Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 46 982
  • 911
  •   1
Отговори
# 75
Погледнах и в другата тема, обикновено съжалявам след това... ама голямо впечатление са оставили тия пусти дъвки.... Ех, тия коментари ми напомнят дългото и подробно обсъждане на една друга скръб, преди година.  Добре, де, защо всички хора трябва да демонстрират скръбта си по един общоприет и одобрен от обществото начин? По- различно ли щеше да бъде, ако децата се влачеха по корем, ридаеха неутешимо и истерясваха мятайки се по ковчега на баща си? Щеше ли да ни задоволи това нас? Зрителите, на сеира! Това е чисто лицемерие. За мен скръбта не се изразява в черни дрехи, пресилени сълзи, напъни. Жалко, ако толкова елемнтарно могат да бъдат заблудени хората, ако толкова лесно получават удовлетворение, от зрелището в нечий живот.

Peace

# 76
He loves us more!

# 77
  • На брега на реката
Погледнах и в другата тема, обикновено съжалявам след това... ама голямо впечатление са оставили тия пусти дъвки.... Ех, тия коментари ми напомнят дългото и подробно обсъждане на една друга скръб, преди година.  Добре, де, защо всички хора трябва да демонстрират скръбта си по един общоприет и одобрен от обществото начин? По- различно ли щеше да бъде, ако децата се влачеха по корем, ридаеха неутешимо и истерясваха мятайки се по ковчега на баща си? Щеше ли да ни задоволи това нас? Зрителите, на сеира! Това е чисто лицемерие. За мен скръбта не се изразява в черни дрехи, пресилени сълзи, напъни. Жалко, ако толкова елемнтарно могат да бъдат заблудени хората, ако толкова лесно получават удовлетворение, от зрелището в нечий живот.

Peace

Аз си мисля, че ковчега беше празен и децата го знаеха и просто си бяха тъжни. Истинската болка са изпитали на погребението на баща си и вече са им прегоряли душичките там, когато са го виждали безжизнен.

# 78
Момичета, не мога повече. smile3518
Току -що гледах нея: http://www.youtube.com/watch?v=F9RArzHF0oI
Боже, мъката на дечицата е свята smile3518

# 79

Ще кажем: Четете старата тема!

Клои, много благодаря за линка от Метакафе, сложих си го във фаворити.   bouquet

# 80
Не мисля, че Майкъл беше в тази зала.. в ковчега. И по-добре...
Оставете децата на мира, как ви ражда главата подобни коментари, направо не знам  ooooh! Дъвчели дъвка.... Разбивате ме с тъпотии, честно!
И това са фенове на Майкъл Джексън... newsm78

# 81
  • София

He loves us most!

Снощи гледах поклонението през сълзи, трогнаха ме как всички пяха и говориха гледайки ковчега, и как феновете го викаха, сякаш наистина ще ги чуе, беше потресаващо  Cry.
Имало е един българин в залата-Живко, казаха че ще му звъннат, но звъннаха ли му? Гледах по про тв, но мръднах да измия детето и може да съм изпуснала.

# 82
Изтекоха съвместни парчета на Джако и Фреди Меркюри
Знам, че говорихме за това, но не знаех, че са две песните. Втората съм я чувала, но само в изпълнение на Фреди...

# 83
Момичета, не мога повече. smile3518
Току -що гледах нея: http://www.youtube.com/watch?v=F9RArzHF0oI
Боже, мъката на дечицата е свята smile3518
Направо са съкрушени...Горките... най-малкия... Cry......

# 84
  • София
Съкрушена съм от смъртта му....
Израснах с неговата музика, филми, клипове и книжката...
Не мога да разбера нямаше ли кой да се погрижи за него, нямаше ли кой да му помогне за да не се стигне до тук... А сега му изнасят мемориал и само говорят колко велик бил, след душ качулка, когато човека си замина толкова млад.
Умря, а и с него умря и част от мен, щом се сетя за него учите ми се пълнят със сълзи... Много ми е мъчно, болно и тъжно и още не мога да свикна с мисълта че го няма, че няма да чуваме за него и че той вече не е на този свят.
Жал ми е за децата, кой знае как ще ги разкъсат и медиите и роднините и всички алчни за пари и слава...
Не трябваше да си отива живота беше пред него.  Cry Cry Cry
Дано е на по добро място, където да е щастлив...

# 85
Моят мъж ревна снощи на Парис. Той твърди, че Майкъл е жив и се е покрил някъде, защото му е писнало от подигравки и злоба  Rolling Eyes Никога не му е бил фен... а така реагира. После отиде на компютъра и изтегли цялата дискография на Майкъл. След това каза: "Може да си купим негов концерт"  Cry  Cry  Cry  Hug

# 86
Момичета, благодарна съм за темата. Научих тук много неща за Майкъл, които не съм знаела. Благодарности и на тези от вас, които живеете в чужбина и предоставяхте своевременно новини. Както и на тези, които благодарение на прекрасното владене на езика превеждаха много неща.

Но нека се придържаме към добрия тон. И да бъдем по-толерантни към мненията на хора, немислещи точно като този или онзи.
И в предишните теми направи впечатление, а и тук сега се прокрадват негодувания когато някой сподели нещо за свой интерес към различен аспект от живота и смъртта на тая звезда. Бъдете честни и спрете да отричате простия факт, че към подробности за такъв човек интерес винаги ще има. Но той не е израз на неуважение или не почитане. Известните хора са осъдени и в живота, и в смъртта си на това.

В предните теми няколко човека бяха почти изгонени от темата, защото изразиха друго мнение. За да не съм голословна - Ерика, Клонка, Немо, Борис.... Какво става, момичета? Вярно, че темата е замислена като положителна, но можеше на тези хора да бъде обяснено вместо да бъдат нападнати. Или щото така е по-лесно? Малко повече търпимост в тона съм убедена, че щеше да отключи и при тях повече разбиране. Още повече, че щом са пристъпили прага на тая тема... и те по един или друг начин са хора, които се вълнуват от музиката на М.Д. дори и да отричат нещо в личния му живот.
С други думи не узурпирайте темата. Тя не е нечия собственост!!!

Крайно възмутителни са всички постове започващи с "Хайде стига вече", "Еееее.....", "лешоядство". Човек е влезнал тук нещо да попита, да сподели какво му е направило впечатление. Не сме като от един калъп всички. Всъщност точно някои от вас нарушиха добрия тон, а не тези, които дойдоха да изкажат друго мнение.

Аз отворих дума за дъвките при децата. Да, направи ми впечатление. Темата не е предназначена само за тропари!!! Ако греша, моля преименувайте я! Известно ми е, че хората различно посрещат скръбта. Самата аз добре го знам (и двамата ми родители са починали преди много години и не съм убедена, че и аз съм имала правилна емоция ако ли въобще тук може да става дума за "правилно").
Влизах в темата и за да потърся снимчици на децата му. Интересно ми беше. Тъй като не съм била фен много от нещата, които вие знаете аз не знам. И ги намерих тука. Но постоянно отприщващите се назидателни изказвания към интереса към личния живот на М. Д. мисля, че вече са твърде много в темата. По един начин научаването на повече неща било то и лични, ти помага да усетиш човека. Да разбереш харизматичността му.

Майкъл Джексън беше вълнуваща личност за всички. Повечето от пишещите тук вярваме, че е бил добър човек. Така, че нека по повод на добрия човек да бъдем и ние малко по-добри и толерантни едни към други.

# 87
  • Варна
Много ми е мъчно и днес  Cry Cry, и аз цяла нощ за децата мислих . Миличките, тяхната загуба е най-голяма  Cry
Много красиви деца, страхотни са . А "одеалцето "  Heart Eyes Heart Eyes е невероятен сладур .

П.П. стига с тия дъвки бе хора  Close не мога да повярвам какви неща ви правят впечатление  Rolling Eyes

# 88
Изтекоха съвместни парчета на Джако и Фреди Меркюри
Знам, че говорихме за това, но не знаех, че са две песните. Втората съм я чувала, но само в изпълнение на Фреди...
Втората е едновременно толкова Фреди и толкова Майкъл...  Cry Милите, дано пеят сега заедно, където са...  Cry

# 89
Децата още са в шок,поне това ми направи впечетление.чак след седмица ще разберат какво се е случило.Големият много ми хареса как се държа.Просто си личеше как половината които говореха за него някак го дразнеха.Едва ли някой очаква цялото семейство да почне да реве.Те бяха много смели,Джанет много ми хареса как се държа.

Общи условия

Активация на акаунт