормончетата се нормализират ще изчеснат тея "бонуси" Laughing

# 145
ей така полека и пак си направихме ревлива темичка Hug
ФОКСИ и аз изчетох всичко Laughing и според мен следващото чавенце ще ви е момиче Heart Eyesлеле какъв корем Shockedабе жено ти си като 15годишна струна,и аз я имам още линийката на корема.
ТОЛО страхотна снимка Heart Eyes
ГЕРИ да му имам очите на Гогата,дано да му останат такива като спрете да се кърмите Heart Eyes
ИВЕ ако решиш да излизаш свирни аз съм на павлово Peace
айде и от нас една снимка да видите на тати мотористката Heart Eyes

# 146

Ламтурниче точно заради първи клас,защото сега ще ми свърши майчинството точно когато детето ми ще бъде в предучилищна и ще трябва да се справя сама защото няма да има никой вкъщи,този проблем постоянно ме тормози и все му търся решение,дано докато дойде време да съм намерила.
Mia66 датата като днес я помня  hahaha Joy Joy Joy 06.09.08. да ама е 06.06.08 благодаря че си забелязала. Laughing

# 147
Е,поне ме успокоихте така като ми казвате,че и вие все още имате линийки...
Ха сега вижте моите юнаци в един и същ момент и си помислете пак дали искате близнаци Laughing Свободно време-никакво,просто защото докато единия спи и се предполага,че мога да почивам,другия кокори очи и иска да си играем Mr. Green

Ооо,Миме,и ти хич не си за изхвърляне Laughing Ако можех да ти открадна бюста щеше да е супер Laughing

Ето ги мушмороците 15 мин. по-късно..Нещата се обърнаха...

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 12:00 от foxy81

# 148
Фокси, и аз имам кафява линия, ама не ми пука, даже мисля август месец с гордост да си я разходя на плажа  Joy
Алхимиче, надявам се очите да му се запазят такива, защото наистина са страхотни, пу пу, че майките най-много урочасвали, но заслугата е изцяло на татко му, същите са като неговите, само че на Гошо са зелени  Peace

Ние досега бяхме навън, свърших почти всичко, че следобед ще правя пълнени пиперки, да видим дали ще станат, че хич ме няма в готвенето  ooooh!

Гери, Гошко има невероятни очи, страхотен е, както една съседка казва "п-пу-пу, да го оакат гаргите" Simple Smile (Чак сега осъзнах, че освен на баща си, сладура е кръстен и на теб, супер Simple Smile)))))

Хахаха  hahaha, да така е, и на двамата е кръстен - всички сме адаши  hahaha

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 12:07 от geri_kkoleva

# 149
Добър ден и от мен!

Историите ви са страхотни и потвърждават за сетен път какво чудо е появата на едно детенце. Hug
Аз винаги съм искала да имам повече от едно дете, за да не расте самотно като мен. За трето мислим след време, но ще си го осиновим...

Общи условия

Активация на акаунт