Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 47 001
  • 911
  •   1
Отговори
# 90
stefka.k, днес нямам сили да се разправям с теб. Crossing Arms
 Защо децата били с дъвки, що за фокусиране е това?! "тропари"?! Crossing Arms
Сори, ама точно днес, и да искам, няма как да бъда щастлива. Така като гледам и на теб не ти се разпаря гъ** от щастие.

# 91
stefka.k, днес нямам сили да се разправям с теб. Crossing Arms
 Защо децата били с дъвки, що за фокусиране е това?! "тропари"?! Crossing Arms
Сори, ама точно днес, и да искам, няма как да бъда щастлива. Така като гледам и на теб не ти се разпаря гъ** от щастие.
За толерантност ставаше дума. Постът ти е показателен. Не желая да се разправям с никого. Просто споделих нещо. Какво толкова. И ако обичаш ..... това изречение "Така като гледам и на теб не ти се разпаря гъ** от щастие."... темата е за Майкъл, не за твоето мнение за моя г**.

# 92
не се карайте.Всеки има право да пише стига да запазва добрият тон,моля ви Sad

# 93
Ами и аз това искам. Не искам да обиждам Elizabeth.

# 94
  • На брега на реката

Клои, много благодаря за линка от Метакафе, сложих си го във фаворити.   bouquet

Много е сладък там  Heart Eyes
Но не разбрах добре смешката с моя английски  newsm56

# 95
  • София
А аз смятам, че Майкъл беше в ковчега. Той обичаше феновете си и искаше да е с тях до последно. Не вярвам роднините да излъжат. И те го обичат и биха изкали да изпълнят волята му.

# 96
Пустота.Тъга.Апатия.Нищо. Не съм сигурна кое чувство в мен в момента е по-силно. Не съм сигурна дали изобщо в мен остана чувство. Не съм сигурна до кога ще е така.Не съм сигурна дали изобщо някога ще е същото отново. Не съм сигурна,че този свят ми харесва. Не съм сигурна в толкова много неща!В едно обаче съм сигурна - втори като него няма да има...не и в моя живот.Също така съм сигурна,че друга такава усмивка няма да видя в моя живот.Ще видя много усмивки...ще раздам много усмивки,но като неговата - никога вече. Знам,че няма да минава и ден без да си спомня за него, защото посланието за любов,което той остави след себе си е толкова силно за мен. До сега съм се опитвала да бъда добър човек( което в нашия свят е трудно), но сега ще знам със сигурност,че това е единствения възможен път за мен.Признавам,че имах колебания по въпроса.Колкото и да съм пуста в момента знам,че и това ще мине...живота ще ме завърти и няма как да е иначе.
Колкото до церемонията снощи...ми за мен думите на дъщеря му изчерпаха всичко и заличика всички други,защото знам,че ако той е чул това...ако той е чувствал това преди да ни напусне,то значи той е бил щастлив.

# 97
А аз смятам, че Майкъл беше в ковчега. Той обичаше феновете си и искаше да е с тях до последно. Не вярвам роднините да излъжат. И те го обичат и биха изкали да изпълнят волята му.
А това дето изтече информация, че ще има само частно поклонение а в при феновете само ще е в негова чест всъщност от семейството му ли тръгна тази новина?

# 98
Ето текста на There must be more to life than this, която са изпели заедно с Фреди. отново много силен текст, прекрасна песен.  Cry

There must be more to life than this
How do we cope in a world without love
Mending all those broken hearts
And tending to those crying faces

There must be more to life than living
A better way for us to survive
Why should it be just a case of black or white

Why is this world so full of hate
People dying everywhere
And we destroy what we create
People fighting for their human rights
But we just go on saying c'est la vie
So this is life

There must be more to life than killing
There must be more than meets the eye
What good is life, if in the end we all must die

There must be more to life than killing
I live in hope for a world filled with love
Then we can all just live in peace

There must be more to life, much more to life
There must be more to life, more to life than this

What good is life, if in the end we all must die
There must be more to life than this... - късат ми сърцето тези двамата...

МамиБлю, помислих си го, ама... Ето, редакт.  Hug

# 99
 Hug Поредният силен текст!

...What good is life, if in the end we all must die
....

Титани Cry

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 11:39 от МамиБлю

# 100
  • София
stefka.k Забелязвам, че всеки казва това, което мисли. И няма проблем. Може и да не съм чела внимателно.

# 101
И аз не вярвам в Световната конспирация, и смятам че Майкъл си беше там в ковчега.
При всяка смърт на звезда се започва с разни прогнози- не бил умрял, не бил в ковчега и т..н. и т.н. Против тия неща съм. Майкъл първо никога не би причинил това на децата си, а детските очи не лъжат, те бяха съкрушени, а Бланкет ужасно уплашен. Cry И не виждам причина да не е в ковчега, защо им е? Виждате феновете бяха съвсем кротки. Аз се притеснявах че може да го отворят, и тогава нещата да загрубеят.

# 102
Аз пък твърдо вярвам, че не беше в ковчега. Как иначе тези хора биха могли да пеят(без да се разплачат), как биха говорили без да се разплачат.... Ние, които никога не сме общували с него, повечето от нас не са го виждали дори и ревахме с глас, а неговите приятели и близки, да говорят в присъствие на тялото и да пеят... Според мен са го погребали, простили са се с него и тогава с ясната мисъл, че в ковчега няма нищо, са излезли на сцената.... Обратното ми се струва почти невъзможно. Помислете. Пък и след като ковчега е затворен, за какво изобщо да разхождат тялото.
Не че е от голямо значение де, но така мисля аз. Иначе всички щяха да реват като магарета..
И друга причина, поради която смятам, че е погребан по-рано, е да могат да го погребат и оплачат на спокойствие, без да бъдат притеснявани от безброй хора в скръбта си. За което съм съгласна с тях.

# 103
Аз пък не разбирам какво значение има бил ли е в ковчега или не. Това не променя факта,че Майкъл вече не е сред нас. Thinking

# 104

Не че е от голямо значение де, но така мисля аз. Иначе всички щяха да реват като магарета..

Ох, няма правила за тези неща бе хора. Все по-разбираемо ми се струва отсъствието на Лиз Тейлър и Даяна Рос. Точно те ли да не знаят какво е да те гледат под лупа и да ти броят сълзите в такива моменти.

Много ми е грозно коментирането на децата, че били бели, ама биологичен баща ли им е бил, не е ли. Нима родителите на осиновени деца са по-малко родители?

Общи условия

Активация на акаунт