Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 47 022
  • 911
  •   1
Отговори
# 45
  • На брега на реката

Сянката на оператор - опровергаха вече версията за дух  Wink

# 46
  • София
Гледах го снощи и настръхнах!

# 47
Парис милата не ми излезна от главата. И Бланкет също.... на всички снимки ми изглеждаше адски уплашен.И как само не се разделя с куклата. Душичките... какво им било писано да преживеят....

Калина  мерси много за линка.  bouquet Hug

# 48
Децата, особено по- големите, може и доста гняв да са притаили и дъвките да са им дошли добре. Те, са хората, които са били всеки ден до Майкъл Джексън и вероятно много добре са забелязвали, кой, от всички тия хора, с дълбоки и прочувствени речи и демонстративно нестихваща скръб, са делили действително живота си с баща им, и кои са се явили сега, за своите 5 минути слава - 2-3 милиарда публика, кога ще имат друг път?
По себе си съдя, защото в подобна ситуация, аз исках да гоня хора, от погребение, вместо да рева и да страдам.

# 49
  • 7800
Всеки имаше по някакъв елемент от Майкъл в облеклото си - ръкавици, чорапки и т. н. В голяма част от клиповете, които изгледах, Майкъл беше с дъвка. Така че стига с тая дъвка, бе хора.

# 50
И аз не виждам защо се хващате за дъвката. Познавам хора, които са пристрастени към дъвките (не се бъзикам) и не дъвчат само, докато спят.
Не знам вие как сте спали, но аз съм разбита днес.  Cry Оставих лампа да свети, не знам защо, беше ми страшно и тягостно и на няколко пъти се стрясках в съня си. А днес сутринта в главата ми беше само Парис, пускам телевизора - кратичката й реч, пускам интернет - пак Парис....  Sad
Мистерията около самото погребение взе да ме изнервя, но пък и разбирам семейството, ако искат да се сбогуват с него за последно, без тълпи фенове да им висят по главите, без хеликоптери и журналисти с истерично поведение, граничещо с малоумност.  Stop

# 51
pina< и моите мисли бяха насочени натам.......
някак си Брук и Меджик ми бяха най - ..............и от думите на Майкъл през годините, някак си и той така........ги приемаше като много близки.
Аз наблюдавах Катрин, тя ми беше катализатор за това, кой на сцената е там защото му е мъчно и е обичал Майкъл, Катрин ми беше по - голям критерии от децата........
Джанет също......Джанет.........неговата си Джанет, най - близкото му човече, това знам със сигурност, най - голямата му обич......според мен Джанет съжали жестоко, че изкараха Парис на сцената, разтрепера се от притеснение по детето..........

# 52
Въобще не съм забелязала дори, че дъвчат дъвка newsm78

# 53
  • Варна
Въобще не съм забелязала дори, че дъвчат дъвка newsm78
И аз.
Ох, днес очите ми парят от снощния рев. Спи ми се. Тъжно ми е .... все едно половината свят е изчезнал.

# 54
На мен такова впечатление ми направи, когато във филма на Башир едното дете попита баща си дали може да тича в коридора на хотела. Майкъл каза "разбира се", попита другото дете дали иска и то да потича, а то каза, че иска да върви ръка за ръка с баща си...
Да мен това също ме впечатли и говори повече от всякакви дълбокомислени обяснения какъв баща е бил.

Аз съм погребала 2 баби и 2 дядовци, не е родител, но връзката е не по-малко силна. Мога да ви кажа, че на нито едно от погребенията /на самите погребения/ не съм плакала. Сякаш бях блокирала и никаква по-смислена реакция не можех да изкарам. Така, че не можем да знаем какво им е в душите на хората всъщност.

# 55
  • Разпиляна във въображението
pina, напълно съм съгласна с теб. Колко ли от всички присъстващи наистина са се интересували от Мейкъл приживе?

А и 9000 близки и роднини newsm78

# 56
Децата, какво като са дъвкали дъвка? За мен не е неуважително. В такъв момент човек изпитва гняв и скръб, и отрицание, и е в шок.

Абе баш си не върви  да ти кажа право.
Съгласна съм за шока, а и децата не осъзнават някои неща или по-точно преживяват ги различно. Но това са негативите на известността - следят те под лупа. Затова и всичко трябва да е много обмислено.
Заради кого да е обмислено Стефче, заради фенове, медии....света.
Кой от нас изгуби баща си на 25 Юни? Кой? Никой.........никой.........само 3 невръстни деца, които тепърва ще бъдат разкъсани от света, всяко тяхно действие ще бъде следено под лупа, ще бъдат сравнявани, оплювани, преследвани...........не виждам и един позитив от това, че са деца на Майкъл Джаксън, нито един............
за тези деца всичко приключи - край, точка, до тук.............тате го няма.........явно най - добрия татко.........
какво трябваше да направят, какво, какво според вас се прави, когато умре баща ти - аз знам какво се прави, защото съм го изпитала точно на тяхната възраст и не го пожелавам на никого, на никого.........
Пощадете децата, моля ви, просто ги пощадете - коментирайте Майкъл, обиждайте го, намирайте му извратености, кусури, разпъвайте го, няма да е нищо ново, но коментари за децата му, са крайно жестоки прояви на нечовечност. Тях, никой от нас не трябва да закача............

Stela не тази тема мила е важна, а това, което е в сърцата ни - ти ще го забравиш ли, в сърцето си - не, нали?
това е най - доброто, което можеш да направиш. Доказване на величието и таланта му не е важно, не е важно дали света ще го обяви за НАЙ, важно е тези, които го обичаха и харесваха да продължат да го правят в сърцето си и поне малко да следват думите му - Heal The world, make it a better place Peace
Аз просто нямам какво да добавя към думите ти...
Очите си изплаках от снощи,почти не съм спала ...
и аз ,както някой беше писал ,тайничко се надявах до последно да дойде от някъде и да се засмее и запее...наивно нали...когато обяче Парис заговори ...ето пак не мога да преглътна сълзите...Дечицата са най-потърпевши и тепърва има да разбират какво значи това ,че тати го няма за съжаление...

Стига с тези дъвки,пожалете децата поне.Да не би като дъвчат дъвка и по-малко да ги боли...И какво значение има това в такъв момент?Никакво...А погледите видяхте ли им?Видяхте ли мъката в очите им...

# 57
Мен най-много ме трогна Брук Шийлдс.
Странно ми беше, че го няма Маколи Кълкин никакъв, но сигурно вече сте го коментирали. Rolling Eyes

# 58
Moon Walk,снощи мисля ,че казаха ,че детето само искало да говори не са го карали
емоциите сами са напирали в детската душичка...

# 59
  • София
снощи си изплаках очите, много ми е мъчно. Не мисля, че тялото му беше там, семейството му според мен го е погребало по-рано през деня. Но все пак имат това право. Не мога да гледам нито един негов клип или да слушам песен, не спирам да плача. Cry

Общи условия

Активация на акаунт