Sci-fi сериали

• 37 769
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Май няма такава тема, пък и понеже оспамихме темата на Аелис за Еврика, да си направим ново местенце за феновете на фантастичните сериали   Laughing
Нека тук да си обсъждаме и да си препоръчваме любими такива  Grinning
Само Alias и Lost гледах. Но Alias вече не го гледам, защото свърши.Хем се радвам,че свърши, хем ще ми липсва.

# 16
  • София
А ездача,да права си,но става за развличане и отмора,щото има сериали дето ги сънувам,така ме завладяват,а този е лекичък.А стария сезон с Дейвид Х. има ли го качен по торентите,че не съм го търсила?

Нямам представа, аз съм го гледала по някоя от кабеларките преди.

Тайна, харесай си нещо от предложенията, можеш да пробваш Фриндж, щом си почитателка на Дж.Дж.Ейбрамс  Grinning

# 17
  • София
Благодаря, но толкова много неща гледам, че гледам с дистанционно в ръката, понякога по три филма едновременно. Embarassed Няма да се справя с още филми.

# 18
  • София
О,Смолвил,да фен съм голям,понеже са ми слабост комиксовите истории,а и главните герои са готини.На мен ми хареса последния сезон,но си мисля,заради големия интерес,се навиха на 9 сезон и ще разводнят историята.Поне да бяха показали какво всъщност стана с Лекс Лутър,че ми е дерт....

Лекс със сигурност е жив и ще се оправи, нали филмите са хронологично след сериала  Peace
Яд ме е, че Майкъл напусна сериала, много го харесвах  Sad
А пък аз да ти кажа, 8 сезона го чакам Кларк да литне  ooooh!
Ако и в 9-ти не литне се отказвам официално повече да го гледам   Crossing Arms

# 19
  • Smallville
Е,да,но ако литне,то вече сериала ще трябва да го преименуват на Супермен Party Grinning А не вярвам,че ще има повече от 9 сезон,поизчерпаха се вече.

# 20
  • София
Аз преполових първи сезон на Торчууд, и да ви кажа много повече ми харесва от Доктора  Peace
Доктора ми е малко инфантилен и наивен, докато Торчууд въпреки, че е доста по-мрачен и кървав, е по-заплетен, героите попадат в много по-интересни истории, по-оригинални ситуации.
Да не говорим пък, че изобщо не може да става и дума за сравнение между капитан Джак и докторите ...  Blush

# 21
  • София
Току що изгледах първата серия на Хранилище 13 / Warehouse 13, всъщност серията е двойна, и много ми хареса   Peace
Пишат, че е нещо средно между The X-Files, Bones, and Raiders of the Lost Ark, и че определено ще се хареса на феновете на Еврика  Grinning

# 22
  • Smallville
Отивам да го гледам,чаках субтитри Party

# 23
  • София
Има вече субтитри и за втората серия на Хранилището, а днес излезе и третата  Grinning
Хареса ми и втората серия, очертава се приятно лятно сериалче  Peace
Особено ме кефят старовремските джаджи, които носят - видео-телефона, флашката на Арти  hahaha

# 24
  • Smallville
Отдавна не съм се включвала,но това е защото се захванах да гледам Battlestar Galactica,най после,и набързо изгледах 3 сезона..Ами какво да кажа,сериала е превъзходен,като изключим някои моменти,но това се наблюдава във всички сериали,все има някой кусур.Но за феновете е просто задължителен Peace.

А Хранилище 13 нещо не ми тръгва на двд-то,дава ми повреден файл,сто пъти го презаписвах и пак не става,на компа ми върви,но на него не мога да гледам,защото кой ще ме остави да седя толкова Crossing Arms

# 25
  • София
Отдавна не съм се включвала,но това е защото се захванах да гледам Battlestar Galactica,най после,и набързо изгледах 3 сезона..Ами какво да кажа,сериала е превъзходен,като изключим някои моменти,но това се наблюдава във всички сериали,все има някой кусур.Но за феновете е просто задължителен Peace.

Почвам го  Grinning
Стига го отлагах, и без това нямам в момента какво да гледам.
Четох, че ще правят филм, който ще излезе някъде към Коледа.
А нали ще има и нов сериал - Каприка, но действието май се развива преди Галактиката  Thinking

А Хранилището е много приятно филмче, нищо ново под слънцето, както се казва  Wink, но поне главните герои са забавни и пускат лафчета  Grinning

# 26
  • Smallville
Да,Каприката я видях в Замунда,но има излязъл само пилотен епизод,а сериала щял да излиза 2010-а,но може и да не съм разбрала добре,ако науча ще пиша.Действието се развивало 50-ина години преди Галактиката и ставало въпрос как са се разбунтували силоните и т.н.Ето инфо,ако ти се чете http://www.sivosten.com/content.php?mode=article&id=1912&ttl=caprica-2009

Приятно гледане Peace

# 27
  • София
Мерси   bouquet

# 28
  • Разпиляна във въображението
Как така съм изпуснала темата.
Първо най-любимите - Бойна звезда Галактика и Свръхестествено, всички части/сериали на Старгейт

После се нареждат останалите - голяма част от изброените на Амидала съм ги гледала. Няма смисъл да ги повтарям.

Гледах трейлъра на Старгейт Унивърс  - http://www.youtube.com/watch?v=zbBhvpFqUoo  (започва Октомври)  и нямам търпение да почва. Каприка също я очаквам, но не вярвам да ми хареса колкото BSG, който свърши .... набързо.

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 16:35 от Miriel

# 29
  • Smallville

Гледах трейлъра на Старгейт Унивърс  - http://www.youtube.com/watch?v=zbBhvpFqUoo  (започва Октомври)  и нямам търпение да почва. Каприка също я очаквам, но не вярвам да ми хареса колкото BSG, който свърши .... набързо.

BSG наистина свърши набързо,но носи страхотно послание,много ми хареса Peace

А този Старгейт откога го чакам,а сега се взирах да видя някое познато лице в трейлъра и ако в последните секунди не бях зърнала Ричард Дийн Андерсън,щях да си помисля,че това не е Старгейт по принцип.Нали в първите епизоди все някаква нишка следваме от предишните серии,дори и сюжета да се пренасочи.....разсъждавам си ...
п.п.С една дума ще ми липсва д-р Джаксън Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт