Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 47 005
  • 911
  •   1
Отговори
# 15
Цялостно на мен нещо в церемонията не ми допадна съвсем. МОже би, защото и не са ни на нас българите така близки идеите за песни с хор на поклонение. Но и встрани от това самата идея за песни над ковчег (било то и с неяснотата съдържа ли нещо или не) не ми харесва. Може би наистина всичко идва от разликите в обичаите по техните и нашите географски ширини. Но... това е мнението ми.

Вчера някой спомена, че трябва да се гледа от гледна точка на ексчентричния Майкъл Джексън и донякъде се съгласявам с това.

Но съм убедена, че и след много много години ще се обсъжда този момент имало ли е тайно погребение и какъв е бил този ковчег там. Това ще си остане част от историята на Майкъл Дж. Така както и до ден днешен стане ли дума за Елвис Пресли задължително се споменават неяснотите около погрешно изписаното име на гроба му, липсващите любими вещи от дома му, несъответствието в теглото върху смъртния акт и с около 30 повече реално тегло. Изобщо това, върху което сега се обсъжда (или някои тук не позволявате да се обсъжда с ядосани призиви от рода на "Хайде стига вече" или "Иииии значи...") това искате или не ще стане част от историята за Майкъл. ЗАщото на мнозина им е направило впечатление.

Аз лично гледах да зърна по задълго третото му детенце. Защото по-малко негови снимки виждам. А дъщеричката му е прекрасна. Другият му син беше сякаш по-разсеян. Дали и не дъвчеше дъвка.

# 16
  • На брега на реката
http://www.metacafe.com/watch/344135/funny_michael_jackson_moment/

Тук споделя колко обича феновете си  Heart Eyes

Някой ще каже ли каква е смешката? Wink

# 17
Да, Принс дъвчеше дъвка, доста озлобено. Бланкет също дъвчеше дъвка, но пък изглеждаше уплашен и тъжен. Не това е важно в момента. Милите. Не ми се мисли... досега живота им е бил един, а оттук нататък ще е съвсем друг.  Confused

На мен днес ми е по-леко. Вече не ми е такова смотано както ми беше до вчера.

# 18
  • Стара Загора/Сливен
Боже момичета колко много сте изписали  Shocked.Вчера като почна мемориала изключих компа, а и след това нямах сили просто.Бях изцедена до крайност емоционално и физически.Децата бяха невероятни милите как се сдържаха незнам, на метри от ковчега на баща си.....Парис милата душичка какво ли бушуваше  вътре в сърчицето и докато говореше незнам Принс се опитваше да се държи милият....Бланкет невероятно сладурче с куклата на баща си как се беше сгушил ,сякаш търсеше да се скрие някъде...Вчера толкова силни до болка  емоции изпитах , днес се чувствам празна и куха от вътре  smile3518

# 19
# 20
от 25-ти насам много плаках, много си спомнях, много пъти си обещах, че за мен ще живее докато дишам, че нищо за мен няма да се промени, защото имам музиката му и това е важното...........до снощи, докато не чух гласчето на Парис, докато не видях истинската загуба, най - трагичната от всички, най - непреминаващата от всички, най - трудната от всички - загубата на баща и............
бях на нейните години, когато загубих татко по същия начин и едва снощи осъзнах, че за тези деца всъщност е истинската мъка - нито за нас, нито за семейството му, за децата му............боли ме сърцето, молих се цяла нощ на Господ, трите му деца да се преборят с мъката си и винаги да усещат баща си близо до тях.
И докато всички ние изпращаме идола на наншите дни, три деца погребаха баща си...........и от това ме боли най - много.
Познавам болката им, и тя не преминава, 12 години моя татко го няма, той беше моя идол, най - добрия баща, най - скъпия ми човек, най - истински обичащата ме личност и знаейки, че Майкъл е бил такъв за три невинни душици, това просто ме убива.
Да, далеко са от нас, просто хора от телевизора, и много тук ще кажат, че преиграваме, но само който не е усетил тази болка и мъка, не може да ме разбере.
Моля те Господи, дай на тези деца обич и подкрепа и много много сила................ Praynig

# 21
Мен не ме подразниха песните, харесва ми този начин, да се почете починалия.
Децата, какво като са дъвкали дъвка? За мен не е неуважително. В такъв момент човек изпитва гняв и скръб, и отрицание, и е в шок.

# 22
  • Варна
тъжно е, много е тъжно, че го няма, вече нищо няма да бъде същото, той беше най-добрия певец, танцьор, изпълнител, с най-нежния глас и прекрасна усмивка, ...
един добър човек си отиде ...  Flowers Rose  Flowers Rose

Почивай в мир, Майкъл! Обичаме те! Ще ни липсваш ужасно много!

# 23
Колко души последно са гледали мемориъла?

# 24
  • Варна
В смъртния акт пишело за причина-отложено, и няма споменато гробище

# 25
# 26
Moon Walk, поклон пред думите ти!   bouquet

Не бих могла да се изразя по-точно и емоционално! Благодаря ти!  smile3518

# 27
Децата, какво като са дъвкали дъвка? За мен не е неуважително. В такъв момент човек изпитва гняв и скръб, и отрицание, и е в шок.

Абе баш си не върви  да ти кажа право.
Съгласна съм за шока, а и децата не осъзнават някои неща или по-точно преживяват ги различно. Но това са негативите на известността - следят те под лупа. Затова и всичко трябва да е много обмислено.

# 28
Колко души последно са гледали мемориъла?

Около 3 млрд.

# 29
Муун уолк, съгласна съм.
ох, моля ви, не така махленски....

Общи условия

Активация на акаунт