Silvipl ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!
Мирка, да и аз мисля, че хапе защото се дразни от нещо. Снощи например вече беше гладен и му се спеше. Ние бяхме навън и вероятно се умори. Хапането беше начина да го покаже. С хапане обаче показва и когато се радва или закача с някой. Определено зъбките много го мъчеха, но днес беше по спокоен и с по-малко лиги. Даже си махаше бибата, аз преди го бях научила да му казвам, че е голям и не му трябва. Днес той я маха и си казва браво. И така сто пъти.

За зъбчетата, да май трябва да са 20 но нали излизат на етапчета. Та се надявам да сме приключили с втория до 16 и да имаме малко почивка.
За играчките, даваме даже разменяме. Но и искаме и добре, че не винаги сме супер упорити.
Катеноче, Ксения е много сладка, на това колело като голям човек. И с това кошче с мечето е голям сладур.
Nikitali, Вие биете рекордите по популярност. Никол е супер!!!
Lusi пази си коремчето, мъничко остана не се натоварвай!!!
Да Ви кажа какво направих, след обяд не ми се е случвало никога. Сложих да печа едни кроасани и слязох до майка ми. Там обаче се замотах с децата и и се жалвах, от случката сутринта. Въртеше ми се в главата, че трябва бързо да се кача но въобще не се сещах за какво! Разбрах го като се качих и ми замириса на изгоряло. Кроасаните бяха станали черни като тавичката. Толкова равномерно, че и аз не повярвах

Ето ...
Не смея да Ви покажа по-голяма снимка 
Ето и снимки от срещата в петък
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=396395&pid=13824561
, голяма хубавица е.

Та в последствие правих с маслото бишкотена торта. Ама не съм се отказала и тази торта отново да я пробвам. 
Но навън ... незнам ... какво толкова не ги харесва другите хора 
Почти всички тяхни песни и клипчета се харесват

на Милен
Сега ми изчезнаха всичките снимки и филмчетата на бейби Айнщайн ,дето Сиянка толкова харесваше.