Страхотна прическа...нямам думи Гери, Гого е страхотен

Фокси и аз прочетох всичко,3- то ще е момиче

, аз пък снощи вдигнах и малко темп., 37,3 и се чудех дали не е вирус и да съм заразила малкия и затова да ака повече, ама от тогава не е акал, та явно не е разстройство, а пък и аз смъкнах темп. за 10 минути с един упсарин и до сега нямам, сигурно съм се прегряла вчера, че бяхме навън от 11 до 4, в най-големия пек, толо, абе и при нас е едно ту облачно, ту слънчево, ама казаха, че цял ден ще вали и аз още се чудя като се наяде дребния дали да излизаме изобщо, май ще си повисим на балкона 

(Чак сега осъзнах, че освен на баща си, сладура е кръстен и на теб, супер
)))))
), си мислех как ще го преживея това, съпруга ми казваше, че ще пътуваме много, ще си продължа диетата и ще отслабна и такива неща, ама за мен нищо от това не беше важно и се оказа, че все пак сме щастливци и ще си имаме нашето мъниче живо и здраво
)))

Ще ставам българската Виктория Бекъм май... Сериозно да си говорим обаче..Много искаме поне още едно дете,но в България да имаш едно е трудно,та камо ли три и повече..Ще видим...след 4-5-6 години ако все още искаме и сме "годни" може и да се позамислим за трето... 
се разплаках. За вечеря го чаках да се прибере, бях подредила масата, запалила свещичка и т.н. Сядаме да вечеряме и аз толкова бях развълнувана, че не успях да измисля по-романтичен начин да му кажа: "Направих си тест днес" А той "За какво?" 
Предполагам като се възстанови напълно организмът след раждането и хормончетата се нормализират ще изчеснат тея "бонуси" 
леле какъв корем 

06.09.08. да ама е 06.06.08 благодаря че си забелязала.

(Чак сега осъзнах, че освен на баща си, сладура е кръстен и на теб, супер
)))))
, да така е, и на двамата е кръстен - всички сме адаши
Препоръчани теми