Слънце, плаж, море, палавото ЯНУАРЧЕ сладко се пече

• 15 679
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от мен. Много се радвам на всички момичета, които все още кърмят и ги поздравявам.
Понеже всички сме на задната тема и аз да кажа, че моят човек казва гърнетоооо и свършва работата на пода  Joy . Поне спях да го науча да не го прави на килима. Е това ни е успеха.
Днес го уча да играе футбол, той варди на вратата, аз се опитвам да вкарам гол. Той стоя там известно време, вкарах 2 гола и мъдро заключи, че е време да затвори вратата.
Имам голям проблем с приспиването следобяд. Може по 4 часа да се борим безрезултатно. Накрая се предадох и следобяд го водя свеката да го приспива. Там представете си отива до леглото си ,казва нани Боби и заспива и аз направо се побърквам.
Хубав ден от мен.

# 286
Здравейте ние се завърнахме от мама и тате и така ми се ходи на моренцеее, да видим мъж ми кога ще се накани Whistling
Вале, много жалко че не успяхме да се видим, така исках Sad Лек полет ви желая Hug
Мийче, радвам се че си си изкарала супер, важното е да гледаш по-философски на нещата и да не обръщаш внимание на дребните неща Hug. На думи лесно, ама и аз понякога без да искам отвътре ме кара да се ядосвам и да се държа така, както не искам Whistling
Джули, честита придобивка, много е сладурска Hug
Относно памперсите хич не си давам зор, май ще е догодина. Ами той не търпи никакви гащи, само с памперс или гол иска да ходи, и като е мокър не му прави впечатление. Само да се тормозиме взаимно, като почне да говори и да си казва - тогава Simple Smile
Зъбките ги мием сутрин и вечер с паста Ненедент и четка, много обича да ги търкаме Simple Smile. Слагам съвсем мъничко паста и ги мием, не мисля че е вредна. А като я свършим съм се спряла на паста за зъби на Chico - банан.
Наде, много хубави снимки, а Криско е станал голям мъж Hug
Микки, страхотни са ти християнчетата и браво за памперса Hug
Алекс, миличката Маги, дано всичко е наред оттук нататък Praynig и се отбивай по-честичко Hug
Духче, големи номера ти прави Боби, сладур Heart Eyes

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 13:47 от matza83

# 287
Благодаря Ви,момичета!Ще наминавам по-често.
Срахотна татоо!
Мирка и ние сме като вас.Предиобедно,следобедно,сутрин,вечер се буди по няколко пъти.Пие вода,но си търси и млякото момата.Дори снощи ми каза:Кол бебе,Ники бича тити LaughingИ една доволна усмивка.С тия кучешки зъби направо ми разказа играта Rolling EyesЧакаме долните всеки момент.Дано бързо да излезнат.Сега от няколко дена се опитвам поне следобедното да премахна.Зъбките и ние ги мием с паста Ненедент.Защо да е вредна?Къде точно има такава инфо?

# 288
  • Карлово
Без да засегна никой, но рекламата за кърмене при екстремни условия ми прилича като част от серията реклами на (екс)МИС на Емел Етем.
Хич не се и засягам, щото и моето мнение е такова. Чак ми е странно колко се превъзнасят по него в кърмаческия. Ама явно от рекламната агенция толкова могат, щот парите хич не са малко.

Миа, ще ти пиша в другата тема.

# 289
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=286670.705

Ето тук бях чела на времето за пастите за зъби  - има потребителки, които твърдят, че са наясно с всяка съставка и според тях не всичко в ненедент било безвредно. Както и да е, и аз я ползвам. Засега

# 290
Здравейте мацки,
в края на хубавата ни темичка и аз да се разпиша!
Джули, кефя ти се! Браво за Татоото, не знам кога намираш време, но само така! Хубаво е че си гониш личните желания.

И Аз подобно на Мирка, съм под "игото" на кърменето. Страхотно се чувствам, че детето е навсякъде с мен. Но вече ми се ще да мога поне през нощта да не се будя или нашето тати или майка да го поемат и да се наспя. Някак прекалено скачени сме към момента. Но не ми се ще силово да го отбивам, това мисля, че ще го травмира. Забелязвам, че като спряха да го мъчат зъбките, не е така категоричен при желанието си да суче. Пак намаляваме дневното цокане и правя опит и за сутрешното. Ставам преди него и когато се събуди играем, радваме се, после оиваме да мием очи, да пишкаме. Той се разсейва и забравя, че е искал да цока.
За гърнето, имаме мъничък напредък! Вече два поредни дни сутрин пишка вътре, без да обикаля наоколо.

M_I_A добрее, че си заровила томахавката, знаеш приказката "Да се отгледа едно дете е необходимо цяло село". Хем ти си си починала, хем те са били щастливи да са около децата. Когато хората остаряват радостите са малко, а най-голямата са децата. Всеки различен, човек докоснал се до децата ти, ще ги обогати с нещо ново от житейския си опит. Така те ще израстнат по пъстри и богати, ще могат да общуват с различни човеци. Аз, бих се радвала мойте свекита да направят същото, но поне засега не мога да се похваля. Иначе, мен и сестра ми са ни гледали различни баби и лели от цялата фамилия и махала. Даже сестра ми стоеше при една комшиика, след като се прибираше от училище. Беше се научила от нея да плете и разни други бабиини неща. Сега си спомняме и много се забавляваме, като си разказваме. А освен това където и да отида, при роднини всички ми се радват, като член на семействата им.

Е това е от мен, приятна вечер!!!

# 291
  • София
То май има няколко вида нанедент. Поне мен като я купувах последно ме питаха от кой вид искам.

Ane много си права  Hug Ама ми бяха нужни известен брой години и второ дете, за да осъзная много неща. И да се науча да командвам мъжа ми, защото горкия той теглеше най-много.

И аз не съм почвала да мъча памперса, нещо ми е уморено и ме мързи  Embarassed Пък и в палн графика ми фигурира първо махане на биба.

Микки, благодаря за споделеното  Hug

Я да го видя и аз този клип за кърменето, дано го намеря. Е аз съм прочут рекламен критик  Flutter Ама така е като нямат достатъчно въобръжение хората в рекламните агенции.

# 292
НОВА ТЕМА

Сложих вече заглавието на Гад Чевръста за гърнетата и диванетата  Laughing
Мисля че е крайно време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт