Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 46 991
  • 911
  •   1
Отговори
# 690
Виктория,Киара Hug
На мен ми е все още трудно и болно,
дори не мога да слушам и гледам клиповете.
Чета всеки ред написан тук от всички.
Когато съм готова/но май няма да е скоро/ще се върна от начало и ще изгледам и изслушам всичко.
Благодаря че,че Ви има.

# 691
А помните ли една от сериите на "Мъже в черно", в която се появява за няколко секунди Майкъл като желаеш да стане агент?Дали наистина е той?Ако да, наистина има чувство за хумор.

А някой знае ли защо не са пуснали на пазара 2-те песни на МД и Фреди Меркюри те самите?

# 692
А помните ли една от сериите на "Мъже в черно", в която се появява за няколко секунди Майкъл като желаеш да стане агент?Дали наистина е той?Ако да, наистина има чувство за хумор.

Rolling Eyes Не мога да се сетя,май ще трябва пак да го гледам  newsm78

# 693
  • На брега на реката
16.07.2006г.
Майкъл Джексън да се пресели да живее в Несебър. Това иска Общинският съвет на курортния град и е готов да предостави на Джексън общински терен или имот. Инициативата за тази покана е на председателя на Общинския съвет в Несебър Димитър Янков. Тя е в отговор на официалните изявления наскоро от говорителката на поп певеца Реймън Бейн, която обяви, че Майкъл Джексън възнамерява да се установи в Европа в най-близко бъдеще и да търси подходящо място за това. Димитър Янков уточни, че при проявен интерес от звездата в местния парламент ще бъде обсъдена съответнта форма, под която да бъде предоставен имот на Майкъл Джексън от общината като дарение. Обсъжда се идеята такива предложения да бъдат отправени и към други световноизвестни поп изпълнители и актьори. Според Янков така са постъпили много курорти по света, като Канарските острови, Испанската ревиера и Бахамите и предимно на това дължат сега своята популярност.

# 694

Да, в последната серия към края в една компютърна зала с огромен екран по средата и той се появи на него. Той си е! Този филм съм го гледала само заради тези няколко кадъра и думи  Crazy

# 695

Ето нещо интересно - статия за това какво мислят екстрасенсите за Майкъл  Grinning
http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/07/10/michael.jackson.psychics/index.html
[/quote]
  А това може ли някой да го преведе?! Praynig

# 696
тук съм,чета мисля все за него Rolling Eyes
Вярвате ли че го виждам в лицето на детето вечер,когато спи...оприличавам го,какво ли не ми идва на ум....

Дано почива в мир и да е спокоен наистина,дано да е било за миг дано да не е страдал и да е било бързо....факт е че го няма ПРИЕХ го ...все пак е втората ми стъпка(досега отказвах)
Само негови песни тананикам ....вече ми е добре ,макар да ми е свито сърчицето Confused...липсва ми наистина

Чета основно,така че давайте момичета и аз съм с вас Hug

# 697
Момичета, не знам дали сте пускали това клипче: http://www.youtube.com/watch?v=Jck_nM_1wPg&feature=related, сигурно сте го гледали, но аз цяла сутрин се кискам и не мога да спра.  Laughing Клипчето се казва Michael Simply Being Michael, гледайте го, особено частта с Майкъл Джордан.  Joy
Боже, какъв сладур е бил...  Cry

П.П. Beyonce пък ме разплака  Cry

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 12:23 от McKitty

# 698
А това може ли някой да го преведе?! Praynig

Превеждам само най-важните неща:
За МакКентс, известна номероложка и автор, факта, че таланта на Джаксън е открит когато е бил на 5 години, станал е част от Джаксънс 5, планирал е серия от 50 концерта, преди да почине на 25 юни на 50-годишна възраст, говорят много: "Пет е числото на драмата и то се среща в целия му живот". Тя казва, че датата му на раждане е предопределила съдбата му. Можел е да поеме по 6 пътя през живота си(?), но магнетизма му е привлякъл хората към него. МакКентс казва "Ако си роден на втория ден(?) и имаш 6 пътя, то значи, че цяла Америка и целият свят ще те обича". Да се родиш на 2 ден и с 6 пътища , значи че ще се издигнеш стремително, но и много лесно може да те саботират. Други хора, родени така са Бритни Спиърс, Линдзи Лоън и Сара Палин. Такива хора забогатяват от вниманието на публиката. Медиумът Еди Конър казва, че Джаксън не е можел да промени съдбата си, освен да привлече вниманието към себе си, дори това да значи изолация от света.
"Той е душа, изживяла много, с особено големи заложби и енергия, които направо преливат от него. Когато той е в центъра на вниманието, неговата магия е недостижима и мисля, е това е причината всички да се въртят около него", казва Конър. Въпреки несполуките на Джаксън, Конър вярва, че той има шанс да се завърне. Докато на други бележити личности, душите им се връщат(прераждат) след около 70-150 години, тази на Джаксън се очаква да се прероди в предвашите 20 години, защото е бил професионалист и ще иска да продължи работата си от там, от където е спрял.
Друг медиум, Джак Рур, казва: "Въпреки, че никога ме сме срещали Майкъл, ние хората си изграждаме дълбока връзка с образа му. Изваждаме всички позитиви от него, всички прекрасни неща и създаваме перфектния човек за нас, и подсъзнателно си представяме, че той е едно цяло с най-най-дълбоко заложеното в нас, това в което истински вярваме, но не показваме."
"Когато това вече не е възможно, защото той си отиде, чувствата създават вакум, все едно се отделяме от същността си, затова трябва да запазим самообладание и духовна сила и това ще стане като създадем определен/установен, идеален, неопетнен образ на Джаксън в съзнанието си." Рур казва също, че ще се появят много медиуми и такива хора, които ще твърдят, че говорят с духа на Джаксън, но това няма да е възможно, поне в следващите 6 месеца, освен от роднините му.
Конър казва за феновете, че те все още могат да контактуват с него и да усещат енергията му - най-добрата връзка е като слушат музиката му."

Извинявам се, че е някак суховато, но е голяма шумотевица около мен.

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 12:39 от Фльор

# 699
  • София
Аз не съм го гледала но сега ще си го сваля да го видя, този филм  newsm78
Хммммммм, имам чувството, че песните и всичко което е правил Майкъл, като чели е скрит шифър. Нещо като картините на Леонардо  newsm78

Понеже се занимавам с астрология и се интересувам и от номерологиа. Само да вмъкна малка корекция в превода.
Има число на пътя на живота, като се съберe и се редуцира до единица датата на раждане. Неговия път на живота е 6, а деня на раждането му е 2.. 29ти 2+9.11 1+1=2  Hug. Ако пътя на животът ти е 6 - привличаш хората и масите към себе си, а съчетано вече с двойката те прави любимец на Америка. Но според мен тава едва ли може да се каже само от тези числа, номерологията е доста по дълбока и си изчисляват много работи с формули  Wink

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 12:46 от .◦♥Toche♥◦.

# 700

Хммммммм, имам чувството, че песните и всичко което е правил Майкъл, като чели е скрит шифър. Нещо като картините на Леонардо  newsm78

Аз лично очквах вече да са се появили 'разгадавания'.  Confused Нещо като Stairway to heaven и разни други. Аз също залагам на това, че е давал скрити послания, но те и явните си бяха достатъчно силни.  Wink Който казва, че Майкъл е бил благословия за тази земя, прав е.

# 701
Цитат
Аз също залагам на това, че е давал скрити послания

Това е просто неминуемо. Той си беше такава личност, поне аз така смятам. Той разказваше живота си в песните си, освен това е бил много умен (то пак си личи), защото въпреки, че не е завършил училище, основното най-малко, а знае и усеща толкова много неща. Все едно мислеше със сърцето си...  Heart Eyes

# 702
  • София
Майкъл ни остави с пръст в уста  Laughing
Може да не е завършил, но съм сигурна, че доста е чел и се е интересувал от много неща, така че сигурно е имал какво да ни каже и подскаже  Wink

# 703
Фльор благодаря ти много !

# 704

А някой знае ли защо не са пуснали на пазара 2-те песни на МД и Фреди Меркюри те самите?

Започнали са 3 песни, но не са ги изкарали докрай. Времето не им е стигнало /това по думи на Фреди/. Били са много заети тогава и двамата и не са се задължали дълго на едно място, за да ги довършат. Една от тези песни е State of Shock, записана после с Миг Джагър, заради ангажиментите на Фреди с Куийн.

Общи условия

Активация на акаунт