,да може да ми споделиш как захранваш,ще ми е много от полза.Макар ,че аз мисля още малко да поизчакам.Виж, ако можеш да изчакаш в разумни граници - изчакай. Аз нямах избор - Енчо ми хапваше по 200 мл през 2 часа, и все гладен ходеше, горкото дангалаче...
Как започнах:
Първо със зеленчуково - на хип картоф и морков. Запече се, спрях го за около седмица и започнах сама да си бъркам. Отначало - само картоф с малко зехтин. После - по малко морков, докато не стигнах количеството, от което започва да се запича. После по същия начин - тиквички. Сега ще вкарвам и чушка, да видим... По същия начин вкарах и заешко и пилешко.
С картофа започнах - 2 лъжички първия ден, увеличавам с по една лъжичка всеки ден, докато стигнах до едно бурканче 125 мл. Всеки нов зеленчук - бъркам в картофеното пюре първо по 2 лъжички, увеличавам всеки ден, докато не достигне 1/3 или 1/2 зеленчук, останалото - картоф. Месото слагам доста по-малко, разбира се.
Така... На третата седмица въведох плодова закуска. Основно пюрета на Хип и Нестле разхлабващи - круша, кайсия, праскова, сливи, имаше и някакви комбинирани разхлабващи. Пак с по 1-2 лъжички отначало. Сега вече и плодовите си ги правя аз - изчиствам, махам кората, пасирам.
Та в тоя ред на мисли... Мами, трябва да включа безглутенова каша, но не знам коя. Дайте акъл с какво да почнем, а?

Много обичам мъже,които знаят как да се извиняват.
Затова се и притесних,че като дам пюре от круша ще се одрискаме,но стана точно обратното.Акото ни се стегна и не е така течно както беше станало когато започна да излиза слузта.А и това е единственото пюре,което Белослава хапва с апетит.Давам и го вече 3-ти ден 

но не знам какво става..пак спирам захранването..до ххххх време 

щото работа за трите няма да има. Може ли някой по запознат да ми каже има ли вероятност да не ми подновят договора?
Имаме 3 огромни кредита,които изплащаме и направо не ми се мисли
Нямаме и една стотинка настрана и общо взето караме ден за ден.Но винаги казвам най-важното е да сме живи и здрави и да сме си заедно.И гледам да не мисля много за това