Слънце, плаж, море, палавото ЯНУАРЧЕ сладко се пече

• 15 681
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте!
Ние вече сме си в Пловдив Simple Smile
Приятна ваканция на почиващите, браво на успехите с памперсите  Laughing , на постиженията на Криско  Hug , на сладката Ксюша, на палавницата Яни, на русалката Натали  Hug, целувки на всички ранени муцунки,   Hug, леко избиване на зъбките, никакви болести и високи Т  Naughty  Hug

bouquet

# 136
  • София
Здравейте!
Ние вече сме си в София! ( Ханна  Laughing). Тръгнахме си по обяд. Следващия път. Хареса ни. На Алекс естествено най много. Ето ви линк. http://www.aqualand.bg/ Тук бяхме. Водата е студена обаче. Косето предполагам затова не искаше. Преди това бяхме на едни минерални извори с топла вода...еми познайте...набръчкваха се и двамата и пак няма излизане.  Mr. Green Подробности по- късно, чака ме багаж.
Приятна почивка на заминаващите. Peace

# 137
  • Троян
Ох и аз искам да се топна в някое басейнче,но ще изплискам водата.Вече няколко човека се учудват че ми остават още 2 месеца,все си мислят че ще ражадм вече Thinking
Оказа се че на Маги Т е някаква вирусна,днес отидохме на доктор вече,поне не е сериозно,защото още от първите лекарства се осваежи и след обяд беше като фурия.

# 138
  • София
Здравейте и от вен.
Мерси за пожеланията за именния ден! HugСъжалявам ,че не можах да почерпя свеовременно, но бяхме  в Пампорово на почивка, и там компютъра ми се скапа.Изкарахме си много хубаво, Сиянка не искаше да яде мирно и кротко - обикаляше целия ресторант и майка и я гонеше с лъжицата. #Cussing out #Cussing out Водихме я на басейн, много и хареса и имаше голям рев всеки път като си тръгнехме. #Cussing out

Котенок, Теди- много са сладки малката танцьорка и малката помощничка. Hug Hug

Наде- браво на Криско Hug

Зимна - приятна почивка. HugСамо дето не разбрах кога и къде ще ходите Embarassedтака се надявах тази седмица да се видим,- че съм в отпуска. Но се надявам да стане като се върнете. Hug

Анджи и ти ни липсваш Hug

Духче- и ние с приспиването сме така. При майка ми ляга и си бърбори нещо - и след малко заспала. При мен такива не минават. Трябва да ме дъвчи, да я нося , да и пея- иначе #Cussing out #Cussing out Вика крещи , и заплашително вдига крак да скача от кошарата #Crazy #Crazy

Албенче- дано се оправите бързо Praynig

Люси- Добре че вече му минава на Стефчо пръсчето. Hug

За гърнето- много често пишка и ака там- но никога не ми казва ,че иска да прави нещо- просто явно улучвам. Смятам да се прабвам да сваля памперся, но се чудя дали е готова newsm78 newsm78

С яденето сме много зле- сама изяжда няколко лъжички и после почва да мята храна навсякъде, от мен не иска да взема  и си стои гладна. Обича само сокове всякакви- направо се разтреперва като го види. Пие си и млякото вечер. Плодове също обича- много по малко. Още нямаме 9 кг и половина. Cry

Хайде ,че стана много дълго.  Embarassed

Целувки и лека нощ Heart Eyes Heart Eyes

# 139
Теди - много ти е готина помощничката  hahaha
Силви - много сладка русалка си имаш  Heart Eyes успех с яслата  Hug
Жужу - браво за чудесната почивка  Hug Не се ядосвай, че Сианка не яде, явно е от жегата и повечето дечица сега са в криза на храненето  Peace Давай и каквото яде, аз така процедирам, поне да не стой гладен Sad Напоследък и само на диня го откарва  ooooh!
Албенче - малко остана на коремчетата. Да стискаме краченца поне до 36г.с.  Hug И на мен ми е толкова голям корема, чудя се на къде повече ще расте  ooooh!

Вчера подстригахме Стефчо с нова, лятна фризура  Mr. Green
Ето преди: и сега - ЦЪК за по-големи!
Все едно е друго детенце, но ще свикна. Много му беше топло на главичката.

# 140
Почерпете се за именния ден на Илия:

Луси,честита прическа на Стефчо.Много е сладък.

Теди,браво на помощницата.

Албенче,радвам се,че Маги вече и здравичка.

Силви,Натали е прекрасна малка госпожица. Heart Eyes

Илиянче,честит имен ден и на теб.Да си жива и здрава.

# 141
Стеле, честит ти именник!Да е жив , здрав и много щастлив Hug
Илянче, честито и на теб Hug
Жужу,  Hug
Албенче, Lus, по-големи ли са ви коремчетата през тази бременност?
Пазете си ги още малко Hug
Никитали, и ти Hug

# 142
Стелли, честит ти именник, да ви е жив и здрав и мнооого щастлив Hug
Илиянче честито и на теб  bouquet
Люси, много е сладък Стефчо с новата прическа, Боби е със същата фризура Heart Eyes
Силви, страхотна е малката русалка Натали Hug

# 143
Стели, честит имен ден на малкия ти Илия, да ти е жив и здрав и много палав в игрите, но да ви слушка много  Hug
Илянче, честит имен ден, пожелаваме ти много здраве и семейно щастие  Hug

Мари - да, като че ли сега е по-голямо коремчето и много повече се усещат движенията на бебчо. От все сърце ти желая скоро и ти да си отново в бременнлийските редици и много лека и успешна бременност да имаш  Hug Hug Hug

# 144
Честит Имен ден на всички Именници!!

Ханна, как пътувахте в тази жега?
Наде: браво на Криско, да продължава смело напред и скоро ще си имаш проходило дете.
Теди: страхотна помощничка си имаш, аз с мойте трима мъже, ще чакам вече на снахите.
Да споделя и аз, новостите около нас:
Крис обожава да се къпе във море, басейн, вана, лодка, локва, лиген, незнам как ще контролирам стратта му. Събота ходихме на гости в едни наши приятели с голям басейн, ами ако не бях зад него да го удържам щеше да скочи вътре, та не стояхме много дълго. Нашият басей понеже е висок, а и стълбите не са му много удобни за качване и за сега се справям, но определено си имам плувец в къщи.
Да се оплача, до сега съм го подстригвала два пъти и нямаше проблем, но сега не дава, нито с машинка нито с ножица, просто пищи като прасе на заколение, сълзи сопли, подвземания, в ужас се видях. Незнам как ще му поддържам косата. Приемам идеи, моите свършиха и с нищо не мога да го излъжа. Та за сега ще ходим леко окастерни и на дупки.
Днес на Крис му беше първият учебен ден, бил е много послушен, сутринта сам влезе вътре, без да се обърне и да ме потърси, но ми се струва че скоро ще разбере за какво става въпрос и ще започне цирка. Дано да не съм права, ама много ми е притеснено.
Хубав ден на всички, аз продължавам с работата

# 145
Здравейте и от нас.
Честит имен ден на Илия и на Илиянчето и на всички останали ,които празнуват.
Катенок, много е сладка Ксюша да я нагушкаш от нас.
Стефчо и Боби са много чаровни с новите прически, явно и много послушни.
Ние бяхме 3 дни в Трявна. Много му хареса на Боби, въпреки,че беше с температура. Сутрин като започнеха да пеят птичките и той ни буди мамооо тютютютюю татеее тютютютюю. Много беше впечатлен от камбаната и на всеки час се строяваше да я слуша, а първата нощ даже и нещо я споменаваше на сън. Ходихме и до Соколския манастир и там около час се радва на чешмата с 6те чучура, накрая седна в една вадичка.
Ханна, Силвип много са чаровни малките дами на снимките.

# 146
  • Пловдив
Честит Имен Ден на Илия, Илина и Илиянчето   bouquet

Милла, дано лесно се приспособи към яслата Крис и да случи на внимателни учителки  Hug
Ами далече си е Силистра, спор няма .. ама щом до щатите се затътрихме, та и се върнахме - всичко е ОК  Laughing
Синеочке, играчката, която остана при нас, Миша държи да ви я върне. Само я разнася и казва - "Мони, Мони"  Laughing
Тъй че - повод да се разходите до Пловдив Wink

Сега се загледах в лентичките на бременните мамчета - ами че то много малко останало!! Стискам ви палци!!  Hug Praynig Hug

# 147
  • София
Честит Имен ден на именниците!! Живи и здрави да са и малки и големи!    bouquet
Ние продължаваме да не говорим, но вече се очертава нещо като бау-бау. Rolling Eyes Това обаче като види куче.  Laughing
Духче, била си по моя край. Там е прекрасно. На Етъра не се ли отбихте на път за манастира?  Grinning А в Трявна общината още ли е отрупана с цветя....такава е всяка година...ама нали смениха кмета.  Mr. Green

# 148
dama не само общината, цяла Трявна е отрупана с цветя. Много е китно и подредено. До кулата край реката има и жива бира изобщооо имного хубаво. На Етъра този път пропуснахме, защото малкия нямаше да иска да върви по камъните и трябваше да го носим, а и се притеснявах,че ще се лепне за някое водно колело и ще стоим там до вечерта.  Иначе и аз много го уважавам този край, на майка ми родата се е преселила от там преди няколко поколения.

# 149
Честит имен ден на Илия и Илиянчето! Да са живи и здрави!
Нещо не ми се пише в жегите, май ще си взема августовски отпуск от бг-мама -)
Радвам се за хубавите новини покрай вас и вашите деца.
 Hug
Ние с памперса сме като Сиянка на Жужу, не ми дава знак, че иска да прави нещо там и всичко е въпрос на улучване. Опитва се да говори, но все още сме на баба, дядо, ало и т.н. Абсурд да нарече по име някое детенце или да повтори коя да е дума, казана от мен или някой друг. Не знам за притеснение ли е, за оплакване ли е, но като не й хареса нещо и се тръшка и търкаля, прави и го вкъщи и навън...Изостваме също така с пиенето от обикновена чаша: хем ни вижда нас какво правим и как пием, а като й подам чаша, бърка вътре с ръка, после я излива на пода.
Милла, дано както сте тръгнали, така да продължите с яслата. Вияхте ли бялата лястовица? Ние не успяхме.
Ханна, това ни е първата тракалка: многократно поправяна и отремонтирана; щом Миша настоява, ще намерим път до Пловдив, иска ли питане  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт