Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 47 040
  • 911
  •   1
Отговори
# 180
ох, само ровя и търся нова информация, ама то от тук нататък ще е чак след резултатите от втората аутопсия ....

докато ровех за новости, намерих добре забравени стари неща, споделям -  http://voxos.net/?p=1938

# 181
Горгона,наистина си
Цитат
Но също така си мисля, че едва ли някога отново ще се роди творец, който проповядва толкова Любов и мир с таланта си

Peace
В Майкъл има нещо много специално.
Уникално.
Неповторимо.

Вижте на какво попаднах във Фейсбук - правописът е ужасен, но пък прочетох мислите си, за които мислех, че съм луда:
nekazvam 4e toi e Gospod Bog tozi koito ni e suzdal NO ako Isys Xristos e negoviq purvi istinski pratenik to kato poglednem jivota na Jako, kakvi poslaniq ostavi, kakvi primeri dade, kolko stotici milioni $ dari i tolkova dulgo produljilata my kon4ina . . . za6toto toi ne ymrq za edin den toi ymira6e bavno i mu4itelno vseki den ot momenta vuv koito go opliyvaxa za kakvi li ne idiot6tini
to za men li4no MJ be6e vtoriqt istinski pratenik na Gospod
i sum sigoren 4e ne samo az mislq 4e toi naistina yspq da promeni sveta ne samo v myzikata i show biznesa no i vuv vqrata i otno6eniqta mejdy xorata
Nesujalqvam za tova 4e ve4e go nqma, za6toto tova my be misiqta koqto toi yspq da ispylni po nai dobriqt na4in
sujalqvam samo za edno 4e Gospod ne si pra6ta poslannicite po 4esto

Аз също започнах да си мисля същото,реших,че си губя разсъдъка,след като започвам да го оприличавам на Иисус,но в него имаше нещо божествено и понякога си мисля,че с отношението към Майкъл си пролича как не сме научили нищо,да не казвам,че жертвата на Исус е била напразна,защото наистина чак се плаша от себе си и думите си,но много повече ме е страх от това накъде отива светът ни...

Ahinora, чудех се дали четеш сега. Вчера забелязах, че сме на едно мнение в старата тема за някои неща. Радвам се да те видя  Grinning

# 182
Аз също,поздравявам те за това,което си написала,и аз така се чувствам,но  ми се иска да го споделя,защото се надявам да ми олекне мъничко...

# 183
Горгона,наистина си
Цитат
Но също така си мисля, че едва ли някога отново ще се роди творец, който проповядва толкова Любов и мир с таланта си

Peace
Уникално.
Неповторимо.

Вижте на какво попаднах във Фейсбук - правописът е ужасен, но пък прочетох мислите си, за които мислех, че съм луда:
nekazvam 4e toi e Gospod Bog tozi koito ni e suzdal NO ako Isys Xristos e negoviq purvi istinski pratenik to kato poglednem jivota na Jako, kakvi poslaniq ostavi, kakvi primeri dade, kolko stotici milioni $ dari i tolkova dulgo produljilata my kon4ina . . . za6toto toi ne ymrq za edin den toi ymira6e bavno i mu4itelno vseki den ot momenta vuv koito go opliyvaxa za kakvi li ne idiot6tini
i sum sigoren 4e ne samo az mislq 4e toi naistina yspq da promeni sveta ne samo v myzikata i show biznesa no i vuv vqrata i otno6eniqta mejdy xorata
Nesujalqvam za tova 4e ve4e go nqma, za6toto tova my be misiqta koqto toi yspq da ispylni po nai dobriqt na4in

Аз също започнах да си мисля същото,реших,че си губя разсъдъка,след като започвам да го оприличавам на Иисус,но в него имаше нещо божествено и понякога си мисля,че с отношението към Майкъл си пролича как не сме научили нищо,да не казвам,че жертвата на Исус е била напразна,защото наистина чак се плаша от себе си и думите си,но много повече ме е страх от това накъде отива светът ни...

Момичета,не сравнявайте Майкъл с Исус.Беше прекрасен,но не мисля,че би му харесало да го сравняват с Исус.
Самия той казва"I`m only human".

# 184
ох, само ровя и търся нова информация, ама то от тук нататък ще е чак след резултатите от втората аутопсия ....

докато ровех за новости, намерих добре забравени стари неща, споделям -  http://voxos.net/?p=1938

Аз имам спомен,че това с кислородното легло лично той отрече.Мисля,че при Опра спомена,че бил на някаква обиколка в болница и просто легнал за момент да пробва...някой го снима и така тръгва този слух.

# 185
Горгона,наистина си
Цитат

Peace
Уникално.
Неповторимо.

Момичета,не сравнявайте Майкъл с Исус.Беше прекрасен,но не мисля,че би му харесало да го сравняват с Исус.
Самия той казва"I`m only human".

Права си, съгласна съм, но за мен е много силен символ, по-силен от Исус, в смисъла на това, че имах късмета да живея в едно време с него и да ме докосне пряко, беше реалност...

# 186
току-що по cnn говореха ужасни неща.
Разбира се,това е неофициална информация,но...всички навява за Дипрован.Вените му били такива сякаш дълго е използвал дрога.И още ... Не ми се пише просто. А знам,че истина.Усещам го с цялото си същество и ме още по-болно защото знам какво го доведе до там.

# 187
liliyyy, сподели какво са казали. На мен нещо не ми зарежда страницата.

Между другото някой знае ли какво се случва тука:

Mr. Green

# 188
Лили, напиши моля те ако има новини, къде е погребан не споменаха ли?
Дори и да е ползвал редовно това лекарство, не сме ние, които да го съдим... Confused

# 189
Думите са недостатъчни да споделя как се чувствам,толкова много мисли и чувства...
В началото след като попаднах на форумите,не се осмелявах да пиша,чувствах се недостойна,защото не съм израснала с него,не съм ила част от всичко,за което разказвате с  такова умиление,значките,плакатите,лепенките по пръстите,а така ми се иска...Започнах да слушам песните му преди 3-4 години,покрай мъжа ми и песните и посланията му,ме промениха.Смело мога да кажа,че сега съм такъв човек благодарение на него,колкото и пресилено да звучи и искрено се надявам да съумея да предам на сина си магията на Майкъл,защото той никога няма да умре,ще живее чрез нас и неизмеримото богатство,което ни завеща.За мен нищо вече не е каквото беше.
Никога не съм вчрвала на скалъпените обвинения,възползваха се от наивността и добротата му,защо никой тогава не го защити,не му подаде ръка,не го подкрепи измежду всички тези 9 хиляди роднини и близки,които бяха на церемонията вчера?
Децата,милите,кои знае какво им е,не ги съдете,както казва Майкъл,не съдя някого преди да съм говорил лично...сетих се,че когато дядо почина,лека му пръст,бях на 8.когато разбрах толкова много плаках,имах чувството,че само защото съм дете,не бях на успокоителни...На погребението предпочетох да си поиграя,какъв шок само,сега много се обвинявам..
За празния микрофон,не искам да се сещам,исках да видя повече разплакани фенове,не такива които се смеят и се радват,че ще са на шоуто.само се огорчих още повече,Майкъл е искал да е най-грандиозното шоъ,заслужаваше повече,някак си,не беше достатъчно,поне за мен.И трябваше да изпълнят тази песен,посветена на него,май засега единствената,не спирам да я пускам,защото колкото и да искам,страх ме е и ми е тежко да слушам сега Майкъл или не дай Боже даго гледам.
Съжалявам за дългия пост,за грешките.

# 190
  • Пловдив
Здравейте, момичета.
Не бях забелязала темата, а аз съм почитателка на Майкъл откакто се помня Simple Smile
Не искам да досаждам с разсъждения...достатъчно сте изписали. Единствено искам да споделя, че вчера в една бг социална мрежа имаше много грозна и обидна публикация за Майкъл в някакъв бг блог. Бях толкова възмутена, че оставих съответстващ коментар - бях първа в коментарите. Днес реших да погледна дали има развитие и с радост установих, че авторката е изтрила темата от блога си...явно осъзнала, че е грозно да се хулят мъртвите. Зарадвах се, че ще има един повод по-малко завистниците и хейтърите да си чешат езиците и да хулят.

# 191
ЕТО ЛИНК КЪМ ПЕСЕНТА,НЕ ЗНАМ ЗА КОЙ ПЪТ ВЕЧЕ,ИЗВИНЕТЕ

http://vbox7.com/play:83e395c5

# 192
Лили, напиши моля те ако има новини, къде е погребан не споменаха ли?
Дори и да е ползвал редовно това лекарство, не сме ние, които да го съдим... Confused

Да го съдя???Аз-плазмодея?Напротив на 100% го разбирам.Кой би издържал на толкова помия изсипвана-колко?от 93 насам ???
Той с тази изострена чуствителност...Милия,през какъв кошмар е минавал.Съдя тези които го доведоха до тук.Нека им тежи на съвестта.
Казаха,че е бил напълно без коса,че бил бял като лист хартия...Но това не ни е важно,нали? Нищо не казват за погребението.

Вижте това.Чуствам се толкова виновна заради вината им.Пак ревнах.

http://www.youtube.com/watch?v=evE8NKs35eo&feature=related

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 18:01 от liliyyy

# 193
liliyyy, каква е тази песен, знаеш ли? Не съм я чувала до сега  Confused

# 194
ооо, простотията няма граници
някой фен, успешно имитиращ гласа на Майкъл се е самозабравил и е записал клип, колко грозно и тъпо...

Лили, точно това имах предвид, няма как да го съдим, защото едва ли някой друг би преминал през всичко това Hug

Общи условия

Активация на акаунт