Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 46 995
  • 911
  •   1
Отговори
# 60
  • Между гори и планини
Здравейте и от мен в новата тема.
Днес ми е много тихо... нямам сили да гледам, слушам нищо. Сигурно и ТВ-то няма да пускам, за да не гледам коментари след мемориала.

Мисля си само за децата. Повечето от вас казват "дано да са наследили нещо от баща си". Аз си мисля, че от тук нататък на тези деца ще им е страшно трудно - живяли са толкова години покрити с шал, предпазвани от баща си. А сега изведнъж се разкриха на показ. Освен борбата за попечителството, освен цялата история кой ще се грижии за "техните интереси", ще бъде обсъждано Негови деца ли са, бели ли са, черни ли са, ще ги преследват, разпитват за баща им, ще търсят сензации.... След това ще очакват да тръгнат по неговият път, но те не са Майкъл Джексън, никой не е и ще е невъзможно да бъде настигнат. Винаги ще ги сравняват, ще търсят под вола теле от папарашки интерес... това си мисля. На тези деца ще им е безкайно трудно...

# 61
И аз се изненадах за Маколи, но предполагам, че причините му са същите като на Лиз Тейлър... Много близки са били с Майкъл. Как им завиждам на всички за спомените им с него...  Cry

# 62
  • Ботевград
Аз пък искам да Ви споделя какво сънувах, досега бях в раздвоение дали да го спомена, но реших да го кажа. След мемориала гледах до сутринта любимите си хитове, великите песни на Майкъл. Заспах към 6 някъде и сънувах мемориала, песните, гостите, ковчега, всичко. На края сънувах и човека, който каза молитвата, а след него веднага светнаха прожекторите и Майкъл излезе жив на сцената и пя  Rolling Eyes
И накрая каза - това е моето завръщане  ooooh! и после се събудих.
Сънят ми беше много истински  Cry много реален, все едно го видях наживо, все едно си е жив, все едно всичко си е същото  Cry

# 63
  • 221B Baker Street
ZLATNA ,сънувала си това,което всички искахме да стане - накрая,на сцената,под големия лъч светлина на прожектора,да се появи Майкъл с онази негова усмивка и да запее... Confused
но са наше съжаление на сцената беше само самотния микрофон... Cry
без Джако ще е такова - празно - и на сцената,и в душата... Tired

# 64
Значи не е погребан още, така ли?  Sad

Какво ли става между неговите роднини и какво ли ще решат накрая  Rolling Eyes

# 65
# 66
Абе хора, как да не е погребан?!! Погребан е разбира се, може би преди дни дори. Минаха 13 дни все пак, за какво да му държат тялото? Така е най-добре според мен.

# 67
Думичките на Парис направо ме разтресоха.Горките деца,дори не ми е направило впечетление дали някои дъвче или не дъвка.Това е толкова дребнаво и принизено ,че коментарите за измишни.
Тъжно е,че една звезда ,един колос ,едно величие с огромно сърце ни остави. Cry

# 68
и аз смятам, че Майкъл е погребан преди дни и така е най - добре.
Също така смятам, че рано или късно семейството ще каже, къде точно, няма да лишат феновете от възможността за поклонение Peace

# 69
Дано наистина са го оставили да почива вече.
Момичета, кажете ми (ако се знае де) Who is it за кого е написана? Знаете ли? Търсих в нета, но не открих...  Confused

# 70
Здравейте и от мене, вече в новата тема.
Разчувства ме най-много Брук Шийлдс. Стиви Уондър също.

# 71
  • София
Не гледах церемонията. Четох коментарите тук. Казах го и в другата тема, но ще го кажа и тук. Ужасена съм от реакциите на хората. Осъзнавам, че на толкова години продължавам да съм малко наивна и не подозирах, че подобни потресаващи реакции съществуват реално. За това ми е най- мъчно.

# 72
Не знам за вас, но аз от 10 дена насам за първи път можах да се наспя като хората. След вчерашния мемориал просто ми олекна. Беше много трогателно, по едно време не бях на себе си... аз не мисля, че близките му не са страдали или защото децата му дъвчели дърка не им е било мъчно. Ами аз примерно като съм нервна си гриза ноктите, друг ходи напред-назад, трети.. защо пък да не дъвче дъвка?  Мисля, че не е редно да обсъждаме така.

Днес докато спях се сетих нещо и два часа посреднощ съм ровила да го намеря, искам да го напиша тук:

Don't ever stop dreaming your dreams

Don't ever try to understand everything -
  some things will just never make sense.
Don't ever be reluctant to show your feelings -
  when you're happy, give in to it!
  When you're not, live with it.
Don't ever be afraid to try to make things better -
  you might be surprised at the results.
Don't ever take the weight of the world
  on your shoulders.
Don't ever feel threatened by the future -
  take life one day at a time.
Don't ever feel guilty about the past -
  what's done is done. Learn from any
  mistakes you might have made.
Don't ever feel that you are alone -
  there is always somebody there for you
  to reach out to.
Don't ever forget that you can achieve
  so many of the things you can imagine -
  imagine that! It's not as hard as it seems.
Don't ever stop loving,
  don't ever stоp believing,
    don't ever stop dreaming your dreams.

Малко е дълго, но го прочетете, мисля че е много вярно. Tова ми го беше подарила преди време една моя госпожа по английски. Каза ми никога да на забравям тези думи и колкото се може да се придържам към тях. Бях на.. 9 годинки мисля и чак днес се сетих за него.

# 73
Нямам думи,
толкова зле се чувствам,точно толкова колкото и предните дни.
Момичета не знаете ли,че след много плач устата пресъхва и трудно се преглъща,
единственият начин да отделиш слюнка е дъвченето на дъвка.
Сърцето ми се къса за децата и ми се иска да успеят без голяма травма да преудолеят тази смазваща скръб.

# 74
  • На брега на реката

Днес докато спях се сетих нещо и два часа посреднощ съм ровила да го намеря, искам да го напиша тук

Joy Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт