Слънце, плаж, море, палавото ЯНУАРЧЕ сладко се пече

• 15 679
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Алекс, Джулка,  честит рожден ден с пожелание за много здраве и семейно щастие,
всички вкъщи много да ви слушкат и много да се обичате  Hug

Милата Маги, бая ви се е събрало  Confused Дано е било временно и не прави повече спазми  Praynig Много готино, че сте ги събрали в една стая, веселбата е пълна  Mr. Green
Аничка - бързо да се оправя мъжа ти  Praynig
Стефан засега си раздава играчките, но понякога много се сърди и дърпа, дърпа....
Нивеа, Ирчик - на Стефан така му станаха 1-2 нокътя на крачето, твърди, дебели и леко жълти. Педито каза, че било от изпотяване, лоши пантофи и било гъбички. Да мажа с Низорал мехлем  Confused От 1м мажа и като че ли има малко подобрение  Praynig

# 226
Благодаря ви, момичета!
Тези дни съм много неориентирана, направо ми се зави свят от празници.  Crazy
Минавам да ви почерпя набързо, после офейквам.
Още веднъж ви благодаря, винаги успявате да ме развълнувате!  
Hug   bouquet   Hug

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 14:20 от Джуличка

# 227
  • Пловдив
Честит Рожден ден, Джули!  Hug   bouquet
Винаги обичана съпруга и любяща майка   bouquet

Тук в Пловдив днес ни люлее. Много кофти, защото трусът е вертикален и ми става лошо  ooooh!  Sick

# 228
Честит рожден ден Джули

И да почерпя- порасналото ми моче става на 13 днес.

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 15:23 от Silvipl

# 229
  • Троян
Честито на празнуващите
И много усмивки!

bouquet Hug  bouquet

Нивеа,и на Маги ноктите на краката са й много твърди,още от бебе,и едни груби такива,но аз досега никой не съм питала,а като чета и вашите отзиви май е няма ло смисъл Thinking

# 230
  • София
Джулка, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да бъдеш много обичана, истински щастлива, вечно влюбена в живота и все така неподправена, единствена и неповторима!!!

Алекс, Честит Рожден Ден и на теб!!! (с малко закъснение) Желая ти безброй усмивки, слънчево настроение и нека винаги бъдеш заобиколена от любовта на любимите за теб хора!!! И дано всички болести са вече зад гърба ви!

Силви, честит ти рожденник! Да бъде все така страхотен син и грижовен батко! Желая му попътен вятър в бурната възраст, в която навлиза! Нека винаги намира вярната посока и с упоритост да преследва мечтите си!   bdbaloni

Снощи се завърнахме от моренцето. След миналогодишния чревен вирус, който Ивана хвана на Елените, сега избягахме от цивилизацията и мръсотията далееееч на север. Бяхме на Шабла в едни бунгала до морето, в тополова горичка, на тишина и спокойствие и си изкарахме чудничко. Grinning  Морето беше кристално чисто, плажът почти пуст, а вятърът ни спасяваше от жегата. На отиване за по-пряко минахме за уикенда през Черноморец за РД на наша приятелка и още първия ден Ивана се изрина и разстрои от мръсната вода, а за навалицата и мизерията по плажа не ми се говори.  Sad Вярно че на север водата беше по-студена и вълните по-големи и за разлика от Черноморец, където със зор я изкарвахме от морето, на Шабла само пристъпваше на плиткото. Но пък на плажа падаше голяма игра - строихме замъци, пълнихме дупки с вода, събирахме миди, ципликаше се в басейна. А вечер докато ние отмаряхме на сянка край брега на морето в приятна компания тя обикаляше наоколо с другите дечурлига. За това кратко време ми се струва, че порастна много. Говори все повече, стана по-самостоятелна, започна да отстоява мнението си.

Накой питаше как сме с гърнето. Вече сме с памперс само през нощта и дори и той остава сух. Общо взето без много усилия стана работата.  Grinning Тя сама реши че иска да е по гащички и не даваше да й слагам памперса, когато излизаме навън. Случвало се е да има пропуск, но обикновено по моя вина, когато забравя да я подканя да пиша и тя се е заиграла. Blush  Подканвам я през половин час или тя сама ми дава знак че има да върши някаква работа - пипа се по дупето, вика ме, води ме до някое дърво, започва да издава звуци все едно напъва. А вкъщи я държа без гащи и тя сама си сяда на гърнето и си пиша и ака и ме вика като е готова. Умее и да стиска, защото когато пътуваме не винаги може да спрем веднага и досега не се е напишквала в колата.

Ханна, звучи страшничко! Дано няма повече трусове!  Praynig И не мога да не отбележа че Миша има страхотно излъчване на новия ти аватар. Голяма е чаровница!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 11:41 от *Мирка*

# 231
[[b]b]Алекс, Джуличка[/b], честит рожден ден! Желая ви много здраве и щастие. Бъдете обичани и успех във всичко, с което се захванете.[/color][/b]   bouquet[/color]СилвиПл[/b], честито ти пораснало момче.  Hug

Ханна, много лошо, дано няма повече. Новината впрочем мина някак между другото по ТВ, да не би да се затъмни тази за ББ.

Ние се връщам в края на седмицата в Сф. Голяма ваканция изкарахме, Моника се привърза много към майка ми и баща ми, не знам как ще я караме по цели дни само двете. Мисля, че скоро ще започне да повтаря по-разнообразни думи. Например вчера аз казах “кюфте”, а тя повтори “те”. Пипи, ти беше дала някакъв линк преди време и оттам й рецитирам “Дядо, попе, кажи на детето, да не я дете кюфтето, че ще му се пукне шкембето” – много се смее.

Дама, Дега, Алекс, хайде вече да не се разболяват  дечицата ви.  Praynig

Нивеа, за играчки – нямаме кой знае какви нови попълнения, не знам момиченцата откога се заиграват с кукли примерно.
Играем основно с “подръчни” материали – щипки, чарпаци, тигани, гъби за чинии, вилици, лъжици, списания, брошури и т.н.Онзи ден, обаче, един братовчед на Мони й подари музикално пиано – чудя се как два дни вече не се откъсва от него, а има няколко такива подобни играчки.

# 232
  • до една звездичка
ЧРД, Джуличка! Бъди жива, здрава и много щастлива!  bouquet

Ханна, страшно... На мен всякак ми става лошо - и от вертикално и от хоризонтално... ooooh!

Честито на завърналите се от море. И на мен така да ми се ходи!!! А в последно време умувам дали да не пробваме със Стела в близкия басейн (като алтернатива), ама малко ме е страх от водата... Thinking В чуденка съм все още де...

# 233
Здравейте момичета,
много сте готини и ме развеселихте, че нещо ми потънаха гемииките от сутринта. Понеделнишки да не ми е скучно !!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС   bouquet

Радвам се че Доня Сополоца вече е без сополи и при Дама няма Т.
Незнам дали има нещо общо с трусовете, или топлото но ме спуква глава. Искам да си я махна поне замалко!
Nikitali, много ще се радвам да се видим, а тази Пипи голяма хитруша, все нещо с някой е забъркала. Само че те са на Разлог и каза, че другата седмица ще се върнат. Другия важен елемен с който ще се съобразим е Гадинка но тя още не е писала.
По предварителни виждания срещата ще е началото на следващата седмица.

Иначе, лекото захладняване добре ни действа. Моето момченце го мъчат зъбки и на моменти е много кисел. Интересното е, че преброявам 16 а той точи адски лиги, и се чудя какво ниче? Другото което прави е да хапе и то много лошо, като свирепо кученце е. Като реши няма отърване докато не те захапе, аз имам ужасна синка а мъжа ми вчера две. От което последва потупване по дупето и констатация, че сме изпуснали детето и е станало много лошо и лигаво  Sad

Хубав ден, по-късно пак ще се отбия да Ви изчета спокойно.

# 234
Ханна, какво имаш предвид под "започнаха ли" Rolling Eyes Емо никога не си е давал играчките, че и играчките на другите не дава, ако ги е докопал вече Rolling Eyes наскоро се случи 2 пъти да даде нещо на друго дете, и аз много се радвам Laughing

Мирка, браво на вас! И аз имам чувството, че Емо порасна много за 2 седмици на морето. Ние бяхме още (5-6 км) по на север, в Крапец, много хубаво, спокойно и чисто. Ходихте ли при бай Пешо на фара? много фффкуснооо Laughing

ЧРД Алекс Hug
ЧРД Джули  bouquet
ЧРД на порасналия мъж на Силви!

а тази Пипи голяма хитруша, все нещо с някой е забъркала. Само че те са на Разлог и каза, че другата седмица ще се върнат.

социална личност съм bowuu

да споделя любимата песничка на Емо http://www.youtube.com/watch?v=gEtuXrV_KnM (има я в няколко различни варианта), като види компа и вика "влака" и трябва да му я пускам  Laughing а на мен яко ми се е забила в главата  Mr. Green

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 14:57 от Пипи

# 235
  • Бургас
Честито на всички, които имат повод за празнуване   bouquet   bouquet   bouquet

Силви, тази тортичка ти ли я направи? Изглежда доста вкусноооо Heart Eyes

Ханна, Ксюша си раздава играчките засега, но има една приятелка, с която за нищо на света не искат да си поделят каквото и да е  Rolling Eyes !

Миналата седмица моята мадам изкара "шестата шарка" (Розеола). Три дни с висока температура, на четвъртия - обрив. На шестия - все едно нищо не е ставало, от обрива няма и следа Grinning

Мирка, браво на вас за памперса  Heart Eyes! Аз ще се заемам с тази работа през септември, като изляза по тоя повод специално в отпуск. Оптимистично съм настроена, донякъде... Не смятам, че ще имам проблеми да махна памперса за през деня, обаче нощния ме притеснява. Сутрин памперса и тежи 1 кг  Shocked

# 236
  • София
Пипи, за бай Пешо се бях наточила още от Сф. Обаче тоя ден, в който бяхме на рибарското селище, моят нещо се замота с гмуркането и ваденето на миди, Ивана стана кисела и се наложи предсрочно да се прибираме. Много бързо се уморяваше от слънцето, водата и вятъра и след час и половина плажуване започваше да мрънка, че и се спи, да иска да я кърмя и изобщо ставаше нетърпима. Спеше по три пъти през деня, но затова пък вечер за наша радост устискваше поне до 9,30.  Grinning
Кате, не се притеснявай за нощния памперс.  Grinning Бързо ще свикне да стиска и най-много да те буди през нощта да я изпишкваш. Ивана суче поне 2 пъти през нощта и сутрин е нон-стоп от 6 до 7-8 на цицата и въпреки това успява да стиска. Важното е да не я насилваш и Ксюша да разбере, че без пампи е много по-лекичко и комфортно.   Heart Eyes
Ане, понякога и моя мъж ми хвърля едни реплики дали много не сме я разглезили девойката, когато започне нещо да мрънкоти и да се киселяви. Обикновено обаче има някаква причина за лошото й настроение. При вас явно са зъбки. А не са ли 20, а не 16 млечните зъбчета?  newsm78
Играчки скоро не сме купували. Играе си с наличните кубчета, строители, пъзели, пиано, дъска за писане и разбира се с всякави всевъзможни нещица от вкъщи до които се докопа. Напоследък се заиграва с куклата. Даже в момента съм я оставила сама да закусва с кисело мляко и домашна баница и като свърши, стана от столчето, взе куклата и започна и нея да я храни с лъжицата.  Grinning
Опааа, нещо замириса.  Blush Напълнила е гърнето и ме вика да бърша дупето.

# 237
Джуличка, честит рожден ден! Все така усмихната и щастлива бъди!
Честит рожден ден и на грижовния батко на Натали!
Момичета, аз да си кажа че утре излиза броя на списание "9 месеца" с Никол на корицата
 .
Там тя е на 10 месеца и няма нищо общо със сегашния й външен вид.
http://media.snimka.bg/3782/013818500-big.jpg

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 17:50 от Nikitali

# 238
Никита,   Heart Eyes много е красива, дано расте все с такъв чар!  ПУ-ПУ, да ви е жива и здрава! Аз задължително ще си го купя!

# 239
Ей, голяма е красавица малката Никол, пу-пу  Heart Eyes Hug
Ще търся и аз утре списанието, да ви е честита първата корица, все по големи успехи в медийната слава  Hug
Силви, честит рожден ден на големия ти мъж, голям ти е сладур, да ви е жив и здрав  Hug

Днес бяхме на детски РД, лудницата беше пълна, тортата разкошна, а аз си мечтаех да има Стефчо бутонче за изключване, направо не се спира, да ми е жив и здрав  Mr. Green
А на мен вече много ми тежи корема, не мога да пътувам съвсем в кола, много ми друса Sad И вчера и днес имах 1-2 контракции, та малко се притесних  Praynig Но този път съм решила, септември ще раждам, ако ще турско да е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт