преграда за легло за дете на 2г. - джъмбо или пигис хаус или ???

• 3 132
  • 2
  •   1
Отговори
здравейте!
прегледах темите (две-три) за прегради, но не можах да срещна директни впечатления от тези прегради от папагал... май са в наличност и в пигис хаус newsm78 знам, че има и в джъмбо, но и за там не видях мнения за качество и за цена Tired
търся си за мира, леглото ни обаче не е голямо все още, към метър макс, тези прегради на кидс кит са симпатични, такова ни е гърнето с една стълбичка и т.н., но са само за голямо над 1.50м легло... същевременно, ако ще е такава по-семпла, бих искала да взема по-евтина преграда, затова се чудех и за цените в джъмбо newsm78  едни на томи има в кикиморско царство, средна цена към 50лв май бяха, но пак не видях конкретни мнения ooooh! леглото нашето е с подматрачна рамка, дано няма значение дълбочина и разстояние, няма нали Crazy

така че плс, включвайте се Hug

п.с. защо махнаха темата за джъмбо, същевременно си стоят други теми със заглавия на магазини, било то и електронни чуждестранни newsm78 мисълта ми е просто да кажа, че беше суепр полезна, щото е мнооого далеч магазинът и е много полезно някой да разказва какво има и на какви цени Peace

# 1
Pregradata ot Jumbo e hubava i na prili4na cena. Mnogo sme dovolni

# 2
  • София
мисля че беше нещо от типа 50-60 лв в джъмбо....имаше няколко вида...и цени...
според мен вс вършат еднаква работа, само трябва да се съобразиш с дебелината на матрака и вида легло...да не се окаже, че не може да я сложиш например.... на томи в кикиморско царство са 65 лв.
значи...ако е много дълбоко и с висок матрак, може да се окаже, че доста малко от решетката се подава и не е достатъчно, за да спре падането на детето например...то си пише на тях за колко високи матраци са.....
Също ако да кажем от матрака до дървото на леглото(ако го обхваща) има мн малко или   никакво разстояние...може и да не се побере решетката.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_reviews_i … 5/reviews_id/2344 виж за томи....става само на легла като на снимката...иначе в другот мнение пишат, че е хубава...

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4767 това май по-добро.

Общи условия

Активация на акаунт