Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 47 037
  • 911
  •   1
Отговори
# 645
Moon Walk,дали  го има в тубата?
http://www.youtube.com/watch?v=TvOK7xPLU7o
това намерих там, но не е "секси" версията а просто правенето на клипа, Синди Крауфорд е водеща Peace

# 646
Да, точно In the closet имам предивд. Според мен Наоми не може да се сравнява с Иман. Иман е класи над другата. Мое мнение де.  Wink
И не знам защо, но някак подсъзнателно се дразня на Н.К. Имам чувството, че и тя донякъде е виновна за смъртта на Майкъл, защото четох някъде (ако изобщо може да се вярва на статиите след смъртта на Майкъл), че някакъв руски олигарх с неспоменато име е наел Майкъл, за доста приличен хонорар, разбира се, да му пее това лято на частно парти някъде на Черно море. Това допълнително оказало напрежение върху Майкъл. И аз не знам защо съм си втълпила, че това е гаджето на Н.К., забравих му името, Владимир ли беше, какъв беше, и че тя има персонална вина за това.  Embarassed Разбира се, то в Русия олигарсите с лопата да ги ринеш, може да е бил и всеки друг, а може и тези писаници да не са вярни, но откак го четох, черната перла ептен ме дразни.  Embarassed

# 647
Сега по СНН говориха за  10те хапчета Xanax които Mайкъл бил взимал -специалист каза че е напълно възможно ,  почва се от едно и бавно тялото ти има нужда от още и още защото вече не усеща само 1 или 2 и таka се стига до много на ден.Казаха че един от докторите от клиника за зависими е казал че дори е имал пациент който е взимал по 80 Vicodin na den  Shocked ,така че не било шокиращо. Confused

# 648
Да, точно In the closet имам предивд. Според мен Наоми не може да се сравнява с Иман. Иман е класи над другата. Мое мнение де.  Wink
И не знам защо, но някак подсъзнателно се дразня на Н.К. Имам чувството, че и тя донякъде е виновна за смъртта на Майкъл, защото четох някъде (ако изобщо може да се вярва на статиите след смъртта на Майкъл), че някакъв руски олигарх с неспоменато име е наел Майкъл, за доста приличен хонорар, разбира се, да му пее това лято на частно парти някъде на Черно море. Това допълнително оказало напрежение върху Майкъл. И аз не знам защо съм си втълпила, че това е гаджето на Н.К., забравих му името, Владимир ли беше, какъв беше, и че тя има персонална вина за това.  Embarassed Разбира се, то в Русия олигарсите с лопата да ги ринеш, може да е бил и всеки друг, а може и тези писаници да не са вярни, но откак го четох, черната перла ептен ме дразни.  Embarassed

За мен Наоми е перфектна.Малко в главата не ми допада,но има тяло...Не случайно е в In the closet...Една от най-сексуалните песни на Майкъл

Така си мислех и аз,Вики.Бавно се е пристрастявал.Не му е стигало,Стигнал е до DIPRIVAN и не се събуди един ден,който всички знаем кога беше
http://www.framar.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0% … -pid05003659.html

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 23:51 от liliyyy

# 649
ето го в тубата: http://www.youtube.com/watch?v=uqDm3q_hwts
качеството май е малко по-различно  Peace

колко истински очи има:

Heart

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 23:49 от Фльор

# 650
Фльор,Moon Walk   bouquet

оф ,на мен  пък не ми се иска да вярвам ,че е бил зависим  Tired незнам защо,може би защото го    мисля за мноооого силен човек  Rolling Eyes

# 651
незнам защо,може би защото го    мисля за мноооого силен човек  Rolling Eyes

50 години живот, от които 45 години кариера.  Peace това, ако не е доказателство за силата на духа, не знам кое ще бъде Simple Smile

# 652
незнам защо,може би защото го    мисля за мноооого силен човек  Rolling Eyes

50 години живот, от които 45 години кариера.  Peace това, ако не е доказателство за силата на духа, не знам кое ще бъде Simple Smile
именно,това е едно от нещата и затова казвам ,че не ми се иска...

# 653
Фльор,Moon Walk   bouquet

оф ,на мен  пък не ми се иска да вярвам ,че е бил зависим  Tired незнам защо,може би защото го    мисля за мноооого силен човек  Rolling Eyes

силен,но безкрайно чуствителен и нека не се лъжем доста станен и необичаен.И когато изсипаха всичката кал на която са способни върху него, не е издържал.Когато те боли търсиш начин болката да си отиде.Начина са болкоуспокояващите...И той беше човек като всички нас.Теб като те заболи глава не взимаш ли аналгин(най-малко)?
Цъкни на подписа ми.Аз си обеснявам горе-долу така нещата.

# 654
и по тоя случай една статия:
http://www.dnes.bg/world/2009/07/10/bedniiat-maikyl-drug-pogled- … kyl-djeksyn.74152
аз лично с някои неща абсолютно не съм съгласна (примерно за това, че последните 23 години се опитвал да потисне факта, че е изчерпил гения си)...  Rolling Eyes

# 655
Е, момичета с тези клипове... хич не мислите, че ще трябва да се спи после  Simple Smile

Мен въобще не ме учудва това, че е вземал ксанакс и от тоя род лекарства, по-скоро бих се учудила, ако не го е правил. Аз даже не мога да си представя всичкото това напрежение, стрес, нерви. Не знам колко силен като човек и психика трябва да си, за да можеш да го понесеш. Това не са година-две медийна звезда, турнета, албуми, клюки...

Ау тая кичозна статия и аз я видях. Без коментар.

# 656
liliyyy,дам права си колкото силен,толкова и чувствителен и това,че нещо не се променя,или не може ...,че и се влошава...незнам,но знам ,че е знаел последствията
това  и то допълнително да го е натоварвало-има прекрасни деца...
искам да кажа,че според мен си е давал някаква сметка за всичко и се е опитвал по някакъв начин да контролира нещата-лошото е ,че това няма как да стане в такива случаи...
малко е объркано,но сигурно ме разбирате

# 657
Е, момичета с тези клипове... хич не мислите, че ще трябва да се спи после  Simple Smile

Мен въобще не ме учудва това, че е вземал ксанакс и от тоя род лекарства, по-скоро бих се учудила, ако не го е правил. Аз даже не мога да си представя всичкото това напрежение, стрес, нерви. Не знам колко силен като човек и психика трябва да си, за да можеш да го понесеш. Това не са година-две медийна звезда, турнета, албуми, клюки...

Ама е сексиииииии...Емоцията си струва на 100%

# 658
и по тоя случай една статия:
http://www.dnes.bg/world/2009/07/10/bedniiat-maikyl-drug-pogled- … kyl-djeksyn.74152
аз лично с някои неща абсолютно не съм съгласна (примерно за това, че последните 23 години се опитвал да потисне факта, че е изчерпил гения си)...  Rolling Eyes
или   Shocked "атворен в безграничната амбиция и не можеше да понесе, когато се говореше, че Елвис си остава Краля или че Мадона е заслужила "Грами" за някой албум."  ooooh! просто нямам думи

# 659
за момичетата, които събират линкове.. мисля, че може да включите и този линк:
http://www.mtv.com/specials/michaeljackson/
 Peace

^ да...

Общи условия

Активация на акаунт