Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 47 013
  • 911
  •   1
Отговори
# 30
Колко души последно са гледали мемориъла?

Около 3 млрд.
Това по какви данни?

# 31
  • Стара Загора/Сливен
Пумукъл невероятна песен разбирам защо е любима на Майкъл, има невероятно послание. Hug

# 32
Погледнах и в другата тема, обикновено съжалявам след това... ама голямо впечатление са оставили тия пусти дъвки.... Ех, тия коментари ми напомнят дългото и подробно обсъждане на една друга скръб, преди година.  Добре, де, защо всички хора трябва да демонстрират скръбта си по един общоприет и одобрен от обществото начин? По- различно ли щеше да бъде, ако децата се влачеха по корем, ридаеха неутешимо и истерясваха мятайки се по ковчега на баща си? Щеше ли да ни задоволи това нас? Зрителите, на сеира! Това е чисто лицемерие. За мен скръбта не се изразява в черни дрехи, пресилени сълзи, напъни. Жалко, ако толкова елемнтарно могат да бъдат заблудени хората, ако толкова лесно получават удовлетворение, от зрелището в нечий живот.

# 33
Мен пък ме е обзела едно чувство на безнадеждност - тази тема ще заглъхне, ще спре да се говори и коментира и всичко пак ще си потъне в забвение  Cry

# 34
Децата, какво като са дъвкали дъвка? За мен не е неуважително. В такъв момент човек изпитва гняв и скръб, и отрицание, и е в шок.

Абе баш си не върви  да ти кажа право.
Съгласна съм за шока, а и децата не осъзнават някои неща или по-точно преживяват ги различно. Но това са негативите на известността - следят те под лупа. Затова и всичко трябва да е много обмислено.
Заради кого да е обмислено Стефче, заради фенове, медии....света.
Кой от нас изгуби баща си на 25 Юни? Кой? Никой.........никой.........само 3 невръстни деца, които тепърва ще бъдат разкъсани от света, всяко тяхно действие ще бъде следено под лупа, ще бъдат сравнявани, оплювани, преследвани...........не виждам и един позитив от това, че са деца на Майкъл Джаксън, нито един............
за тези деца всичко приключи - край, точка, до тук.............тате го няма.........явно най - добрия татко.........
какво трябваше да направят, какво, какво според вас се прави, когато умре баща ти - аз знам какво се прави, защото съм го изпитала точно на тяхната възраст и не го пожелавам на никого, на никого.........
Пощадете децата, моля ви, просто ги пощадете - коментирайте Майкъл, обиждайте го, намирайте му извратености, кусури, разпъвайте го, няма да е нищо ново, но коментари за децата му, са крайно жестоки прояви на нечовечност. Тях, никой от нас не трябва да закача............

Stela не тази тема мила е важна, а това, което е в сърцата ни - ти ще го забравиш ли, в сърцето си - не, нали?
това е най - доброто, което можеш да направиш. Доказване на величието и таланта му не е важно, не е важно дали света ще го обяви за НАЙ, важно е тези, които го обичаха и харесваха да продължат да го правят в сърцето си и поне малко да следват думите му - Heal The world, make it a better place Peace

# 35
  • Стара Загора/Сливен
Абе какво са се хванали за тези дъвки,само децата знаят какво им е вътре в душичките, какво да не би коментаторите да ги боли повече от тях.Та той им е баща и недейте да ги съдите за това дали са дъвчели или не, нямате право едва ли има някой, който да страда повече от тях за загубата на Майкъл!

# 36
  • Пловдив
Отиде си. Няма го вече. Единственият. Неповторимият. Майкъл. Остави за нас невероятните си песни, танци, доброта, любов.
Не гледах вчера. Не можах да го понеса.

# 37
Мен пък ме е обзела едно чувство на безнадеждност - тази тема ще заглъхне, ще спре да се говори и коментира и всичко пак ще си потъне в забвение  Cry
о, аз имах притеснение, че още първата, съболезнователна тема, ще стигне 10-20 страници и ще си замине в Клюкарника..., а то виж, вече близо 300 страници се изписаха, в няколко теми. С добро или лошо, Майкъл е  докоснал всеки от нас, никого не е оставил безразличен - както се написа не веднъж. За мен това беше важно.

# 38
пина, благодаря, че предупреди, няма да ходя там.Егати лешоядството, двуличието, и малодушието. Да чакаш да се нахраниш с някаква преправена поза и да размахваш пръст от балкона с ролките на главата, отвратително.
На мен такова впечатление ми направи, когато във филма на Башир едното дете попита баща си дали може да тича в коридора на хотела. Майкъл каза "разбира се", попита другото дете дали иска и то да потича, а то каза, че иска да върви ръка за ръка с баща си...
По темата, споделям емоциите и на Бояна, че едно дете си отиде. Детските му снимки от екрана ме жегваха най-дълбоко в сърцето.

# 39
Момичета при мен е още 2 след полунощ и  все още сълзите ми се стичат по лицето и не спират .... след церемонията спрях да плача за малко изгледах един филм мислейки че ще ми отклони мислите а то взе че стана още по-лошо и ето ме пак ...седя, мисля си и съзнанието ми отхвърля идеята че него го няма вече че не диша въздуха  който и аз ....кога ще се примиря....толкова много боли .Наистина се чувствам като във кошмар.
Мислех си че утре ще се събудя и ще съм по-добре  ...нали утрото е по ведро уж...но така като ви чета вас ме съмнява....

---------------
елси ...оххх боже ами кой го каза....всичко ми е каша във главата....гледам СНН от 6 сутринта и какво ли не чух...ще се опитам да се сетя кой точно беше...но само да поясня че този който каза че Майкъл не е искал да бъде погребан в невърланд го каза в смисъл че никъде не е казал че това му е желание  ...да не се разбира в смисъла че желанието му е да не се погребва там.....надявам се да се разбират моите бръщолевици.

Лари кинг...беше тъпо ...даваше откъси от каквото гледахме на мемориъла ...нищо различно ,даже не го догледах

В едно от нощтните предавания които записвам казва се Primetime на телевизия ABC излъчи 1 час интервю със деби роу,не съм го гледала още но ,утре ще ви кажа   какви ги е говорила.

Оххх дано да мога да заспя

# 40
Колко души последно са гледали мемориъла?

Около 3 млрд.
Това по какви данни?

Новините. Не претендирам за истинност и точност. Това чух.

# 41
Не мисля, че Майкъл беше в тази зала.. в ковчега. И по-добре...
Оставете децата на мира, как ви ражда главата подобни коментари, направо не знам  ooooh! Дъвчели дъвка.... Разбивате ме с тъпотии, честно!

# 42
Мен лично не ме дразни дъвченето на дъвка на децата.... Честно казано, напротив, възхищавам се на тези деца! Те успяха да запазят самообладание. Те слушаха какво говорят хората за татко им, гледаха снимките на екрана - неговите снимки - на най-обичния от тях човек и вътрешно са осъзнавали, че него го няма.... И въпреки невероятната празнота в сърцето им, въпреки болката от загубата, въпреки безсилието пред факта, че вече нищо няма да е същото, те запазиха самообладание!

Поведението им показа, че са надрастнали възрастта си. Поведението им вдъхваше респект!

И честно казано, не ми пука дали са дъвкали дъвки, най-важното е, че те показаха най-истинската, най-болезнената, най-дълбоката емоция!!!

# 43
http://www.metacafe.com/watch/344135/funny_michael_jackson_moment/

Тук споделя колко обича феновете си  Heart Eyes

Някой ще каже ли каква е смешката? Wink

Смешката е ,че в началото искрено си казва,че не обича турнетата си в смисъл,че са адски изтощителни.А режисьорът му казва,че трябва да каже нещо по-положително на хората.За това на втория дубъл започва с фразата:Аз обичам турнетата си.Малко така го обясних,но дано ме разбра.

Лошото е,че децата са на много малка възраст.Тяхната психика е много лесно ранима,особено на най-малкия.И са зависими от възрастните,каквото решат те,това ще е.Абе животът им е предопределен като обществено интересен откак са се родили.Сега ще ги скрият според мен за няколко години от медийния интерес.Когато станат пълнолетни вече съдбата ще си е в тяхните ръце.Дано до тогава не унищожат роднински делби и искове за попечителство.

А може ли някой да ми разкаже накратко историята с второто обвинение в педофилия на Майкъл през 2005 мисля? Според мен то също го довърши.Ама кой беше тоя пътпечалбаря на негов гръб не разбрах.

# 44
Kaво ще кажете за TOВА ? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт