Отговори
# 150
ооо Гери като каза пълнени чушки айде обяда пак от мен да не заслабнете Laughing

пускам ви един домашно изпечен кекс да се подсладите Mr. Green

да ви е сладко Hug

# 151
Eeeeeeee, нееееееееее, написах цял роман по темата и се изтри! Нямам нерви пак да го пиша!  smile3511

# 152
ооо Гери като каза пълнени чушки айде обяда пак от мен да не заслабнете Laughing

Еее,Мимеее,приядоха ми се сега пълнени чушки,ама нямам време да си играя.Ще отскоча до баба..Тя умира да прави пълнени чушки Mr. Green

# 153
Гери, и аз съм днес на вълнА пълнени чушки  Laughing Мислех да ги правя по-късно, че да са топли за вечеря, но работата и това скапано време ми обърка плановете, и не можахме да излезем сутринта. Та ще ги направя по-рано, пък дано не вали следобед, че да се поразходим с калпазанката.

# 154
Добър ден и от мен!

Историите ви са страхотни и потвърждават за сетен път какво чудо е появата на едно детенце. Hug
Аз винаги съм искала да имам повече от едно дете, за да не расте самотно като мен. За трето мислим след време, но ще си го осиновим...

Мама З и аз от малка съм искала майка ми да ми осинови братче или сестриче,въпреки че имам по-голям брат..Сега също съм си мислела вместо да раждам трето дете,да дам шанс на друго,вече родено,което не е могло да избира родителите си и е изоставено от тях..Въпроса е,че май само аз в моето семейство съм по-широко скроена и бих се решила без да се чудя на такава стъпка.Пък и хамалогиите около едно осиновяване са толкова много ooooh! Без подкрепата на близките ми едва ли ще се оправя сама.Иначе имам огромно желание.Ако всички останали хора от близкото ми обкръжение са единодушни с мене ще го направя.Но за съжаление не са...

# 155
Момичета много вълнуващи истории.

М@м@, naiema, Foxy, Mrm, Geia
едно голямо гуш за вас  Hug

Моята линийка също си седи, но и коремът си седи  Confused Незнам какво става с моите килограми, но тъкмо бяха останали 2 и то без да се ограничавма кой знае колко. Днес се качвам на кантара и  Shocked кило и половина отгоре. Направо ми идваше да  #2gunfire А вече се ограничавам, за да сваля онези 2 кг. по-лесно.
На какво море ще се ходи с това телосложение, хич не знам  newsm78

Гери, Миа и аз днес съм на вълна пълнени чушки. Всичко е приготвено само чакам Йоан да заспи след обяд, за да ги почна.

И сега по вчерашната тема за столчетата за кола. Ето какво пише в списание "Моето бебе и аз"

Изборът на столче за кола винаги трябва да се определя от теглото на детето. Според съществуващите европейски норми столчетата за кола се класифицират в няколко групи. Европейският стандарт ECE R 44/03 формулира точните изисквания към производителите на столчета за кола, които гарантират безопастност на децата при пътуване. Според европейските нормативи съществуват 5 групи столчета за кола:
0 група - от 0 до 10 кг. От раждането до приблизително 9 месеца
0+ група - от 0 до 13 кг. приблизително до навършването на годинка
1 група - от 9 до 18 кг. От 8 месеца до 4 годинки
2 група - от 15 до 25 кг. От 3 до приблизително 6 годинки
3 група - от 22 до 36 кг. от 5 до приблизително 12 годинки.

Посочената възраст е приблизителна, тъй като всяко дете има индивидуално физическо развитие. Мякои столчета отговарят на изискванията за 2 дори 3 групи.

Всички деца с ръст по 150 см. и тегло под 36 кг. трябва да пътуват в столче за кола.

Столчето трябва да се смени, когато главата на детето е по-високо от горния край на столчето.

# 156
Десика,полезна информация за столчетата..Поне за мен е такава.Благодаря Hug

# 157
  • Бургас
И моята линеа негра си е още там. Rolling Eyes Това, обаче не ми пречи да си обличам дрехите от преди бременноста! Wink

# 158
Честито на всички празнуващи днес!

Десика,мама Пети благодаря ви още веднъж за помощта за слънцезащ.мляко  Hug Не го открих тук,но леля ми идват на почивка и ще го поръчам на тях щом лесно се намира в София.

Добре,че Алхимичето метна малко чушки,че така ми се приядоха   chef

Толо,прекрасни дечица.Да ги нацелуваш и двамата  Hug Hug Hug Много сладурска снимка!

Фокси,страхотни са двамата малчугана!И ние имаме близнаци и в двата рода и когато не можех с години да забременея много исках ако това се случи да са близначета,за да си ги отгледам наведнъж  Wink Е Бог ме дари с дъщеря и се надявам живот и здраве да имаме поне още едно детенце.За осиновяването съм много ЗА  Peace Бях решила за себе си ако не забременея до 30 г. да започнем процедурата.Имах пълната подкрепа на нашите,но мъжо малко се дърпаше,защото беше сигурен,че ще имаме свое детенце.Е то е факт да ни е живо и здраво,но и аз бих могла да осиновя още едно без никакви скрупули.

Гери,какви очи има този прекрасен Гошко!

Мама З,ами в картона ми нямаше данни за годинката,така че няма как да сметнем  Wink

Линийка и аз имам ама многооооо бледа.

Ето една снимка и на Белослава!

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 13:09 от naiema

# 159
ТОЛОООООООО,ТООЛКОВА СЛАДКА СНИМКА  love001А косата на Рали наистина бие всички рекорди.oОсвен че е дълга,е толкова гъста пу пу пу.
Сигналът е много силен,щом и аз съм рилшила да правя пълнени чушки newsm62но освен чушките ще си направя и бисквитена торта мммм обожавам.и понеже мъжът ми не обича,ще си я излапам сама cook
За линийката по корме,имам бледа но не ми пука,даже съм я забравила.

# 160
Гери, на мен ми трябва комбинирано за по-големи.
Насочила съм се към тези:
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6144&lang=1
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_42_125&products_id=5007
http://www.angelsdream.eu/angelsdream/catalog/product_info.php?products_id=699
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_42_125&products_id=4982
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4228
http://family-bg.com/prX_3563.htm
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3909

Това са всички възможни варианти в групата 0-18. Най-много ми харесват Инглесината и Бебеконфорт. Обаче това Бебеконфорт си е цифра. Но...ще се ползва 4 години, тъй че ще преглътна парите, ще извадя пари от касичката на беба(тя вече има 400 лева за купуване на подаръци от разни роднини) и това е.
Кое от двете ви харесва повече? За Чикото Зенит четох лоши неща за сигурността.

Мама Пети, сигурно вече сте обсъдили и решили, но аз съм назад с четенето и сега стигнах до поста ти. Все пак да си кажа - Инглесината и Пег перего са единствените марки, които се произвеждат в Италия все още, а не в Китай. Инглесинага е супер качествена марка, аз исках такава количка, но беше около 1800 лв. а и много прилича като характеристики на Пег Перего... както и да е, да не те занимавам с това. Та мисълта ми е, че аз съм ЗА тази марка.

Иначе най-най-най доброто столче за кола е Recaro - това по принцип е фирма, която произвежда седалки за спортни автомобили. От към сигурност и дизайн няма по-добро, гарантирам. Ние ще купим след като ни стане малко това от комплекта, след 13 кг.

Дано да съм била полезна   bouquet

# 161
Ами да взема и аз да си спретна едни чушки,а не само да точа лиги  Laughing Laughing

Дарима и аз обичам бисквитена тортааааааа.В събота ще си поръчам на мама  Peace Ми то аз май всичко що е за ядене го обичам  Embarassed

# 162
Да ви се похваля или по-точно да похваля съседите си! Мъжът ми вчера си дойде за час и пак замина за работа (няма да го има няколко дни). По едно време ми се обади да проверя дали съм намирала на портмантото нещо мъничко (съжалявам, но не мога да споделя какво). Нямаше го. В 1 през нощта слизах на паркинга, за да видя дали не е паднало там. Нямаше го. Та и двамата заспахме притеснени. По едно време се сетих, че вечерта докато кърмих някой звънна на входната врата, но докато отида нямаше вече никой. Преди малко излизах и какво да видя - нещото сложено на звънеца ни. То като материална стойност струва 20-30 лв, но това ни спести толкова много проблеми......... ooooh! Та незнам  на кой от съседите трябва да балгодарим, но определено камък ни падна от сърцето! Hug

# 163

Дарима и аз обичам бисквитена тортааааааа.В събота ще си поръчам на мама  Peace Ми то аз май всичко що е за ядене го обичам  Embarassed

И аз, и аз, и аз  Joy много обичам. Ама и моето мило не я обича много и като направя трябва самичка да я изям  Embarassed

# 164
Ама сте и вие едниииии, като се скапе времето и почваме за ядене да говорим. Аз пък днес готвих мусака. На Яна дойде прабаба й на гости, после баба й, а накрая и дядо й и трябваше да сготвя набързо нещо за хапване.
Мечи, вчера гледах Инглесината в Бейби маркет и е много красиво столче. Легналото положение не е никак легнало, но след като го дават за 0-18 кг, значи става.
Десика, бебеконфорт не дават повсеместно добри характеристики. Благодарение на Гери намерих резултати от краш тестове и на бебеконфорт исеос и не са перфектни, а са само задоволителни. Но мъжо е прав, че на най-перфектното столче му трябва една шупла в пластмасата и край.
Разчувствахте ме с вашите забременителни истории.  Hug Hug Hug
Толо, страхотни деца имаш.
Миме, всички мъки и чакане са си стрували, имате прекрасно дете и ви пожелавам поне още едно.
Гери, този синеочко не знам как ще го опазиш като порасте. Ще трябва да си купиш точилка , за да разгонваш тийнейджърките. Laughing
Мисля си, че аз също бих си осиновила дете, даже с мъжа ми сме говорили по тази тема и винаги е било вариант да си вземем дете, ако не можем да имаме.
Още неща щях да ви пиша, ама забравих.

Общи условия

Активация на акаунт